Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Mersi de raspunsuri si primire.
Chatonel, lumina nu este in camera de schimbat nici vorba in timpul noptii si de dormit, doarme in patutul lui. Singurul motiv plauzibil ar fi ca este obosit si la san. Alte explicatii nu gasesc oricat mi-as stoarce creierii..
Fetele invatati-ma si pe mine cum sa salvez semnatura ca de fiecare data tre sa scriu acelasi lucru. Nu prea le am eu cu compul si chestii dintrastea.
Magdy, de Gabriel mititel si Theodora ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Olga Casa de piatra nici nu stiu pentru ce sa te felicit mai intai....cred ca pentru noaptea nuntzii

Citat:
citat din mesajul lui olishka

http://picasaweb.google.com/olgagireada/CununiaReligioasa#

Doar de la cununia religioasa. De la petrecere maine pun.

Olga, mamica lui David iepurasul

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

www.femmesplus.fr/mag-femme.complet.16850.html" target="_blank">iaca pentru tine, verisoara blanoasa

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

aoolleeeoooo Chato..........ce rau imi pare ca nu stiu franceza...da inteleg pozele

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Pisigri, poate-i place linistea...am incercat pe al meu sa-l obisnuiesc , cu muzica, cu radioul cu Tv-ul, nimic frate,......liniste deplina nici apa la WC sa nu auda, va dau cuvantul...nu doarme daca aude ceva tresare imediat, tb sa fiu langa el altfel cum spuitu 30 minute somn si ochii mari.
II place sa doarma in parc si la aer..noroc ca sunt inca la mama si e asa liniste in parcul oraselului.
Se trezeste la 7.30 pana il schimb si facem toaleta de dimineata daca la 8.30 nu sunt afara crize face...cum ies afara doarme pana la 10.
In casa doarme maimult dupa ora 14, iar afara tb. sa fim in miscare, daca ma pun pe banca si nu se mai misca carutul, iar am dat de dracu.
Si uite asa fac km intregi pe zi.....

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Avem cam aceasi soarta. Nu inteleg de ce daca doarme trebuie sa ma plimb. Pai, ori doarme ori ma pacaleste...si totusi eu vad ca doarme. Eeei, complicata viata de bebelus.
Magdy, bine ai venit!. Raru a avut o perioada de la 3 luni si 3 sapt pana pe la 4 si 2 sapt in care nu se mai trezea noaptea, dormea exemplar de la 10 jumate 11 pana la 6 dimineata. De cand au venit caldurile iar si0a schimbat programul, in sensul ca este ceas la 4 fara 20 se aude (cum sa scriu...) molfa, molfa (intelegeti voi) la degete. Suge ce suge si apoi doarme. Deci, programul e in functie de printz. NU ai ce face. Sanatosi sa fim sa vem lapte si bebei frumosi si hranaci.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

INA nu ne dai si noua de veste??? e totul ok? sper ca nu esti atat de suparata incat sa nu ne scrii si noua; probabil ca stai sa-l guduri pe Ian, asa e???????
mutzu meu a fost super marait azi, la fel ca si dupa vaccinul de 2 luni; a avut temperatura mare de vreo 3 ori, am stat cu supozitoarele dupa noi si cu mutzunelu' atarnat de mami lui; si asa ma vaitam eu ca nu sta in brate, mi-a aratat acu' ce inseamna sa cari 7 kile toata ziua
nu stiu cum sa fac cu trezitul seara, ca-i fac baita, papa si adoarme, si dupa aia mai are 1-2 treziri in urmatoarele 2 ore, si nu adoarme decat la tzitzi; si eu am 2 nunti la care chiar ca nu mai am cum sa scap (si sincera sa fiu tare m-as duce), si trebuie neaparat sa-l obisnuiesc ori sa se culce la loc fara tzitzi, ori sa ia biberon; cu biberonul e obligatoriu, ca macar la dentist sa ajung si eu sa-mi repar "daunele" din sarcina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

florinela - bravooo! mancati deja o gramada de lucruri. lasa mai bine asa decat sa te chinui cu pastile sa opresti laptele. asa a vrut el si sunt convinsa ca o sa creasca mare si frumos. al meu seara nici sa nu auda de biberon plange de se strica daca ii dau biberonul in schimb daca il pun la san in 10 secunde atipeste si mananca prin somn. cat despre bagat in gura...hoho..si al meu morfoleste tot. orice vede vrea sa bage in gura si de multe ori reuseste dar stii eu acum cand l-am vazut pe el morfolid diverse obiecte textile mi-am adus aminte ca si eu sugeam diverse carpe...stiu clar gustul ala de carpa uda...ma uit la el si parca ma apuca poftaca sa vezi pana unde ajung de fapt amintirile noastre

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Pretina din Franta, ce link ai dat, ca io l-am ratat da' toate tufetele-s chicate-n admiratie si emotionate?? Fa-ti pomana si mai pune-l o data, rogu-te, sa nu mor proasta. Stii tu, curiozitatea a omorit mitza...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

www.femmesplus.fr/mag-femme.complet.16850.html" target="_blank">iaca pentru tine, verisoara blanoasa

Toulouse, la ville rose

CHATONELEEEEEEEEEEEEEEEEEE, se lua de la presedintele Sarcotzai??? Pisicoblanoasagri, nu va potoliti mama? Nu va e mila de femeie batrana si bolnava???
Iar umblati cu ???Sunt singura...sotul mi-e departe...si vine la pastele cailor...
CLar, ma apuc de bautura cu voi....

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Fetele ma duc la culcare.
Noapte buna!

Magdy, de Gabriel mititel si Theodora ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:

Toulouse, la ville rose

aoolleeeoooo Chato..........ce rau imi pare ca nu stiu franceza...da inteleg pozele

24+ cu Andreea

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

ce dracu', nici pozele nu le mai inteleg?????? aoleuuuuu, am uitat cum se face, m-am inrosit toata; eu care altadata tineam tot complexul grozavesti treaz cand aveam "vizite conjugale"

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Sarbatoritul doarme...si io ma pregatesc sa fac nani...dar ce chef am de somn dupa link-ul lui Chato.

Multumim de urari mababei, novus, saby, olishka, aris...si toate celelalte fete dragute pe care le iubim, iar de la noi cu dragoste...o felie de tiramisu proaspat facut in seara asta.

I-am cumparat azi o suzi de la chicco din aia integrala de latex...si acum o tzocaie cu elan prea mare prin somn...ma gandesc sa i-o schimb cu cea normala...sa pot dormi si io in noaptea asta...

Ia aruncati un ochi sa vedeti Printul Piton Mufat

Ma uit la pozele Olishkai si revin.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput