Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Floric, bebele tau are cu 20 de zile mai mult ca al lui aris, ori la varsta asta conteaza. Pe de alta parte, eu cred ca sprijinitul intre perne nu-i o idee buna, ca pernele sunt moi si nu-i tin coloana dreapta. Dar la cati copii am crescut eu pana acum, e posibil sa gresesc.

Keutu cheliutu 4 luni

Sa stii ca asa este, sta cu spatele ca funia in sac. Oricum nici eu nu l-am pus sa stea in fund zilnic, doar asa cand ma asez eu in canapea in punea sprijinit de mine si de vreo 2 ori l-am pus intre perne. Dar nu imi placea cum statea si am renuntat.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Uitai sa va spun ce am patit ieri: am rugat-o pe nevasta lui socru'-meu sa stea putin cu Ian in curte cit intind eu niste rufe (tot in curte); in timpul asta -scurt!- desteptei desteptelor i-a trecut prin cap ca, daca io-s prostoaca si tin copilul flamind, sa-l hraneasca ea si i-a dat o caisa cumparata din piata pe care a omis sa o spele, in conditiile in care -desi intorc netu' cu fundu-n sus de o luna- inca NU am inceput diversificarea si, oricum, vreau sa o mai amin o luna A venit idioata triumfatoare sa-mi arate ce ispaveste fiu-meo Ian avea o mutritza suuuuuuuuper satisfacuta, tinea caisa decojita cu amindoua minutzele si o mozolea cu spor Instantaneu, m-am intors cu spatele si am inceput sa pling Si-a tot cerut scuze, in fine; socru-meu e nervos ca nustiucare baietel la 4 luni si jumatate maninca sarmale iar nepotzelul lui (singurul!) care, citez "e barbat", maninca numai lapte.

Mai idioata decit amindoi la un loc sint eu pentru ca azi mi-au cerut voie sa-l duca pe Ian in parc; am zis ok, timp in care eu mi-am adus aminte ca sint o "gospodina desavirsita" si am facut ceva de halit Ian trebuia sa manince la ora 11, acum e 12.35 si inca n-au sosit; tare ma tem ca i-au dat iar ceva sa pape pt ca Ian e rau de foame si maninca la ore fixe

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Sigur l-au dus la o ciorba de burta. Of, Ina inteleg prin ce treci. Si eu tot aman diversificarea. Si nu iti spun ca toti cu care ma intalnesc (la rude ma refer, in speta, socrosenia) incep cu sfaturi si indicatii ba mai mult cu reprosuri. Ca eu am dat copilului de la 2 luni jumate, ca nu o sa stie copilul sa manance , si ce e ala gust bun , ca e pofta si dai macar pe buze, tot felul de indicatii de iti vine sa le dai cu copilul in cap.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Novus si Dodo, saru mana de link pentru Gifi Sophie, o voi comanda sa ii vina aici, la Focsani.

Dodo, Pisigri, dyana27, rivali, Ayla, petrean, simplyana_m, chatonel, Ilinca_M, inapreda saru mana de urari pentru Pitonash.

Ayla sa stii ca eu incerc sa fie asa in casa...si reusesc de cele mai multe ori. Cel putin aici, la bunici, sigur e ca in Paradis. Suntem alintati la maxim. Ce mai face prietenul meu? Mi-e dor de voi tare de tot.

Dodo, petrean, Floric, cris_tianus, am votat tot ce era de votat...unde vad VOTATI...si eu hop!!!

Chatooooo, te jumulesc daca ma mai chinui mult cu !!!

inapreda trebuia sa ii spargi mufarina dragutzei binevoitoare si sa ii explici pe romaneste, constienta ca te priveste si iti poate citi pe buze ca TU ESTI MAMA COPILULUI!!! Sper ca totul s-a terminat cu bine si ca nu au mancat intr-adevar ciorba de burta si un mic sau chiar 2 cu mustar si paine ...

Va pup. Plec la echo cu prietena mea...sa vad ce are in burtica...tare mult as vrea sa fie fetita sa cumpar lucrusoare cu volanase si fundite.

Pup cu drag pe toata lumea.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna mamici!

Ana Victor Andrei Lena

O pentru ingerasul fluturas Alma!
Pentru Monica

Aris, deci pana la urma lapticul tau s-a imputinat? Zici ca mananca mixt acum! Si noua ne plac biberoanele de la Tommee Tippee! Super dulce nazdravanul tau!

Noi facem masaj zilnic la picioruse (plus cel general de dupa baita ) ca ne-a zis neonato din maternitate ca ar avea un pic tendinta sa le tina spre inauntru. Ortopedul la doua luni ne-a zis ca el nu vede nimic suspect, dar sa continui sa-i fac masaj usor pana pe la 5-6 luni. In schimb la echo de sold ortopedul ne-a zis ca are un unghi mai mic la soldul stang, deci o posibila displazie. Sa-l tin o luna cu 2 pampersi si apoi sa vin iar la control. Din pacate la 3 luni am avut incidentul si sincer numai la asta nu m-am mai gandit. Iar acum cica nu se mai poate face echo ca-i tarziu, trebuie raza iar eu de iradiat ma feresc rau de tot dupa tomografie.

