Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 14
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 ylari... noi am introdus furculita. Ii dau sa pape si cand nu mai vrea, scot artileria grea: furculita ei! Si de dragul furculitei mai papa, chiar daca numai vreo 4-5 gurite si tot e bine. Incearca si tu... vezi de iasa. _ Mami de Printesa Victoria Isabella Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Sarut mana de ponturi iubita.
Sa nu-i fie de deochi parca a inceput sa pape mai bine dar stiu ca gresesc foarte mult, ptr ca i dau tot felul de bazaconii sa se joace cu ele, doar ca sa-i dau sa pape, bine, nu o fortez, adica atunci cand nu mai vrea, gata, nu mai casca gura si pot eu sa aduc si mashina lu' ta-su de jos ca tot nu papa. Mda, spun ca gresesc ptr ca masa ar trebui sa fie masa, nu prilej de joaca. Dar daca nu-i dau chestii de-astea de jucat nu mananca. Am incercat dar nu merge.
Fug sa-l vad pe Robertix
Simonix eu o tin cu hamul ptr ca ea a mers greu (fiind grasana si fricoasa) plus ca ma duce prin toate balariile daca o las de capul ei. Bine, acum sa nu va imaginati ca o tin ca pe catzel in lesa, dar asa, o mai ghidonez un pic. Mie mi se pare ok ptr ca ea mai face piruete si buf cade jos.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
Ylari, de ce ai tu impresia ca ai gresit? Mie nu mi se pare deloc ca ai gresit sa o lasi sa se joace. Adica, fiecare isi cunoaste copilul si eu din ziua in care s-a nascut Victoria am considerat ca fiecare face ce e necesar sa-i fie copilul fericit. Asa ca, Victoria a papat cu jucarii din prima zi de cand a stat in scaunelul ei sa pape si sa stii ca personal nu ma deranjeaza chiar deloc, atata timp cat papa. As face si voi face orice e nevoie sa o fac sa pape, mai putin sa alerg prin casa cu farfuria dupa ea, desi am facut-o si pe asta cand am fost in greva foamei si doar asa mai lua si ea 2-3 hurite de papica. Asa ca, orice functioneaza... parerea mea!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
anisiap spune:
daca a fost mai usoara ca la Ale cu placere ...nu am nik dupa ce toata saptamana a fost cu contractii am luat spasfoane si supozitoare sa l astept pe doctor din concediu azi vestea m a traznit si nici o contractie nika
il astept pe iubi sa ma duca la spital de o fi pana la 8 dupa ma apuc de frecat podelele sa simt ceva
ALE e cu mama sunt in concediu total chiar a facut si nani cu ea azi fara probleme dupa ce aseara la aeroport a intampinat o cu urlete si cu fundul cat nu apar eu in peisaj sunt cele mai bune prietene
ma simt in siguranta ca e ea aici cred ca mi s a relaxat si colul din cauza asta ahahahaha
Tudor ,Ale ,si 37+ KEVIN
cleo78 spune:
Hai Kevin, pui de Anisiap!
Hai barzo, go si in France, ca aici ai gatat delivery-ul!!
Ylari, nu gresheshti ca o tii in ham. Decat sa cada si sa urle, si sa nu mai aiba curaj, sau sa te doara coloana... si cand mai comenteaza ceva cineva, raspunsul e unu singur "BINE CA ESTI TU DESHTEPT" (la noi e un fel de jargon de famelie, si cand imi zice tati ca nu vrea sa pape aia, ca e satul, ii dau raspunsul asta in romana, engleza, franceza, orice ne iese )
cat despre mancat, e clar: copiii nostri au perioade. Caldura, maselili, etc. ca si noi - de ex. azi am mancat 2 iaurturi mici si neshte legume nemancate de Mara si pepene. Dar io nu ma supar daca slabesc
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Felicitari mamica Alex@Sara, refacere rapida si sa ai o fetita mancacioasa si cuminte!
Nastere usoara si pt Aniasip!
pt. noi din pacate azi nu a fost o zi prea buna
Ylari, soacra nu-mi poarta pica, eu mai degraba sunt ranchiunoasa si din pacate nu sunt nici prea diplomata, asa cum vad ca zice Alysh
la noi mare necaz azi ...
Annika s-a trezit devreme Ok, insa dupa somnul de dim. a facut febra - nimic alarmant
Mai grav la ora 13, abia o adormisem pe Annika, care era tare maraita, ma suna de la gradinita, gradi particulara, ca Lara e la spital, ca cica a cazut pe scari, da e Ok, vorbeste, s-a miscat, in fine ... ma speri un pic, da zic, o fi doar una din multele cazaturii - Lara e campioana la cazaturi
Sa nu treaca mult si sa ma sune doct. de la Elias sa-mi spuna ca nu e asa roz situatia, ca a cazut de la 5 m !!!!
ce scari nene de 5 m?!! ceva era neinregula - fugi la spital - afla ca a cazut de la etajul 1 pe ciment
Doamne mai fetelor, daca mai ma convinge barbati-miu sa mai fac un copil sunt nebuna - copiii astia ai mei ma termina
Era mititica imobilizata pe o targa - spitalul jalnic -- in fine, am asteptat o gramada sa-i faca tomografie si toate cele
E totul bine, a avut noroc. cica la cap, coloana, sunt OK, are DOAR 3 coaste rupte, nu fisurate si rupte bine
Ne-au dus cu salvarea la Budimex, urmeaza sa stea peste noapte sub supravghere acolo.
Eu am venit acasa ca plangea ghemotocul Annika de mama focului. Biata mama nu mai reusea s-o potoleasca.
Am facut schimb si s-a dus mama la Lara. E si sotul meu acolo, dar din pacate numai o pers. are voie langa ea.
De gradi ce sa mai zic?! Halal supraveghere!! sa lase geamul deschis cand se joaca copiii inauntru
fecian spune:
Alex@Sara felicitari pentru pitica. Sa iti creasca mare si sanatoasa, necolicoasa, mancacioasa si fericita
Anisiap Hai cu bebe
Adriana78 off imi pare tare rau sa aud de pitica ta..Pai i-as da in judecata! Oricum si al meu azi a luat o cazatura, eu nu stiu dom'le cum au ei grija...Ca al meu s-a urcat pe canapea si a zburat efectiv de acolo...asa face cand e in verva...acum are un cucui de toata frumusetea.. Eu nu stiu ce fac alea...dorm in post. Sper sa fie bine puiutza ta...iti urez multa bafta.
Fug ca am dezastru in casa: ne monteaza usa in casa, copilul numai benoclat acolo si da instructiuni, eu trebi pentru servici...o zi placuta. Va pup
Si ...hai la pentru bb2/3/4[:P]
Noi clar o sa avem bb2(eu sper sa fie gemeni) dar amanam proiectul pana la anu'...motive foarte serioase.
Pup fug la urjentze
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
Victoria_mami spune:
Adriana, mi-a stat inima. Cum, mai, sa tina cretinele geamul deschis, fara plasa, fara alte masuri de siguranta??? Pai ele nu stiu ca au grija de COPII??? Copii, care nu au nici cea mai mica idee de 'pericol'... offfffff, sper din suflet sa treaca repede, of! Imi pare tare rau.
_
Doloress spune:
Adriana si mie mi-a stat inima! Of, Doamne, cata incompetenta! Nu zic sa fie cu ochii pe ei clipa de clipa, insa ia domnule cateva masuri elementare de precautie, in primul rand sa nu aiba acces la geamuri, balcoane, etc. Cred ca imbatranesc cu 10 ani in prima sapatamana de gradinita a lui Patrick. Iti tinem pumnii sa se faca Lara repede bine!
Uff, fetelor ce emotii cu gravidutele noastre! Iata ca au si mladitele noatre fratiori/surioare mai mici!
Alex -Sara felicitari! Bine ai venit pe lume Ioana-Daria, sa fii sanatoasa si fericita!
Anisia nastere usoara! Haide bb Kevin! Sunt curioasa daca o sa aiba aceeasi ochi ca ai Alessiei. E foarte frumos numele, asta e si alegerea mea pentru urmatorul bb, daca o fi baiat.
Alysh super pozele din vacanta, am reusit sa le vad. Ce mare a crescut Vlady!
Am vazut si pozele cu Mirci si Eva in parc, ce copii frumusei mai avem !
Eu cu socrela ma impac bine, desi cateodata ma mai scoate din sarite. Am reusit sa nu mai fiu geloasa, e mare chestie. Dupa nastere, cand a venit maica-mea eram in stare sa explodez pentru orice nimic. Acum imi dau seama ca erau hormonii, plus noptile nedormite, plus apartamentul ala mic in care ma sufocam, etc. Oricum am sfatuit o prietena care trebuie sa nasca acusi in septembrie sa se gandeasca de doua ori inainte de a chema vreo mama la ea imediat dupa nastere. Ea si asa nu prea era de acord sa le cheme, eu i-am povestit experienta mea. Abia pe la 6 luni parca am reusit sa ma relaxez si eu si sa rasuflu usurata.
Acum cu soacra, de multe ori avem pareri diferite, insa tac si inghit si ma gandesc ca saraca nu are decat astea 6 luni sa stea cu piticul. Sa nu i le stric eu ca si asa va suferi dupa el. Are normal unele conceptii invechite, insa nu-i zic nimic. De exemplu m-am pomenit ca Patrick dupa ce se loveste se duce si bate masa, sau patul sau ma rog, de ce se loveste el. Ei eu nu-s de acord cu chestia asta, nu vreau sa invete sa se razbune pe lucruri. In plus e contradictoriu, il invatam sa nu strice lucrurile, sa nu le dea pe jos insa poate sa le bata. Ii vorbeste in germana, beitul copil abia invata romaneste, acusi merge la gradi si aude franceza, numai germana nu-i mai trebuie pe cap. Mai tarziu, cand va fi mai marisor si cand macar va sti sa se exprime intr-o limba, poate sa-l invete. Asa ma pomenesc ca ii zic Bun Bun cand papa ceva si n-are nici o reactie, dar cand ii zice soacra-mea Lecker (cred ca asa se scrie, n-am nici o idee) rade si bate din palme.
In fine, ii mai zicem noi, insa asa finut, sa nu se supere pe noi.
Gabitamcum a fost prima zi al servici?
Simonix cred ca ce frumos s-a distrat Robert! De aceea vreau eu casa cu curte, am vazut ce fericire a fost si pe al meu cand a dat de peluza. Mai nou numai pe iarba vrea sa mearga. Am fost sambata al iarba verde si in sfarsit a facut si el primii pasi ! Insa acasa nu a mai vrut deloc, pe parchet. E tare precaut.
Ylari cum zicea si Deisree nu te simti vinovata, si eu fac la fel. Stiu ca nu e chiar OK, ca masa trebuie sa fie masa, insa eu am o obsesie cu mancarea. Incerc sa fiu mai relaxata insa nu pot. Ori ca al meu a fost prematur si a, fost de la inceput obsedata sa-l vad mai grasut si mai intremat, nu stiu. El mananca bine, insa de multe ori trebuie sa-i dau ceva o jucarie ca nu are rabdare sa stea in scaunel.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Victoria_mami spune:
Doloress, macar Patrick a fost slabut ca a fost prematur! Da' noi ce scuza am avut? Ia daca te uiti la pozele Victoriei din primele 2-3 luni te sperii cat era de slabuta si de mica. La primul control (am dus-o la medic la 3 zile dupa nastere, ca aici asa e) nu am avut nici macar O SINGURA hainuta care sa i se potriveasca. Inota in tot ce puneam pe ea. ACum eu zic ca e chiar bine, nici asa - nici asa... Dar, na, prin ochii mei de mama, e perfecta! A fost din-totdeauna, atunci nici nu vedeam ce slabutza e, acum imi dau seama, cand ma uit la poze.
_
Doloress spune:
Desiree adevarul e ca ma uit si acuma la pozele de la inceput si ma minunez cum nu-mi era frica sa-l iau in brate la cat era de firav si plapand.
Victoria seamana cu tine, silueta de fotomodel
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran