Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicitari din toata inima, Luminita! Bun venit pe lume Ioana-Daria, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, intr-o familie frumoasa si numeroasa

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ziua buna!

Sunt extra-mega-ultra-super obo ! Fie-mea a cantat in noapte si apoi la ora 7 mi-a dat trezirea de tot. Si cum cred ca am confundat bibe cu lapte cu redbull-ul s-a activat pana la aceasta ora cand in sfarsit a adormit. Are la energie de ma zapaceste . Bea redbull si manca powerhorse .
Am zis ca nu ma intind mult asa ca ... voi fi scurta ...sper
Trebuia neaparat sa intru sa scot agitatele la treaba : Hai cu nasterea usoara, hai cu bb
Desi, sper, ca deja la ora asta AlexSara a nascut : asa ca-i urez deja bun venit pe lume viata usoara si frumoasa

In alta ordine de ideei am vazut ca nu vreti sa ne intalnim -buuuuhuuuu nimeni nu ma vreaaaaaaa . Da' io in toamna, prin septembrie or so tot vin acolo - participam la un 2 in 1 , o si o cumatrie - asa ca BUCURESTI VIN!

Facuram in weekend si o mini-repetitie - am fo' pe acolo - am facut un tur de forta pana in B si-napoi in aceiasi zi. Lesne de inteles ca la sf acestui tur aratam toti de parca inotasem pe sub apa ,aveam ochii injectati si eram ca dupa razboi - obositi, morti.
Oricum, dupa acea zi cred ca saraca vecina, chinabulina, a avut nevoie de terapie - zicea barbata-miu ieri ca e de inteles daca nu vor sa iesim in orash impreuna - dupa cat i-am tocat la cap timp de 16 ore or avea nevoie de liniste cel putin inca pe atat .
A fost f misto sa facem o tura de shopping dar, cruciti-va, barbatii nostri si-au cumparat mai multe decat noi

Mi-a placut cum sora Georgianei ne-a aratat un pod care parea a fi parcare - minunat traficul in B si ma gandeam ce norocosi suntem ca traim intr-un "satuc" ce poate fi strabatut in cateva minute
Mi-a placut ca am descoperit radacinile modei "ciuboto-sandalei" si ca acum am in cap mii si mii de idei cum sa re-decorez camera mandrei

Evident, cat am fost pe acolo, am stat cu oki cat cepele sa vad daca nu recunosc pe cineva - am pandit copiii,mamicile de ziceai ca am intentii ascunse - si am ajuns la concluzia ca sunt o multime de copilashi frumosi si o multime de .
Chiar ma gandeam odata ca pana a fi insarcinata nu vedeam dom'le burtici - acu' numai prididesc in a ma mira cat de multe sunt .

Asa... ce mai vroiam sa zic? Multe, normal da' incerc sa fiu cuminte, sa nu umplu tot capitolul . Mai zic doar ca in Bz m-am gandit la Dani si telepatic i-am transmis un salut, cum de altfel am trimis tuturor celor din B si pe unde om mai fi noi rasfirate.

Gata, stau cuminte si astept vestea nasterii

Edit : uite ca a aparut si Ioana-Daria . Pana am scris io "putin" s-a terminat si travaliu .

Felicitari ALEX@SARA! Sanatate multa mamico, recuperare usoara si sa te bucuri de puisori tai! Ioana-Daria sa ai parte de o viata frumoasa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

MsBB stai bre ca m-ai pierdut, eu nu stiu nimic, de nicio intalnire, esti in Bucuresti? Unde, ce zona? Baga detalii aici sa vedem ce putem sa aranjam...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Si cum is cu oala de mancare in brate si bag ca sparta pana nu se trezeste mandra m-a lovit :
Va invit la sala de fitness personala ANDRA-FAST-SLIM
Oferim: fuga dupa jucarii,scosu' dintre trandafiri,catzarat la mare altitudine, exercitii la sol - ori saltea , tractiuni, ridicari de greutati , sauna in propriile haine si BONUS - masaj anticelulitic cu palmele .
Inscrieri pana la data cand plecam in vacanta - garantam trup de si un suvenir de la

Cum ar zice americanu' : Any takers?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

MsBB stai bre ca m-ai pierdut, eu nu stiu nimic, de nicio intalnire, esti in Bucuresti? Unde, ce zona? Baga detalii aici sa vedem ce putem sa aranjam...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Fui, trecui - da' mai viu .M-a sensibilizat Bucurestiul , am vazut ca a inceput cerul sa planga cand am plecat noi. Da' zic ca ne-a facut si o colorata ca la cum fulgera ori ne alunga ori ne tragea in poza
Nu stiu exact cand dar asa era vorba, prin septembrie sa fim invitati la o nunto-cumatrie. Acum cine stie cat vom sta da' in principiu mi-ar place sa cunosc macar cateva dintre voi
Voi ridica doo deshte cand aflu ceva si poate-poate
Asta e cam nasol acolo, e ditai orashu si cam greu cu copil de strabatut in lung si-n lat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fete scumpe,, intru rpd cat doarme motanel sa scriu cateva randuri:

