Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

uof, Adriana, mi-a stat inima cand am cetit.... . Sa dea Dumnezeu sa fie bine totul. Cand ai informatii exact de la spital sa stii statusul?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doamne Adriana, mi s-a zburlit parul pe mine!!AL meu e la etajul 2...DOamne fereste nici nu vreau sa ma gindesc. Ce bine ca ingerasul ei a protejat-o si nu a patit cine stie ce mai rau...Doamne ! Ce ai de gind sa faci acum cu gradinita? O mai lasi acolo?
Alex@Sara sa-ti traiasca minunea scumpa, sa fie cuminte si mincacioasa!!!!
si Anisiap..te asteptam cu vesti!
Ylari..ce s-or baga frate unii asa in treaba altora. EU am vazut copil de 1,7 luni in ham pe iarba si tot n-am zis nimic...Dar e o diferenta totusi..Probabil unde e Eva inaltuta si maricica...SI eu o patesc cu David care arata cu un an mai mare(si lumea are pretentii), dar la minte tot 4,8 are
Alysh ai idee cum e cu CIC 2? EU de ex dc ramin acum nu mai nasc in cadrul primului CIC...Cred caputem intra in prenatal direct apoi CIC 2...Ca eu nu m-as intoarce gravida in luna mare la serviciu...SI Ce bine dupa aia..inca 2 anisori acasica...departe de criza si de stres...
Gabitzam, ce sa zic, sa te reacomodezi usor si baietii la fel. Doamne AJuta!
MsBB cum a fost drumul? Ati fost cu fata? Peste 2 sapt mergem si noi la Putna si ma intrebam cam cit de dificil e drumul, sa stiu la ce ma inham...
Iulia, sa-ti fie de bine pachetul!
Mie mi-e dor de Nicole fetele...Oare c emai face? Nu ne-a mai dat de multicel un semn.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am fost la cumparaturi, Doamne Adriana am intrat ptr tine, Doamne am inebunit cand am citit, cum sa te minta ca a cazut pe scari cand de fapt a cazut de la et1??? Sa nu lasi lucrurile asa. Doamne bine ca e ok Lara. O pup dulce dulce si ii urez sa ajunga cat mai repede acasica.

Fetelor va pup si va multumesc ptr incurajari (ref la ham, la maniera in care abordez eu masa) Vorbim maine ca vreau sa culc fata, e praf dupa cumparaturi, totusi se fatzaie pe aici prin casa ca un titirez.

Pupici mii si mii.

Am uitat sa imi iau un test de sarcina, maine ar trebui sa imi vina uratzii. Si daca nu vin, vroiam sa ma arunc asupra unui test. Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

hello,

am intrat in 1 rand pt Adriana, sunt siderata, i-am citit si sotului meu, el iti sugereaza sa-i dai in judecata pt ca e inadimisibil asa ceva. Doamne, strigator la cer! Dar acum important e sa-si revina Lara! Doamne ajuta, ma gandesc la voi!

Ylari, exact asa procedez si eu, ii dau sa pape cu jucarioare, mai ales ca face tot felul de fitze. Nu sunt de acord cu teoria daca nu vrea nu mananca. Frate, are o farfurie de ciorba , trebuie s-o manance!!!! Cu jucarele, cantecele, floricele, nu conteaza. Decat sa se trezeasca la pranz in juma de ora de foame, prefer sa insist putin si sa manance ceva sanatos. altfel totul se da peste cap. Se trezeste mai repede, tre sa improvizez cu iaurtele cu fructe si alte minuni, n-are sens. Pana isi formeaza el stomacelul, pana se echilibreaza totul, mai insisit.

Doloress, merci ca ai vizionat pozicile.

Simo, si eu iau in considerare criza asta ec, disponibilizarile, etc. Cred ca e perioada benefica pt facut bb + ca nu ar fi diferenta asa mare intre bebei, dar sa vedem, ce-o vrea Dumnezeu.
Stiu chiar de la Sis a ta, dar si din alte surse ca ai dreptul tot la 85% si la CIC 2, nu conteaza daca nasti bebeul in afara CIC-ului. Tre sa ne mai interesam ca e important si asta de stiut.

nu in ultimul rand: pt ANISIAP, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS TUN!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, au voie M&M sa pape pate de ficat... oare, ca Victoria nu mai papa ficat de vreo 3-4 luni si acum ii dau pate, dar nu stiu daca chiar e indicat. Desi ea il papa bine, bine.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Maaama ce activitate azi aici la voi! Mie mi-a venit prietena din DUbai si am stat cu ea toata ziua, iar voi v-ati facut de cap!!

AnisiapNastere usoara, sa fie sanatos si papacios!
Alex&Sara abia asteptam pozicile cu minunea!! FElicitari si recuperare rapida!!
Adriana Doamne, scumpa mea, ce m-am speriat cand am citit!!! Doamne Doamne, bine ca nu s-a intamplat mai rau...incepe sa-mi fie frica acu sa-l mai dau la cresa, la gradi la orice! Vorba ta: gradinita particulara, de parca daca dai bani au mai multa grija...Sper sa va faceti bine repede!
Gabituzle succes cu reacomodarea...si cu gestionarea timpului
Alyshule hai fetitza, termina-ti treburile ca eu abia te astept...de la mare cand te intorci??? Sau crezi ca ne putem vedea sapt asta??
Simonix ce poze frumoase...sunt de la Alra de acasa?? ca ma tot contrazic cu Bogdan, el zice ca sunt din parc
Ce copii frumosi!! HAi cu bb2!! Te sustin si eu de aici
Ylari scumpa mea, nu te mai amari de toate fufele din parc!! Eu te stiu altfel pe tine. Ia aici.
Socrate bine ai revenit, spor la bagaje si distractie frumoasa la mare!
Sis ma crezi ca si eu ma gandeam la Nicole de nu mai da nici un semn??
Luminel bine ca e cu chirie, lasa, ca casuta voastra o luati in zona asta!!
Doloress eu aveam o relatie destul de nasoala cu soacra inainte de bb! Geloasa pe ea am fost o singura data cand mi l-a luat pe bb sa-l culce ea, de fapt nu geloasa, nervoasa asa...Cred ca tot hormonii, cum spui si tu...acu au trecut toate!! Uuf, ce bine!
MsBB vezi ca induci lumea in eroare! mai e pana in septembrie, eu am prins ideea!! Te asteptam cu mare nerabdare!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree nu stiu de pate de ficat
Alysh si eu la fel cu mancarea...are un borcan, pai al lui e!!! Si papa bietul de el, important e sa-i dau ceva sa-l tin ocupat in scaun si cat se joaca el deschide gurita mecanic...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desiree, eu i-am dat dar facut de mama in casa: ficat de pui fiert, frecat cu unt si nu mai stiu cu ce...........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree eu ma uit atent la eticheta. Incep sa-i mai strecor una, alta, in afara de obisnuitele legume si fructe. Insa ma uit la eticheta si daca vad ca are prea mult sare sau zahar bye-bye, nu-i dau. Acuma pate-urile pot fi si mai natur, insa cele cu 100 si 100 de condimente si cu multa sare eu nu i-as da. Am mai auzit si la radio ca in Canada se mananca de 3 ori mai multa sare decat in America de exemplu, ceea ce ii predispune foarte mult pe canadieni la boli de inima.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

nik nik nik nu ma mai doare acu cand incepe dilatatia bebe misca ii simt calcaiele mi e drag de mor da vreau ceva dureri sa plec la spital sa vaza mama baiatu

Tudor ,Ale ,si 38+ KEVIN

Mergi la inceput