Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna ziua si astazi!

toata bobocimea si toate mamicile fara exceptie

C.valy imbratisam "printul lui mami" si pe mami deopotriva si multumim ptr complimente!!!

In rest... noi ne-am spart ieri buza... cazatura pe gresie in dorinta de a testa legea gravitatiei pe cont propriu mai precis prin statul in picioare fara sprijin...
Plus... o serie de ganglioni la gat si baza craniului care se pare provin de la o usoara viroza si sunt specifici copilului mic...

Revin cu intrebarea COMANDA CINEVA PE BIMBOMARKET????

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut!
Intre timp ne-am plimbat,am mancat f putin si am reusit iar sa-l adorm fara tzitzi!!
Andy.p felicitari pt nr.4!
Nikolici sunt sigura ca nu va fi asa murdar pe cat iti inchipui! Noi inainte de a pleca am bagat smotru la greu deh,sa gasesc curat cand ma intorc!Am gasit curat in casa,dar geamurile in ultimul hal,ca inlocuiesc conductele de apa in tot cartieru' si au facut transee plus galagie toata ziua Tu de ce renunti la rasfatul de la buni??
Babytza succes cu afacerea...pana m-am trezit eu,tu deja cred ca ai buzunarele pline!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Preety ce mai faci? Ai cam uitat de pestuc!!!Sanatate gogosharului si multi sa treaca buba!
Felicia tu nu i-ai prins lui Falkone,la carut,piele de pe brat? Eu da

Mergi la inceput

Bitza asa este... nu prea mai deschid calculatorul ptr ca asta mica nu ma mai lasa aproape deloc... toata ziua sta in "fustele" mele si dupa mine peste tot... nu pot s-o las nesupravegheata pentru ca face tot felul de boroboate, in patutul ei nu sta deloc... drept ptr care mai nou cochetez cu ideea unui patut pliant care sa tina loc si de tarc... poate poate o sta acolo in siguranta... va rog sa-mi faceti recomandari in acest sens, ce si de unde sa iau ...

Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Pt gogoshar multi si la cat mai putine cazaturi de acum inainte noi deocamdata nu avem nimik la activ si nici nu suntem curios sa incercam mersul singurel nici macar statul pop,dar si cand om fi sa ne tinem,singura lovitura a fost cand si-a dat cu usa de la cuptor in cap(de atunci am legat-o)

Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw

Mergi la inceput

Preety te inteleg foaarte bine! Eu am intrat acum, ca el doarme si sotul nu-i acasa!Eu am avut,in casa in care am stat in Olanda, un tarc si mai mult de 30 min n-a stat,si asta doar cand era in toane bune...in rest, cand incercam sa-l pun tipaaaa...deci nu iau.

Mergi la inceput

Bitza, eu ma gandesc ca macar sa pot sa ma duc la toaleta singura si tot ar fi bun si iar fata ar sta sper in siguranta... Acum e dupa mine si la toaleta, nu spun ce face cu sulul de hartie igienica ... plus ca daca adoarme adoarme in patul mare (nu-i chip in patutul ei) si trebuie si acolo supravegheata ca iar zboara din pat...

C.valy inseamna ca esti o mamica fericita... noi avem 4 cazaturi din pat la activ, plus lovituri zilnice de gratiile de la pat, tablie, parchet etc... si acum si buza rupta pe gresie ... si asta cu mine dupa ea tot timpul...

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andreeaLegat de tarc, patutz...PT NOI, este cea mai buna investitie ever dintre toate "porcariile" cumparate.Sta si se joaca acolo, ore in sir, chiar si piscinutza i-am pus o acolo, este tare fericita in tarcul ei, dar noi am pus o de la cateva luni sa se joace , nu garantez ca daca o sa o pui acum pe Sorina va sta...dar pt sa te duci la toaleta linistita sau sa faci mancare cu ea langa tine in tarc, este IDEAL.

LE. Si patutul nu este de super firma, dar face ac lucru ca altele...adika are loc de joaca si plasa in jur, copilul nu se poate lovi de nimic.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Preety, sincer eu nu-ti recomand nici un tarc, i-am luat Carlei si mai mult de 30 de minute nu a stat in el niciodata. Acum nici atat. Tine loc de opritor ca sa nu intre dupa mobila. Atat. Aaa, si-l vom folosi pe post de pat la mare. Apoi il vand

LE: daca ai un copil neurlator si care sta si singur, atunci e o investitie buna. La noi insa n-a functionat. Nu puteam sa merg nici la sushu si sa o las in tarc ca urla de mama focului cand ma vedea indreptandu-ma spre usa. La fel e si acum. Cand gatesc sau stau in bucatarie o pun in scaunul de masa. Noi il avem pe www.electrofun.ro/index.php?page=product_large&id=46529&name=&pic=91091_27473" target="_blank">asta, l-am luat din Metro.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anca acum am vazut ca esti "blue".felicitari pt munca depusa in favoarea bobocimii

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput