Puiuti de Randunici 2008!!! (291)
Raspunsuri - Pagina 19
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Vali,sa aveti drum bun si sa va simtiti bine unde mergeti! ![]() Simo ,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |

Mergem la parintii mei la tara, sa pregatim nunta fratelui meu, care e pe 15 august....
luny spune:
naty bine ati revenit!gata, asa repede?
cum a fost, hai cu poveste in detaliu+poze, ovcors!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Si cum n-o sa fiu aici de ziua mea, va fac tratatia de acum....

Valentina cu
Matei si
12+ cu Luca
luny spune:
multumim de tratatie Valentina, si LA MULTI ANI ANTICIPAT, SA AI UN COPILAS SANATOS SI NASTERE USOARA!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Am mai pus cateva poze cu nazdravanul:
http://entertainment.webshots.com/photo/2487393300103382524MDZRZq
Valentina cu
Matei si
12+ cu Luca
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Am mai pus cateva poze cu nazdravanul: http://entertainment.webshots.com/photo/2487393300103382524MDZRZq Valentina cu Matei si 12+ cu Luca |
E un dulcic
, concediu placut si LA MULTI ANI!!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe
ursuleata spune:
Natyyyy., hai cu poze!!!
Olgutzic 

Adriuta
, lasa ca acum am o burtica f mare 
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
mihutza11 spune:
Alice super cititoarea!
le are mai, doar are cu cine semana, nu? ![]()
Cleme imi pare rau!
da Adriutza sunt de acord cu tine.. noi daca tot stam aici unde ii putem duce sa faca orice (nu ca acasa- cel putin in oraselul meu chiar nu aveam unde sa o duc) am sa ii arat si una si alta.. si apoi o sa faca ce isi doreste.. acum ca o vad ca se batzaie chiar vreau sa o duc la ceva dansuri.. am si gasit destul de aproape si pt varsta ei un curs, dar inca nu am reusit sa ajung acolo sa testez.. pe urma mai vedem
..
Naty bine ati revenit! abia asteptam povesti si pozici!
Valy bv vorbaretului!
mama cata broscoiul
vacanta placuta! si LA MULTI ANI!!

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
bubu05 spune:
Stef nu doarme nici la ora asta...si-a baut laptele la 10 si apoi a urlat rau in pat si l-am dat jos...si sta in sufragerie cu noi...treaba lui, sa adoarma pe covor, cum o vrea
Chiar sunt cu fundu'n sus si nu-mi plac deloc fitzele astea...
Ma duc sa-mi fac baie...maine e ziua nasului si a baiatului lui si mergem la ei, dar mai inainte ne piscinim si noi la Hotel Bucuresti
Am facut bagaje...
Pup, sa aveti un we frumos!

si de SAMUEL -1 martie 2008