Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

anca acum am vazut ca esti "blue".felicitari pt munca depusa in favoarea bobocimii

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Multzam

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetelor daca va intereseaza: sunt reduceri mari la hainutze de bebei in Carrefour (am vazut in Baneasa dar cred ca in toate au reduceri) si hainutele sunt ok.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Anca, felicitari pentru albastreala si, de asemeni, pentru revenirea apetitului Carlei, dupa greva cu lapte! Eu inca astept minuni ...
Preety, eu intelesesem ca Bimbomarket nu mai livreaza in Romania, poate nu am inteles bine? Uof, imi pare rau de buzita Sorinei, sper sa se vindece repede si sa nu mai faca alte 'buba' Si noi avem tarc pe care l-am strans frumos si l-am pus sus pe dulap, nu sta nici un minut in el, poate il mai luam prin voiaje. E Bertoni, foarte colorat, insa total inutil. Pentru toaleta, cand sunt singura, il pun in scaunul de masa.
Bitza, cum reusesti cu adormitul fara tzitzi?? Cu mine numai asa adoarme, nici nu concepe altfel, in patut daca il pun singur se ridica in picioare si plange de aude tot cartierul si treaba asta pare a nu se schimba niciodata! Felicitari pentru dintisorii proaspat iesiti, noi de vreo 3-4 saptamani asteptam incisivii de sus si nu mai crapa o data, insa dispozitiile sunt deseori ca ale soricelului de Babytza
Lidia, vorba Anamonei, nu sunt toate bonele asa (desi cred ca sunt, totusi, destule!), si poti instala de la inceput camere prin casa sau sa aduci, intamplator, vorba ca ai rude/prieteni buni pe la SRI ..
Bafta la analize, multa sanatate Izabellei, sunt sigura ca nu ai de ce sa iti faci griji, a fost bolnavioara si de asta a scazut in greutate, oricum 8.7kg este o greutate buna si balerina chiar arata bine!
Nikolici, ma enervezi! Cu muntele tau cu tot! Daca tot plecati, nu ne putem duce noi la buni a voastra? Poate nu-si da seama ca sunt altii .. , ca tot mai nimic consumam. Si Gruia imi spune ca il enerveaza Karinuta ca se balaceste atata si se pupa cu ham-ham.
Nausica, felicitari Cipanului! Ma asteptam sa fie cuminte, doar activitatea a fost super-interesanta, si pentru ea, dar si pentru voi! Si eu imi doresc bicicleta, dar nu avem unde s-o depozitam Asa ca astept sa-si ia soata motor ca sa ma dau cu pletele in vant pe 2 roti
CD, mi-l imaginez pe Mik siderat in mijlocul nisipului si in jurul lui actiune pe fast motion . Lui Gruia ii place foarte mult in nisip, sa-l rasfire cu degetelele si sa si-l puna pe el
Ada .. Tu povestesti si eu incerc sa-mi imaginez ce mi s-ar fi intamplat mie la anul pe vremea asta cu doi ..
Cand te vedem cu parul rosu?
Felicic, periculos Falkone! Si perseverent! Ceva poze noi vedem?
babytza, rabdare, mami, o sa treaca si perioada asta, o sa vina una si mai grea) si o sa o vrei pe asta inapoi Imi pare rau de loviturile soricelului dar lasa, ca asa se intareste! (Nu da cu rosii, si noi dam cu capul in toate alea prin casa si nu numai!)
Giulianna, copilul acela perfect are si o mamica pe masura, se pare! Stransa competitie la voi acolo! Fetelor, voi va dati seama ce super-copil-perfect e leusorul Iedi: sta la taiat unghiute!! Eu abia reusesc in somn sa i le tai, si asa e mare chinul, ca ma simte si se foieste, iar lui Iedi ii place forfecuta rosie! Si toata mancarica pe care i-o face mami! Si sa adoarma singurel! Si sa se joace in timp de mami are treaba! Si .. si... si! Si mami, daca nu te prezinti in Titan cu bijuteriile alea la expo, te mananc!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Laura, pupam Alexia cea precoce si vesela, bravo ei!
Lala, am citit cu mare incantare despre cum papa Anna, nici nu-ti dai seama ce norocoasa esti, de cat stres ai scapat si cat timp in plus ai, in care nu faci acrobatii cu linguritele si alte avioane! Am vazut filmuletul, sa-ti traiasca printesele frumoase!
Lidia, Anamona, cand mai vorbiti cu babymom, transmiteti, va rog, si salutarile mele! Si, desigur, ca ne e dor de ea!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hopa si eu...
m-am culcat la 3si trezit la 7,dar gata cu lauda...
pt felicic, ankussa si toate fetele ce m-au "batut " ieri...nenica, nu ma autosesizez...si nici nu vreau sa plecca vaaaaiii...nu sunt laudata din 5 in 5 minutele....DOOOARRRRR ERAM REALISTA! dintre colegii mei de la conta, sunt sing ce nu e ruda cu actionarul principal sau care nu-i face vizite de curtoazie nevestei..actionarului! deci...doar d-aia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Salutare!

