Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cuscra, strabismul e normal la bebi. Pana spre 2 ani. Daca tine foarte des ochisorul inauntru, poti merge la dr.
Pe scurt, daca strabismul e motivul, poti sa alaptezi linistita exclusiv in continuare.
Pup gasca, fug la munca
PS Ce inseamna Aris nemachiata? intelesesem ca asa ceva nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ai vreo tehnica speciala de facut masaj la picioruse sau asa dupa puterea ta? Te intreb deoarece si noua dr din maternitatea ne-a spus ca ar putea fi picior equin la stangul. Dar, la fel am mers la vreo 3 sapt la ortoped si a zis sa mergem acasa linistiti. Desi ortopedul i-a sucit picioarele sus la sold, nu la glezne unde putea avea probleme. Eu ii fac masaj de la 6 zile si tot frec la el in fiecare seara (scuze, de fapt, mama este maseuza de serviciu).

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Floric, tehnica nu-i deloc speciala. Mi-au aratat-o in spital si a fost confirmata de ortoped: rasucesc gamba spre interior si talpita spre exterior, la modul cel mai fin cu putinta. Asta-i tot exercitiul. Eu prelungesc masajul de drag, si-l bibilesc de sus pana jos dar punctual aia-i miscarea. In cazul nostru!

Ce-ncercasi? Cumva sa ma abati de la plan? Am zis sa-ncep de vineri ca-i ziua mea norocoasa! Aaaaaa... si pentru ca abia astazi mi-am luat storcatorul si mixerul! Aveam si la robotul de bucatarie functiile respective dar la cate piese aveam la ala de spalat am zis ca-i mai usor sa-mi iau altele!

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

La bbei exista un muschi intraocular raspunzator de miscarea ochisorilor. Deobicei cand ei cresc foarte repede muschiuletul ala se poate sa ramana in urma un pic...de unde senzatia de strabism
BB2 nu are probleme propiuzis... cum a avut bb1 ca ne gandeam la e e mai rau...Ii mai fug ochisorii la nas da asta ca se uita la manute prea aproape
Oricum morcoveii chiar fac minuni la ochisori....si sunt si bine tolerati de stomacel

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth
Eu as vrea sa incep cu suculet de morcov macar. Asta pt ca e bun pt ochisori si pt ca am eu impresia ca ii fuge din cand in cand un ochisor. Surioara era suspecta de strabism dar s-a rezolvat super fain cu suc de morcov si apoi morcovi pasati.

Morcovul nu are nici o treaba cu ochii-asa mi-au spus medicii oftalmologi(mint ei mint si eu)
Strabismul se corecteaza de la sine cand nu-i f grav..
Cat despre puiutz iti recomand sa-l vada un oftalmolog si lui Bodo ii fugea uneori ochiul stang toti au zis ca-i strabism si se corecteaza...dar..e CATARACTA....trebuie verificat sa stai linistita.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Piton de 4 luni

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Pitonul frumos si mamica iubitoare !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Ana
Victor Andrei
Lena

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

si eu stiu ca morcovul nu are legatura cu strabismul.

La bebelusi muschii de la ochisori nu sunt bine dezvoltati si nu isi pot coordona privirea. Cazurile grave sunt atunci cand ochisorul ramane inauntru .

Lui Vlad ii fugeau ochisorii . La 6 luni am fost la control si mi-a zis ca nu este cazul de operatie sa mmai vin la 1 an si 6 luni. Cand am fost la control i-au dat ochelari pe care mai mult nu i-a purtat . Acum 2 sapt am fost iarasi la control si dioptriile i-au scazut destul de bine(+0,75) pentru ca ochisorii i s-au mai indreptat. In ianuarie merg iarasi si sper sa scapam de ochelari si automat de strabism.

Lui Stefan ii fuge mai putin decat lui Vlad ochisorul, in ianuarie o sa merg si cu el la control.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hellou fetele!!!!!

noi avem 68 cm si 7 kg deci purtam hainute de 6 luni

raportam si kg date jos de mami evident dar ar mai fi vrei 6 din cele 25 stranse cu grija in 9 luni

studiem si noi despre diversificare dar cu cat citim mai mult cu atat ne pierdem sirul asa ca...'om vedea noi ce iasa

Chatonel, mi-ai adus aminte de serviciu pe care il voi presta zilnic cu spor vreo 5-6 ore ca acum merg si plec cand vreau tu cum te-ai gandit sa faci cu alaptatul ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Felicitari pentru "dimensiuni" si tie si alexandrei!
La servici o sa ma mulg si o sa aduc bibele pline acasa, sa i le dea sotul. Diversificarea o incepem in septembrie, a doua jumatate, dupa vacanta.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Ihi !! inteleg !!
la mine cred ca e mai simplu sa vina ea la bar

Mergi la inceput

mababei - prea grozav nu mai stau. are 2-3 biberoane /zi. am vorbit cu pediatra a zis ca probabil genetic asa sunt eu. cam gata cu alaptatul,deshi se poate sa ma mai tzina asa mult si bine. sa vedem,cum o fi o fi. nu ma mai macin si pe tema asta ca nu are rost. asa cum a zis doct este extraordinar ca am putut sa-i dau 4 luni si la o adica o sa creasca f frumos si cu humana de acuma.

25 martie 2009

Mergi la inceput

si noi am avut o mica problema la picioare. s-a reglat prin masaj pe la o luna si un pic. aducea talpa catre interior. trebuie masat in talpa si muschiul exterior pe tibie,de la genunchi pana la glezna

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Noi facem masaj zilnic la picioruse (plus cel general de dupa baita ) ca ne-a zis neonato din maternitate ca ar avea un pic tendinta sa le tina spre inauntru. Ortopedul la doua luni ne-a zis ca el nu vede nimic suspect, dar sa continui sa-i fac masaj usor pana pe la 5-6 luni. In schimb la echo de sold ortopedul ne-a zis ca are un unghi mai mic la soldul stang, deci o posibila displazie. Sa-l tin o luna cu 2 pampersi si apoi sa vin iar la control. Din pacate la 3 luni am avut incidentul si sincer numai la asta nu m-am mai gandit. Iar acum cica nu se mai poate face echo ca-i tarziu, trebuie raza iar eu de iradiat ma feresc rau de tot dupa tomografie.

Nu stiu daca a avut vreun efect masajul dar s-a inaltat cu 13 cm pana la 4 luni. Acum are 68 cm iar hainele pt. 6 luni deja-i sunt mici.

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Ai vreo tehnica speciala de facut masaj la picioruse sau asa dupa puterea ta? Te intreb deoarece si noua dr din maternitatea ne-a spus ca ar putea fi picior equin la stangul. Dar, la fel am mers la vreo 3 sapt la ortoped si a zis sa mergem acasa linistiti. Desi ortopedul i-a sucit picioarele sus la sold, nu la glezne unde putea avea probleme. Eu ii fac masaj de la 6 zile si tot frec la el in fiecare seara (scuze, de fapt, mama este maseuza de serviciu).

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

25 martie 2009

Mergi la inceput