Laurita, iar suntem pe aceeasi lungime de unda, am niste insomnii idioate de ceva timp incoa, oare sa fim gravi?
La mine nu cred si sincer nici n-as vrea luna asta ca am petrecut pt ziua mea 3 zile si 3 nopti si bineinteles mai un vin, o bere o sampanie. Las' pe luna urmatoare ca nu mai am motive de
Normal ca n-am putut sa ajung azi in 23 ca aveam de facut ceva aprovizionari pt mare....iar maine ma intalnesc cu fiica nasei mele s-o consolez ca are o deceptie in amor ce vremuri.... Pup cu un dor imens.

Adriana, stii vb aia, "soacra, soacra, poama acra", nu te necaji, zi si tu ca ea si fa ca tine, gaseste niste mijloace diplomatice sa iasa totul bine intr-un final. Eu am o soacra exceptionala, dar tot ma mai contrez cu ea uneori. Dar cu diplomatie am pacalit-o pana la urma si am scapat de cearta.

Gabitzam, sa fie de bun augur acest nou inceput la job, sa ai parte de impliniri, realizari si satisfactii profesionale si financiare! BAni multi si concediu luuuung!

Ylari, vai, vai, si eu mai primesc cate o rautate de la vreo mamica de prin parc sau "complimente" la adresa mea de imi vine sa plang. MAI rau ca imi vin replicile cand ajung acasa. Stai linitita, asta e lumea in care traim, intalnim si buni si rai. Important e sa stii despre tine ca esti o mamica sanatoasa si frumoasa cu un pui superb si f reusit. Si restul care mai "macane" aiurea sa ne pupe undeva. Nu?

MsBB, nici eu nu stiui nimic d eintalnire, dar, recunosc, citesc uneori pe sarite mesaje din lipsa de timp. Eu tare mult as vrea sa te cunosc ca esti simpatica foc. Nu mai zic de Andra. DECI: Cand, cum, unde?

Ah, chiar vroiam sa scot PRAFUITELE DE cand vazui mesaj de la CLEO. Atunci nu-mi ramane decat sa urez proiaspetei si curajoasei mamici: SA-TI TRAIASCA FETITZA DRAGA ALEX_SARA, SA-I CRESTI USOR PE TOTI TREI, SA FIE SANATOSI , SA TE SIMTI FERICVITA SI IMPLINITA CU ATATEA BUCURII IN JURUL TAU!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hai ca dispar putin din peisaj si cand ma intorc ce-mi vad ochii?
scoase pt Alex@Sara, apoi...a iesit bebe!!! felicitari mamico! sa fie sanatoasa si tie multa putere iti doresc! bun venit Ioana-Daria

am ridicat azi al 2-lea colet Yv Rocher! ma duc sa scobesc putin in el ca n-avusei timp..va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Adriana, stii vb aia, "soacra, soacra, poama acra", nu te necaji, zi si tu ca ea si fa ca tine, gaseste niste mijloace diplomatice sa iasa totul bine intr-un final. Eu am o soacra exceptionala, dar tot ma mai contrez cu ea uneori. Dar cu diplomatie am pacalit-o pana la urma si am scapat de cearta.

Vlady

la grupul Soacra crede ca nora nu stie nik si Nora crede ca le shtie pe toate sunt si io. . Atat ca noi avem o vartsa, ne-am babit, na, si dupa ani in care am facut ce am vrut e nasol ca tre sa dam socoteala...nu barbatului, ci soacrei. Caaaaalm si Zen si in capitolu asta.

MsBB, cand unde cum ai fo? zau ca nu am citit pe unde sa fi scris ca ai fo in Buc!

mai fetelor, acu cu venirea pe lume a lui Ioana-Daria.... zau ca ma gandesc la bb2. Si nici nu m-am intors la munca

ma duc sa hranesc piticania sa speram ca am succes.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Mesaj de la Alex@Sara:
" La ora 13 a venit pe lume Daria-Ioana, 3,5 kg. Speram se fie bine caci a avut dubla circulara de cordon.
Pupici tuturor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Bun venit pe lume Ioana-Daria! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e ai bune pe lume! Felicitari proapspetei mamici! Sa-ti traiasca minunea mica!

Laura, tot cu chirie (din pacate) ca daca era definitiv nu era Giuleti, cu siguranta...

Gabitzam, reacomodare usoara la sv!

Ylari, face progrese Eva la mancare...tineti-o tot asa!...si fie-mea a mancat bine azi, ptiu sa n-o deochi ca ieri se pare ca am deocheat-o.

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput