Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hellou fetele!!!!!

noi avem 68 cm si 7 kg deci purtam hainute de 6 luni

raportam si kg date jos de mami evident dar ar mai fi vrei 6 din cele 25 stranse cu grija in 9 luni

studiem si noi despre diversificare dar cu cat citim mai mult cu atat ne pierdem sirul asa ca...'om vedea noi ce iasa

Chatonel, mi-ai adus aminte de serviciu pe care il voi presta zilnic cu spor vreo 5-6 ore ca acum merg si plec cand vreau tu cum te-ai gandit sa faci cu alaptatul ??

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Felicitari pentru "dimensiuni" si tie si alexandrei!
La servici o sa ma mulg si o sa aduc bibele pline acasa, sa i le dea sotul. Diversificarea o incepem in septembrie, a doua jumatate, dupa vacanta.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani!
Victor Andrei zis Piton
si fetelor-frumoaselor
Ana
Lena

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Dar bineinteles ca la nevoie pot sa-i dau ceai de musetel, de menta, de crusin...De CRUSIN!

asta este idioata! Si mai mergi inca la ea?!

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

Nu mai merg veci! Dar isprava e f recenta si sunt in cautare de pediatru competent.

Mergi la inceput

Citat:

Si legat de sfatul doctorilor, nu numai ca nu sunt infailibili (doctorii), dar pana nu va convingeti singure ca stiu despre ce vb, NU-I ASCULTATI, indiferent de cine vi-i recomanda! Am patit-o eu cu pediatra de mai sus. Am intrebat-o eu asa, ce ceaiuri imi recomanda pt Luca, ca babydrink-ul nu-mi place: e instant = prelucrat chimic si am gasit in el vreo doi gandacei morti...si daca e ok sa il reconstitui eu din plantele din compozitie- mai putin lemn dulce de care n-am gasit inca. Si mi-a raspuns asa: Aaaa, pai nu ca alea au concentratii standard, sa nu ma apuc eu sa compun ceaiuri, sa iau altul gata combinat din farmacie daca nu-mi place babydrink. sa iau babycalm. Dar bineinteles ca la nevoie pot sa-i dau ceai de musetel, de menta, de crusin...De CRUSIN! Si eu proasta, crezut si facut!!! Nu face bebe caca 1 sapt (de fapt ies dintisorii) si dau sa-l ajut. Cu 20 ml de ceai de crusin mi-am nenorocit copilul. 2 zile a facut numai caca+ mucoasa sau numai mucoasa din stomac si intestine!! Pana sa se prinda proasta si sa-i dea Smecta si Enterol...Imi vine sa-mi smulg parul din cap. Sa nu faceti ca mineeeee!!! Intrebati in stanga si in dreapta de 10 ori inainte de a-i da bebeului chiar si un amarat de ceai. Noroc ca-l iubeste Doamne-Doamne si-l pazeste ca eu...
Offf...uite cat m-am intins. Imi pica ochii in gura de somn.
V-am pupat, noapte buna!...sau buna dimineata!

simplyana, da aici de ce n-ai intrebat? iti spuneam imediat ca nu trebuie sa dai la BB ceai de crusin (ce doctorita timpita si proasta si tot ce vrei!!!!) Pai ceaiul ala se ia daca vrei sa slabesti, toate fetele care sint cu silueta il stiu, el are actiune de curatire drastica a stomacului si intestinelor... si folosit in cantitati mari dauneaza si organismului matur!!! Baiii, astia chiar au luat diplomele NUMAI cu sarsanaua???!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

salutare fetelor!

in sfarsit am reusit sa recuperez de citit si ma bucur sa vad ca toti bebeii sunt bine, frumosi si sanatosi.

petrean, sanatate lui Vladut, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva.

referitor la statul in fundulet si Raul prefera, dar inca nu-llas prea mult pentru ca si mie pediatra mi-a spus ca este prea devreme.

marti am fost la vaccin, a fost cuminte nu a facut febra (i-am dat preventiv jumatate de supozitor paracetamol ), avem la 4 luni 6,800 grame si 62 de cm. Imi fac putin griji, pentru ca am citit ca la 3 luni, copilul trebuie sa aibe cu 10 cm mai mult fata de la nastere si al meu s-a nascut cu 54 cm si nici la 4 luni nu are cu 10 cm mai mult.

cineva mi-a zis ca intr-o luna copilul creste si in alta ia in greutate ca nu se dezvolta in mod egal, asa o fi?

va pup si va doresc multa sanatate !

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

La multi ani!
Ana,
bebe de Cris_tianus
Victor Andrei,
bebe de Gigelica,
Lena,
bebe de Raaluca

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

LA MULTI ANI si de la noi!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Piton de 4 luni

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

mama..iti vine sa-l mananci

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

sa ne lasati si noua o bucatica de pitonas!!
Bogdana, multa sanatate BBilor si la febra, sa plece!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'Mneata la amiaz'

La multi ani sarbatoritilor de azi si mamicilor lor!

Am vazut poze cu bb-i tare titi: Pitonas, ALexandros, Luca

Bogdana, ma bucur ca Vladut este ok, multa sanatate ii doresc si lui si fratiorilor lor.

Tufetele va pup ca tre' sa-i dau papa lui Ian.

PS. Olga inca asteptam pozici si detalii "detailate" de la nunta cu peripetii.

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Uitai sa va spun ce am patit ieri: am rugat-o pe nevasta lui socru'-meu sa stea putin cu Ian in curte cit intind eu niste rufe (tot in curte); in timpul asta -scurt!- desteptei desteptelor i-a trecut prin cap ca, daca io-s prostoaca si tin copilul flamind, sa-l hraneasca ea si i-a dat o caisa cumparata din piata pe care a omis sa o spele, in conditiile in care -desi intorc netu' cu fundu-n sus de o luna- inca NU am inceput diversificarea si, oricum, vreau sa o mai amin o luna A venit idioata triumfatoare sa-mi arate ce ispaveste fiu-meo Ian avea o mutritza suuuuuuuuper satisfacuta, tinea caisa decojita cu amindoua minutzele si o mozolea cu spor Instantaneu, m-am intors cu spatele si am inceput sa pling Si-a tot cerut scuze, in fine; socru-meu e nervos ca nustiucare baietel la 4 luni si jumatate maninca sarmale iar nepotzelul lui (singurul!) care, citez "e barbat", maninca numai lapte.

Mai idioata decit amindoi la un loc sint eu pentru ca azi mi-au cerut voie sa-l duca pe Ian in parc; am zis ok, timp in care eu mi-am adus aminte ca sint o "gospodina desavirsita" si am facut ceva de halit Ian trebuia sa manince la ora 11, acum e 12.35 si inca n-au sosit; tare ma tem ca i-au dat iar ceva sa pape pt ca Ian e rau de foame si maninca la ore fixe

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:

Ilinca, bine ca ne vazusi si ne laudasi, ca sa-ti spunem si noi, ca demult vroiam:
Ce bine i se potriveste numele Sofiei, cum sade ea mai mereu cu un aer intelept...o dulceata! Si Manole e demential! noi oricum avem slabiciune pt cainii mari (si blegi, de cele mai multe ori), ca doar avem si noi Mura! Mai pe scurt, va iubim! Stai sa mai creasca Luca...

Si noapte buna fetelor!

Ceai de crusin la bb!!!!!Ce idioata handicapata ti-a zis sa-i dai asa ceva? Pana si la oameni mari apar probleme serioase de la ceaiul asta care e puternic diuretic:|

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput