Hellooooo
Am revenit si eu....dupa o zi de munca...si...ca de obicei, lunea e cea mai aiurea zi din saptamana...cel putin pt mine
Guzelnico....si mie mi s-a parut chiar mic pretul la HSG...tocmai de aia am si intrebat-o pe dr cand m-am dus la ea, ca sa stiu cat si cum sa ma pregatesc financiar. Vorbisem inainte de asta cu o cunostinta si zicea ca a dat 400 de lei, la o alta clinica de aici, din Craiova.
In fine, referitor tot la HSG...eu stiu ca dc sunt infundate trompele....substanta aia de constrast care se injecteaza in timpul interventiei poate sa le mai desfunde....depinde si de cat de mult/putin sunt afectate trompele. Daca nu...stiu ca se fac instilatii...cu o substanta pe baza de antibiotic.
Oricum, sa vedem cum iese la mine...si va spun din proprie experienta apoi
Soricika....sunt dezamagita iubita, dar in niciun caz nu renunt la lupta....mi-e necaz insa ca organismul meu se incapataneaza sa ramana dereglat.
Cat despre stimulare am facut luna trecuta....cu 1/2 cps de Ova-mit, ziua 5-9...dar...n-a fost sa fie.
Luna asta n-am luat decat tinctura de zmeur si de coacaz negru...dar vad ca foliculii nu vor sa creasca...hmmmm
Soricikaaa....sa fie cu noroc la tine...ca vad ca simptomele sunt promitatoareee
Va pupic dulce pe toate....nu stiu ce sa va spun de BU, pt ca nu am luat niciodata....mi-e frica de ea, mai ales pe fondul PCOS-ului pe care il am.
Subscriu si eu....si confirm intalnirea virtuallll
Pupicei dulciiii
Babyboom...vino la mami...acum
doamnelor, un nou capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140889
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!