Anca, felicitari pentru albastreala si, de asemeni, pentru revenirea apetitului Carlei, dupa greva cu lapte! Eu inca astept minuni ...

Nerantula, din pacate a fost de scurta durata. Am observat inca un incisiv iesit in partea dreapta. Presupun ca ii urmeaza curand perechea pe stanga intrucat au revenit defilarile in scaunul de masa si trezirile >5 buc/noapte

Mergi la inceput

Anca, imi pare rau Stii cat de bine te inteleg, dar speranta mea e ca, dupa ce ies toti dintii si toate maselele, o sa avem si noi copii 'normali' ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Nerantula il adorm dansand cu el cu muzica data tare(Cleopatra Stratan) imediat pune capul pe umarul meu sau al sotului...la asezatul pe pat e mai cu schepsis,dar merge!Daca incepe sa planga dau muzica mai tare si se linisteste!Pluuus ca poate o fi dansul si la silueta!
Ratonelu'

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Multumim pt aprecieri.Sunteti asa dragute!

Gata, am revenit de la cocktail.
A fost ok, n-a vrut sa doarma deloc toata dimineata. Acum doarme rupta.
Am mancat cel mai bun tort din viata vietilor mele; ori asa mi s-a parut mie ca sunt hamesita de regim tot timpul. Mamidestefan si restul fetelor de la dieta, sa stiti ca m-am tinutde treaba chiar si in concediu; n-am trisat. O sa intru si acolo diseara.

Preety, sper sa va treaca repede.

Si noi am cazut din pat. A fost cam dureros dar a trecut. Noi inca nu mergem asa ca riscul e mic.

Anca81, nici la noi n-a functionat tarcul. Nici la Alice si nici la Anna. Sa stea ea acolo fara mine? No way. Poate doar daca ma bag si eu cu ea.

Acum m-am lamurit de ce suntem in sarbatoare. Scuzati-o pe mamaia.
O sa incerc sa vin mai des pe aici.Pt bobocei.

Anna spune "mama"; cu adresa pt ca-mi spune numai mie.
Ah, si azi ne-am poluat la tort. A mancat si ea putin dar a urlat rau cand i l-am luat din fata. Ii place dulce la nebunie. O sa avem lupte grele cand o creste. Sora-sa e fix pe dos. Intr-o zi facusem cumparaturi si eam cu o prietena care manca dintr-o inghetata si o intreb daca vrea cumva si ea sa-i cumpar. Raspuns:"nu, mai bine cumpara-mi un carnat"

Merg sa ma intind si eu putin. Revenim.

Mergi la inceput

Si ca sa fim la zi:

Cipanu biciclist , pe Falkone cel nazdravan (apropos, mor de ras cand mi-o inchipui pe dna. Vio umflata de plans), pe Karinutza care se distreaza de minune in aer liber (moama, ce bine ne-ar prinde si noua asa o vacanta, fara telefoane si alte mijloace de comunicatie, numai noi, padurea si muntii) si pe mamica talentata de Iedi care are niste coliere minunate . Mai vrea cineva la pupat

Ratonelule, firma la care lucrez a intrat in reorganizare judiciara de la 1 August. Asa ca se poate si mai rau decat la voi (din pacate)

Mergi la inceput