Puiuti de Randunici 2008!!! (291)
Raspunsuri - Pagina 20
tuchita spune:
'neata!
la toata lumea!
Nu pot sa vad filmuletul cu Thea!

Am vazut in schimb pozele cu Matei!

Bubule, Stef mai e bolnavior??
Ca ii faceai aerosoli si altea alea parca.
Eu cred ca are ceva care il deranjeaza foarte tare. Copiii cuminti nu devin brusc alintati si urlatori.
Si dintii ar fi o explicatie buna, dar daca la ceilalti n-a facut asa....da-i niste Nurofen si daca ii trece inseamna ca il dureau foarte tare si de-aia face asa!
Luny, e nasol cu mancarea lui Mufy, dar si tu esti prea stresata!
ma duc sa mananc micul dejun!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
neatza...ne pregatim si noi de piscineta, am dormit bine!![]()
bai, Matei mereu a avut problemele lui cu somnul, dar nu e deloc alintat si urlator...doar ocazional, ca e copil..
pa!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Ioi, Luny, nu stiu de ce am senzatia ca ai luat-o personal!
Era pentru Bubu mesajul, sa stii!
Piscineala placuta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Neata si de la noi!
Am visat azi-noapte ca nasteam natural doua fete
. Si m-am trezit si nu o mai aveam decat pe Sof...
Cleme, imi pare rau
!
Ariel, da, vorbim despre acelasi lucru. Am vizionat un film prost de tot de cinci luni incoace...inimaginabil!!! Ursulet, mami de Ursuleti
!
Mih, am votat ratza mica si scumpitza!!!!
Luny, legat de alimentarea lui Muffy...nu pot sa iti spun decat sa il lasi in pace. O urmaream prin casa sa ii mai indes o boaba de mazare, de ajunsesem de ii dadeam practic toata ziua sa manance. Nici asa! E ffff greu, cel putin eu m-am jelit de numai. Dar e o varsta tampita, in care ba ii dor maselele,ba trebuie sa isi manifeste independenta si faptul ca sunt in control, si deschid gura cand si daca vor ei...mai pun si caldura, si iese un rahat care mie mi-a intins nervii. E temporara povestea, sunt sigura, insistenta nu e buna! Piscineala placuta, sa pupi fetele si picii din partea mea
!
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...eu astept sa se trezeasca omul, ca s-a culcat la 4, a trebuit sa mai mestereasca la barcuta lui ( a devenit radiomodelist practicant, decand a inceput sa castige banuti din astea ). Vreau sa dam o fuga la Maneciu, sa ii verific tensiunea lu' Mimo
si pe urma la tara.
! Cand imi mai aduc aminte ce vroiam sa mai spun, revin.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
mihutza11 spune:
Olgutza saru'mana de vot!
nu am mai intrat de mult pe acolo sa vad daca mai e in top 10 rata mea
..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
mihutza11 spune:
filmuletul preferat de la Baby Einstein
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei