Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*
Raspunsuri - Pagina 4
gigelica20 spune:
Piton de 4 luni
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
gigelica20 spune:
Ana, bebelusha de cris_tianus
si
Lena, bebelusha de raaluca
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Piton de 4 luni Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 |
M-am indragostit!
Cat de frumos!
Lucia, mereu cand vad pozele cu Victor ma gandesc, daca ar mai fi sa fiu bebe mic, mi-as dori sa fiu copill tau. Pozele lui Victor imi dau impresia de curatenie, de ordine, de liniste... nu stiu adca asa este atmosfera din casa voastra (sper), dar asta este impresia pe care mi-o lasa mie.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
petrean spune:
neatza fetele..in sfarsit revenim la normal..de aseara cand avea 39 cu 4 febra.vad ca a scazut si nu a mai facut deloc..oricum continuam cu antibioticul si eurespalul...pana se termina tratamentul(minim 5 zile)..sper doar ca nu faca Catalin..ca vad ca acum e foarte marait el
Multumesc pentru gandurile bune
La multi ani sarbatoritilor de azi!
si pentru floric...ti-am mai raspusn odata..am la semnatura..la votati linkul de la infoturism
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra
Ayla21 spune:
Bogdana, multa sanatate lui Vladut!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
petrean spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Bogdana, multa sanatate lui Vladut! Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
multumim
POZE
Povestea noastra
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Piton de 4 luni |
arata minunata sa fii sanatos puiutz dragutz...pt mami
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
petrean spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Piton de 4 luni Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 |
mama..iti vine sa-l mananci
POZE
Povestea noastra
Kea spune:
Pupam sarbatoritii si pe mamicile lor! Pe tatici, nu.
Tare cuminte pitonasul alintat!
Aris, ce-am vrrut eu sa zic aseara si n-am reusit, e ce a zis si sirimie, sa nu-l fortezi, sa nu-l pui tu. Ca se ridica el singur, e ok, ca doar n-o sa-l impingi pe spate ca asa scrie la carte. Daca se ridica singur, inseamna ca e pregatit, dar nici atunci nu l-as tine mult timp in pozitia aia, inca.
Floric, bebele tau are cu 20 de zile mai mult ca al lui aris, ori la varsta asta conteaza. Pe de alta parte, eu cred ca sprijinitul intre perne nu-i o idee buna, ca pernele sunt moi si nu-i tin coloana dreapta. Dar la cati copii am crescut eu pana acum, e posibil sa gresesc.
4 luni
chatonel spune:
Neata tufete
Dodo, multumim pentru aprecieri!
Gigelica, vazut pitonas cazut pe frontul de rasfat
Daca ai probleme cu "cartea" pentru Oli, n-ai decit sa fii inventiva in imaginatie (ce a drak sint :)) ).
Ayla, Clau al tau e un mic vrajitor, altfel nu stiu cum si de ce sorbim noi tot ce ne povestesti despre el! Zici ca Luana doarme la tati pe piept? E de incercat pozitia, numai ca tati nostru nu prea sta locului
Aris, vazut Alexandros care sta super in picioare (acolo pe masina)
Am vazut pozele, e un dulce! Si io pun dragoana pe fund intre perne, nu sta ea asa dreapta ca alex, dar ii place, e extrem de plictisita de stat la orizontala.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose