Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(39)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ilinca, pai am zis ca sint cu shogunu-n brate, de-asta dezertai si-acu imi mai vin niste carti de acelasi autor (le astept pe miine) abia astept sa le citesc si pe ele!

magdy, bine ai venit cu puiul tau! inafara de lumini slabe in timpul noptii si neschimbat de scutec, neagitat pe BB cind se trezeste pt papa, nu stiu ce sa zic... a mea a inceput sa doarma mai bine de cind am pus-o la ea in pat si la ea in camera, nu ne mai auzea pe noi foindu-ne.

pisicogri, suzeta, liniste, leganat si... cam atit imi vine in minte acus.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bine ai venit Magdy
si bebe Gabriel
ma bucur cand vad ca avem admiratori in umbra si ma bucur si mai tare cand prindeti curaj si intrati in vorba cu noi.toata lumea e bine venita

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Buna Fetele!Ne primiti si pe noi in randul ghioceilor?Eu sunt Gabriel,nascut pe 5 martie, 2,762kg, 47cm, Apgar 10, prin cezariana la 37,1 saptamani.Acum o las pe mami sa se prezinte.
Buna Fetele, ma cheama Magdalena Stoica(prietenii imi spun Magdy), sunt din Galati, sunt casatorita si locuiesc in Belgia.V-am descoperit in sapt 32 de sarcina, cand eram internata in spital, rasfoind internetul in lipsa de ocupatie sau mai bine zis plina de plictiseala, asteptand sa treaca orele si zilele mai repede ca sa-mi pot tine puiul in brate. Cei drept nu am indraznit sa deranjez, am vazut ca sunteti o "familie"unita.Am trait alaturi de voi fiecare nastere a momentului respectiv pana mi-a venit si mie randul.Vreo doua luni jum nu am mai intrat, pt ca nu am mai gasit timpul necesar.Apoi am inceput iar sa va citesc si am plans in hohote la povestea Aylei(si eu am pierdut fata-Theodora-acum 3 ani),am ras la glumele lui Chatonel, am admirat printesa cu ochisori frumosi a lui Novus si progresele micutului Alex inotatorul si lista ar putea continua. Nu ma mai lungesc ci va intreb cevapoate reusiti sa ma ajutati.Pe Gabriel il mai hranesc exclusiv la san. Ce sa fac ca sa-mi doarma noaptea? Ma trezeste la 2-3 ore...

la fete vorbarete

Magdy, de Gabriel mititel si Theodora ingeras dragalas

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara mamici!!!

In sfarsit am reusit sa intru un pic.

Am citit din urma (cam pe diagonala, recunosc ), dar ce m-a socat a fost soacra Inei Of eu sunt tare rea cu soacra-mea si ea se straduie sa faca exact ce-i zic eu, ca de altfel stie ca fac urat Ina fii tare si pune piciorul in prag. Fa-o pt Ian

Chatonel fain linkul, pacat insa ca nu m-am uitat mai devreme pe el (am petrecut ieri "noaptea nuntii" dupa luuuuuni de zile si parca mergea o pregatire - oricum a iesit bine )

Sa nu uit: LA MULTI ANI Ana, Victor Andrei, Lena!!!

Pun poze

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

asaaa am mai recuperat nitel.

Ilinca si Gaza mea e independenta nu-i place prea mult in brate dar asa a fost de mica, prefera sa stea la orizontala langa tine si sa se intinda ca o placinta. Si e fan tavanul din dormitor ca eu nu am plafoniera, si-l studiaza de zici ca cele mai mari cunostinte ale lumii sunt ascunse acolo, uneori ignora si jucariile, pe cel din sufragerie care are spoturi si e mai interesant(din punctul meu de vedere) il ignora cu desavarsire.

Oli imi pare tare rau ca nu am apucat sa-ti spun din timp Casa de piatra dar te urez acum: Fie ca ziua casatoriei sa reprezinte pt voi inceputul unui drum, parcus mereu impreuna, pe care sa intalniti numai belsug, bucurie si fericire. Sa fiti sanatosi(toti 3), sa va bucurati de viata si casa sa va fie plina de copii!

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

http://picasaweb.google.com/olgagireada/CununiaReligioasa#

Doar de la cununia religioasa. De la petrecere maine pun.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Mersi pt raspuns Pisigri.

Magdy de Gabriel mititel si Theodora ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Va imbratisez, am un pic ragaz si intru pe la voi, tare dor imi este!
Copilasii vostri sunt mai cumintei, al meu ma tine tot timpul in priza.
Aris, si eu am pierdut laptele, mai am asa decat de rasfat....
Oricum al meu incepuse sa se intarce singur de la 4 luni, intr-o zi a refuzat sa mai suga la san, de la 6 dim la 16.00 seara cand i-am dat un bibe lapte praf pe care l-a sorbit, apoi a luat si titi un pic.
Acum mai suge san doar noaptea si cand e suparat sau vrea sa doarma.

Noi deja am trecut de sucul de mar si morcov, papam mar ras la 10 si laptic; iar la ora 14 avem supa crema de legume si laptica ...seara mananca cereale de orez cu lapte in biberon....si mananca, adora marul pasat si supa crema,nu pot sa-i trag borcanelul ca trage de el si casca gura.
Poate ne va merge mai bine cu hrana solida decat cu alaptatul.....si cat m-am chinuit si prin cate am trecut, eram asa fericita ca a luat sanul la 1 luna si 3 sapt...si l-a abandonat la 4 luni singur.

Vroiam sa-i dau san pana la 6 luni, dar asta e..., pe o parte poate e mai bine ca la anul vreau sa incep serviciul, si sa il obisnuiesc cu mancarica, scapam si de criza intarcatului.

Pe mine m-a disperat cu obiectele pe care le baga in gura, suge tot, maini, isi coate ciorapii si ii suge, cearsaful de pe pat, umarul meu.
Mai si ma trage de par...ramane cu par in mana, si cand are nervi mari isi infige gherutele in obrajii mei...si tipa.
Acum cred ca s-a lovit la limbuta cu ceva jucarie ca am observat pe limbuta o vanataie mica...are o jucarie la carucior, pe elastic insirate jucarii de plastic, cred ca si-a prins limbuta....
Cred ca asta e cu vanataia de pe limbuta...poate fi altceva?

Va pup ! si sper sa intru mai desss, sunt in urma de tot de tot cu evenimentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Haha, Monvass, exact asa ma gandeam si io:"dom' le, ce poate face un machiaj, ia uite cum schimba fizionomia!". Acum ca m-am lamurit ca-s 2 persoane vad mai clar diferntzele (ca in jocul cu "gaseste deosebirile":)) Si eu stiu care esti, Aris, datorita pozelor de pe albumul comun:P (acolo erai insarcinata, nu te puteam confunda:)))
Inapreda, nu ne tine in suspans, intra sa ne spui ca totul e bine! Sper ca nu i-au dat ceva prostii la frumosul bebe Ian (m-am uitat la poze, parca tot mai frumos se face!)
Floric, nu ti-am zis pana acum, da' asa-mi place de tine, asa te vad o femeie dintr-o bucata...si "hatra" in acelasi timp, scoti cate o expresie plastica de ma umfla rasul, ca asta acum, cu "sta ca o funie-n sac" Esti tare simpatica!
Chatonel, pe unde umbli? Sau ne-ai dat linkul ala si de fapt tu te ocupi cu asta?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Ilinca, si mai sunt si din Braila.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

magdy - pai in primul rand ce temperatura aveti in dormitorul in care doarme?apoi, cum stai cu laptele?in timpul zilei cat de des mananca?cum ia in greutate?aveti lumini puternice in camera ei?
eu nu stiu daca sa ma bag sau nu ca eu l-am trecut pe suplimet tocmai pentru ca sugea f des noaptea dar nici ziua nu era mai bine si nici in greutate nu mai lua f bine...sani eram mai mereu moi pentru ca nu apucau saraci doua ore sa se umple. da-ne mai multe detalii poate aflam impreuna unde e buba. al meu e mai mic dar nu se mai trezeste decat o singura data pe la 4-5 dim si adoarme pe la 10.30-11 seara.

pisigri - pai nici al meu nu doarme mai bine de atat. are o singura repriza de vreo 2 ore in prima parte a zilei si dupa aia gata. in cel mai fericit caz mai atipeste 20 de min in un sau doua reprize. dar eu nu imi fac probleme,asa e el

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Pisigri, poate-i place linistea...am incercat pe al meu sa-l obisnuiesc , cu muzica, cu radioul cu Tv-ul, nimic frate,......liniste deplina nici apa la WC sa nu auda, va dau cuvantul...nu doarme daca aude ceva tresare imediat, tb sa fiu langa el altfel cum spuitu 30 minute somn si ochii mari.
II place sa doarma in parc si la aer..noroc ca sunt inca la mama si e asa liniste in parcul oraselului.
Se trezeste la 7.30 pana il schimb si facem toaleta de dimineata daca la 8.30 nu sunt afara crize face...cum ies afara doarme pana la 10.
In casa doarme maimult dupa ora 14, iar afara tb. sa fim in miscare, daca ma pun pe banca si nu se mai misca carutul, iar am dat de dracu.
Si uite asa fac km intregi pe zi.....

Mergi la inceput