Nu stiu daca a avut vreun efect masajul dar s-a inaltat cu 13 cm pana la 4 luni. Acum are 68 cm iar hainele pt. 6 luni deja-i sunt mici.

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

nici eu nu ii fac decat maxim o data pe saptamana. nu ma indur pe caldurile astea sa unsuresc copilul. il las sa ii respire si lui pielea. dar de crescut a crescut mama-mama.

nuuuuuuuuu, fara uleeeeeeeeiiii; eu nu i-am dat niciodata cu ulei, de nici un fel; doar seara cu ceva laptic de corp de la mustela, care-i prieste atre bine; in rest, masaj pe uscat, ca-i place mai mult decat cel cu crema

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Mie mi-au zis si doctorita de familie si pediatra ca pot sa-l pun sa stea intre perne de la 4 luni, foarte putin la inceput si neaparat supravegheat, in mare parte datorita tonusului lui muscular evaluat ca fiind foarte bun. Dar eu nu m-am grabit sa o fac! Il mai las totusi sa stea, sustinut de mine de pieptut si spatic, asa cate un minutel sau pentru cateva poze.

M-am horatat: de maine incep divesificarea. Incep cu sucul de morcov, si continui cu supa, piure de legume, apoi suc de fructe, piure de fructe, apoi cereale si ce-o mai fi. Sper sa ma pot tine de plan si puiul sa le accepte usor. Doamne ajuta!

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

acuma care eram eu? cea nemacheata??

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ilinca - am bufnit in ras mai mai sa trezesc copilul. stiu ca incurcam pe toata lumea. probabil daca nu ar fi 7 ani intre noi am parea chiar identice. mea culpa ca v-am zapacit. o sa intru si o sa scriu pe fiecare poza cine cu cine

Aha. Io credeam ca diferenta e "Aris machiata / Aris nemachiata".

La multi ani domnisoarelor Ana si Lena si domnului Rasfatz. Si o pt Alma.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Noi facem masaj zilnic la picioruse (plus cel general de dupa baita ) ca ne-a zis neonato din maternitate ca ar avea un pic tendinta sa le tina spre inauntru. Ortopedul la doua luni ne-a zis ca el nu vede nimic suspect, dar sa continui sa-i fac masaj usor pana pe la 5-6 luni. In schimb la echo de sold ortopedul ne-a zis ca are un unghi mai mic la soldul stang, deci o posibila displazie. Sa-l tin o luna cu 2 pampersi si apoi sa vin iar la control. Din pacate la 3 luni am avut incidentul si sincer numai la asta nu m-am mai gandit. Iar acum cica nu se mai poate face echo ca-i tarziu, trebuie raza iar eu de iradiat ma feresc rau de tot dupa tomografie.

Nu stiu daca a avut vreun efect masajul dar s-a inaltat cu 13 cm pana la 4 luni. Acum are 68 cm iar hainele pt. 6 luni deja-i sunt mici.

Ai vreo tehnica speciala de facut masaj la picioruse sau asa dupa puterea ta? Te intreb deoarece si noua dr din maternitatea ne-a spus ca ar putea fi picior equin la stangul. Dar, la fel am mers la vreo 3 sapt la ortoped si a zis sa mergem acasa linistiti. Desi ortopedul i-a sucit picioarele sus la sold, nu la glezne unde putea avea probleme. Eu ii fac masaj de la 6 zile si tot frec la el in fiecare seara (scuze, de fapt, mama este maseuza de serviciu).

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Mie mi-au zis si doctorita de familie si pediatra ca pot sa-l pun sa stea intre perne de la 4 luni, foarte putin la inceput si neaparat supravegheat, in mare parte datorita tonusului lui muscular evaluat ca fiind foarte bun. Dar eu nu m-am grabit sa o fac! Il mai las totusi sa stea, sustinut de mine de pieptut si spatic, asa cate un minutel sau pentru cateva poze.

M-am horatat: de maine incep divesificarea. Incep cu sucul de morcov, si continui cu supa, piure de legume, apoi suc de fructe, piure de fructe, apoi cereale si ce-o mai fi. Sper sa ma pot tine de plan si puiul sa le accepte usor. Doamne ajuta!

Succes. Hai lasa de la intai ale lunii (glumesc). Ce hotarata esti...

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Fetele, al meu numa in picioare vrea:( sunt constienta ca e mic, prea mic pt asa ceva si incerc sa-l pacalescsa stea la orizontala macar inca vreo 2 saptamani. Pediatra insa ne-a zis asa: atat timp cat copilul se simte pregatit sa-l lasam sa faca ce vrea. Importat e sa nu-l obligi.

Intrebare: cele care veti incepe diversificarea la 4 luni, alaptati inca exclusiv? Eu as vrea sa incep cu suculet de morcov macar. Asta pt ca e bun pt ochisori si pt ca am eu impresia ca ii fuge din cand in cand un ochisor. Surioara era suspecta de strabism dar s-a rezolvat super fain cu suc de morcov si apoi morcovi pasati.

Iar pt fetele care au probleme cu socrelele: fiti . Politeturile au rost pana la copil.

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput