Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 21
Nerantula spune:
Laureta, posibil sa plecam noi marti spre Constanta, dar nu e sigur 100%, depinde de cum va fi piciorul lui tati. Am vazut cateva poze de la munte, ca se incarca ff greu, Inisa cea curajoasa sta bine in picioruse singura si merge si o soarbe din priviri pe frumusica Bianca, ai niste fete su-per-be! Si ce fain e sa mai poti pune si un hanorac pe tine! ![]()
Ada, felicitari pentru 'mamamamamamama ...' ![]()
Babytza, mie mi se pare scump 12.5, din pacate ... poate se mai strang fete si mai scade pretul ![]()
Andy_galro
Vazut poze de la munte, ce bine seamana Andrei cu sotul tau! Dar ochii sunt ai tai! 
Nikolici, la mine e clar ca din laptele meu isi ia energia si, culmea, reuseste sa mai si ia in greutate! Asta ma tine in viata, ca sa zic asa ...
Nausica, fain de voi! Dar va place sportul cu rotile in toate formele, vad: role, biciclete, scuter .. super!
Multumim pentru urale tuturor!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
Nerantula spune:
Revin: am vazut toate pozele Lauretei, parca simt miros de brad si racoare la talpi .. Voiam sa te intreb daca nu te-ai gandit ca bretonul Inisai i-ar putea afecta cumva vederea, am vazut ca ii vine destul de in ochi ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
gaia.nevia spune:
Babytza, vreau si eu pastile de linistire, homeopata, a oricui, ii strecor si sotului in cafea, sug si eu vreo doua si gata, nu mai aud nimic.... (cu banii dupa 17 aug daca se poate
)
mama lu' Cipanu, era sa lesine sotul meu de ras si sa cada in cap de pe canapea citind postul tau cu filmul cu bona... u made the day!!!
(eu eram la postul precedent, in care comandam macar un carucior de pe bimbomarket si mustaceam acolo...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Eu as vrea un scaun de masina de pe Bimbo, dar dupa 15 august, daca ma asteptati ![]()
mamidestefan spune:
Intru si eu sa va salut
..
ca de scris ..nu mai reusesc..
abia v-am citit
din urma..
Sunt un pic supi
..ca nu mi se potriveste slingul..dupa ce l-am asteptat atita..
BabytzaScump mami scump..pe criza asta 

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
Fug la nani
..ca ieri noapte am dormit citeva ore..Izabella mi-a dat trezirea de pe la 5..asa ca sunt in recuperari.
you all 
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
laureta spune:
CD e un dulce piticu
nerantula ce are piciorul lui tati, n am fost pe faza, multa sanatate. Ar fi super daca reusesc sa va dau voua ce am pt nasica.
In leg cu parul Biancai ( Inisu e cea mare
), in general i prind motzul cu elastice sau cleme. Am o obsesie io, fetitzele sa aibe parul lung
. Ea este mai nazdravana si se amuza cum i prind toata ziua parul, ea scoate eu pun si tot asa
Andy cum e piticu cu buba, poate ai scris, cand eram eu plecata
baby boy sa iti zic felicitari pt cuvantul nou![]()
nicole pai poate depinde si de unde a cumparat piatra mey ![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
claudinna spune:
Pupici pt bobocime si mamici}{
Bravo, Gruia!!!
si Razvan a facut azi primii pasi singurel! nu mai e mult pana cand isi va da drumul la mers. si daca acum e terorist...
azi a fost pt prima data cu tati la plimbare si s-a comportat exemplar (ca de obicei
). s-au plimbat, s-au jucat, au papat...o incantare!
dar ce incantata sunt eu, ca asha prinde tati curaj si-mi mai iau si eu cateva ore libere!!
preety, poate ma bag si eu la un scaun pt masina, ca tot vine ziua lui Razvan si nu stiam ce sa-i iau. vorbim pe tema asta
babytza, La multi ani, fericiti!!!
nikolici, esti mortala, ca de obicei
m-am relaxat privind pozici de la munte, de la groapa de nisip...
chiar, CD, o sa-mi fac curaj sa-l las si pe Razva in nisip in parc. ma inarmez cu lopetica si galetusa si la treaba! (n-am curaj, ca mi-e groaza de ce va curge din pantalonii, ciorapii, sandalele lui...)
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CD27 spune:
mai fimiu se stramba in poze, cred ca o face intentionat, scoate limba si face tot felul de strambaturi
si parca asteapta sa il pozez
baby_boy acum imi cazu fisa ca mi-am amintit in ce oras stai
domnisoara il place mult, ii plac copii, dar cand sa incep sedinta foto l-a lovit usor cu geanta si nici nu se mai uita la ea, abia l-am convins sa faca 2-3 poze
nausica pisoiul nu e mic, cred ca au vreo 3 luni sunt mai multi, dar asta e bolnav, e mic si slab, probabil ca nu mai vede sa manance, mi-e tare mila de el, cred ca maine o sa ne incumetam totusi sa-l bagam in masina si sa cautam un veterinar, sa nu se prapadeasca
claudinna felicitari pentru mergaretz
, cu nisipul....trebuie bagat la baie cum ajungi acasa, altfel umple totul de nisip, la noi e timpul de masa cum intram in casa asa ca ideea cu nisipul nu e foarte buna![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

c.valy spune:
Neata ce dimineata lunga de la 6 sa trezit Luca si nu mai vrea sa adoarma cu toate ca e rupt de somn inca,il adorm il pun in patut ies pe usa si oaaa
tipa...cred ca mai bate la usa un dintisor...dar nu mai iesa odata ca nu mi-a facut probleme la nici unul din cati are(6)pana acuma asta e primul mai cu nervi,asa ca l-am scos la o plimbare prin casa cat imi beau eu cafeaua
mai vrea cineva?
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw