Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 2
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fecian Salutare si de la noi Ce mai faceti voi? Dolores si Desiree felicitari pentru cetatenie...eu nu stiu, in conditiile in care voi ramane in tzara asta o sa aplic vreodata pentru cetatenie. Am si eu pasaricile mele. Plus un exemplu extraordinar al unui profesor japonez (fata de care am tot respectul ca om mai intai si apoi ca profesor) mi-a usurat decizia. Dolores imi pare rau sa aud de zi d-asta..dar se pare ca a fost o zi internationala. Ieri am fost incredibil de nervoasa, nimic nu mi-a iesit...ce sa zic, incerc sa uit ziua de ieri. Sper ca tu ai uitat deja Cleo, bafta la site...tu il programezi sau doar il editezi? Ce program folosesti? Laura si Simona la voi cum merge programul bb2, respectiv bb3? Ylari? Sincer va invidiez, eu una am pasarica asta in minte...dar, sa termin eu doctoratu'asta cu bine si apoi mai discutam. Simonix felicitari pentru kk la olitza...noi nici nu am ajuns la stadiul asta...dar deja incepem sa initializam, nu stiu cum inca. Alex%&Sara...avem niste emotii ai sa ai o alta papusica acasa..in curand...bafta multa. Despre noi: ieri o zi chiar ok cu Bitz,acasa e un copil tare tare simpatic. Incepe sa interactioneze extraordinar de mult cu noi... am impresia ca acum intelege cam tot ce ii spun..sunt unele lucruri care nu le intelege si se vede pe fatza lui ca e mirat... Progreseaza pe zi ce trece...si mi-e un dor de el...abia astept sa ne intalnim seara. Avem o gramada de facut impreuna Hai ca fug , va pup si poate mai intru Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) Noi doi si maimutzica Exploratoru' Bitzu' M-am nascut de ziua mea!!! Poveste siropoasa www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank"> Sa revenim la normal www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU ! Impreuna vom reusi!!! |
un free template de pe net, ca nu le am cu photoshopu si nici simtu' artistic, si editez cu notepad-u.
Cand am inceput sa maincurc, am descarcat de pe ODC un dream weaver dar nu ma ziceti ca nu e cu licentza. si am gasit free spaces pe net.
Desiree, felicitatziuni pt cetatenie! e un pas frumos.
doloress, sala e buna; dimensiunile tare nu le stiu dar la mine ma enerveaza burta...adica am 86cm in talie si 96 la sholduri. Pai..... nu e mare diferentza - unde mi-o fi talia aia......cred ca am uitat-o pe la ginecolog.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
Fecian deci ieri s-au aliniat planetele aiurea ca vad ca nu numai eu am avut trei ceasuri rele.
Cleo eu am 83 in talie si peste 1 metru in solduri la 1.50 ai mei... De doua zile nici nu mai mananc seara. Mananc bine dimineata si in timpul zilei ca sa am putere sa fac sala, dar nu orice, ma concentrez pe fructe ca dau energie si nu au multe calorii. Sa vedem ce rezultate o sa am, vreau sa arat si eu mai uman pana in septembrie cand merg la mare.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Andrada79 spune:
Gabitzam, Lorich si nu numai voi imi spuneti si mie schema voastra de vaccinuri cu prevenar cu tot? Please
gabitzam spune:
Andrada, sa ma uit in carnetul de vaccinari. Vrei sa stii doar prevenarul? Sau tot ce a facut?
Alaturi de SEBI
YLARI spune:
Buna seara fetelor.
Ieri am tras chiulul, rushine mie. Dar am avut de alergat... Dupa cum spunea si Laurita ne-am intalnit azi in IOR super parc, super super. Eva a fost in forma maxima, Mirci a pupat-o, s-a jucat, vroia sa se bage in aspersoarele de apa, ce mai, m-a pus la fitness!!! Am facut poze dar n-am cablul de date, deci o sa trimit poze pe mailul comun cand ajung in Crangasi. Miriculica e un frumos si jumatate, ca si mami a lui, sexy sexy rau de tot!
Azi am fost sa-mi fac si eu din nou trigliceridele si TSH (apropo de discutiile voastre ref la tiroida, vreau si eu sa vad ce si cum)
Hai ca fug ca sunt cu attach si eu, nu inainte de a o felicita pe Desiree ptr cetatenie.
Cleo, imi pare bine ca ai scris, te pup!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Fete dragi
dupa amiaza plina. Mers cu Mirci in parc, curatenie in toata casa ca mi-a imprastiat Mircea mancare in toate camerele
Ylari hai ma scumpa ca si tu arati f bine si mi-a placut fusta ta Iar Eva, ammai spus s-a facut asa frumoasa, nu ma mir ca o pupa Mircea
Doloress mama, ce zi ai avut!!! Succes cu slabitul!! Ai vointa!
Fecian iubita, nu stiu inca nimic, dar nu am semne ca as fi [graviduta]. Daca in 2-3 luni nu raman, iau masuri - adica Utrogestan, Dufaston ceva..Ma bucur ca Bitzu e mai bine!
Ma duc sa-i fac baie, se plictiseste din ce in ce mai mult. O sa googalesc sa vad ce jucarele sa-i mai cumpar si ce activitati s amai avem... Voi ce mai faceti cu ei???
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura .... Ma duc sa-i fac baie, se plictiseste din ce in ce mai mult. O sa googalesc sa vad ce jucarele sa-i mai cumpar si ce activitati s amai avem... Voi ce mai faceti cu ei??? Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 |
o pisica nu vrei ?? a??
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Alysh spune:
Hello fete dragi,
Se pare ca voi stiti sa manageriatio timpul mai bine. Imi lipseste tare mult forumul, imi lipseste sa mai fac un conspect.
N-am ajuns azi in parc pt ca sambata am niste musafiri la curte si trebuia s-o ajut un pic pe mama. Am preferat sa stea ea cu Vlad si eu sa trebaluiesc si sa asculyt muzica la maximum asa cum faceam pe vremuri. Si la curte e de munca, nu gluma.
M-a luat sotul acum seara, ne-am luat fructe de mare si astept acum sa le gateasca.
Pe VLad l-am lasat tot la mama.
Laurita, sper ca m-ai iertat si poate accepti o intalnire pe luni sau marti. Offf, ultimele dati cand ne-am propus ba a plouat, ba a intervenit cate ceva. Si mor de dorul voostru.
Si eu sunt in pana de activitati cu Vlad, la curte, chiar daca e mai dificil ca sunt pericole la tot pasul, mai gasim ceva de facut la groapa cu nisip, ne dam in leagan, alergam pisicile, ne plimbam cu un tractoras, mergem l;a pui.
La bloc doar citim carticele, ne alergam prin casa si am luat niste cuburi cu care facem turnuletze de la mini blue. E misto! POate cand ma intorc de la mare merg cu el la baby spa.
Desiree, felicitari pt cetatenie, iubita, ma bucur mult ca ai reusit! Asteptam o cafea, o sampanie, ce vrei tu
Doloress, parca m-ai descris pe mine in una din zilele proaste....asa uneori incep si eu o zi prost si se tin lant necazurile...dar avand in vedere ca sunt ghinioane mici zic, lasa, ca se putea si mai rau si merg mai departe
Ylari, mai esti luni in Pantelimon? Tare rau imi pare ca n-am ajuns...Astept si eu cu nerabdare pozele...
Vlady
Andrada79 spune:
Gabitzam daca poti sa imi spui toata schema cu tot ce a facut si mai are de facut! Ca eu tocmai am schimbat doctora si as vrea sa stiu mai multe pareri. Eu am asa:
2 luni prevenar si infanrix hexa
4 luni prevenar siinfanrix
6 luni ca la doua luni
12 luni infanrix
14 luni priorix
15 luni varilix
18 luni prevenar pe care noua doctora zice sa il sarim si asa fac
24luni meningo.....
25-26 luni prevenar
30-35 luni infanrix
Mi-a venit si mie factura de la cord blood center!