Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Propunere pentru intalnire:

Marti, 11 august, in jurul orelor 18- 19, locatia-??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

BunaGalliciana-sunt foarte bine, dar de maine voi fi si mai bine! Se intorc parintii mei din America si va incepe rasfatul! Am stat in Cluj pana ieri, am tot umblat prin oras sa vad schimbarile, dar am fost putin dezamagita. Ma asteptam la mai multe schimbari pozitive, dar din pacate nu e asa. Lucrul care m-a socat a fost traficul si modul de a conduce al oamenilor, absolut inebunitor.
Tu ce faci? Cum te simti? Iti tin pumnii in continuare!

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o nedumerire. Am vrea sa iau si eu tinctura de branca ursului ca nu se stie niciodata (daca iese bebe din branca il voi chema Urs sau Ursa). Imi spuneti si mie ce fel de tratament ati facut si cat timp?
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Nico-asteptam poze de la intalnire! Concediu placut draguto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey...tzup si eu!
Am fost vineri la dr si...dezamagire mare...ziua 15-a...un amarat de folicul de 14 mm, si endo de 5,4 mm.....deci 0 sanse si luna asta....c'est la vie!

Partea buna, daca pot sa spun asa, este ca am vorbit cu dr mea si luna viitoare fac si eu HSG ca sa-mi iau o grija. Interventia o fac la ea la cabinet si ma costa 250 de lei cu totul...asa mi-a zis.
A ramas s-o sun in prima zi de cm ca sa programam interventia....pana in a 10-a zi, maxim.

Cam atat despre mine...de prestat am tot prestat....dar...sincer...mai mult de amorul artei...ca la ce am vazut vineri la echo...m-am desumflat de tot.

Pooop you all!
Galli cum esti?
Soricelule????...nici pe tine nu te-am uitat?Avem vreun feeling..ceva?
Hai ...sa veniti cu vesti bune fetelor!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Multumesc, Ancuta! Si tie iti doresc sedere placuta!
Ia partea buna a lucrurilor dun Romania: FAMILIA. Ca de restul "se ocupa" guvernu', in ritmul in care deja ne-am obisnuit: lent si foarte lent.
Trafic de nebuni in Cluj???? Io am innebunit cat de domoli sunt. Ardelenii nu se dezmint nici la volan.

Despre BU, io i-am dat doar sotului, ca la el sunt probleme cu gigeii. Io ovulez, de ma tin de pereti, din cauza durerii.
In prospect scrie o lingurita dizolvata intr-un pahar apa, de 2 ori/ zi, inainte de masa, timp de 3 luni. Daca nu-i place gustul/ mirosul, pregateste-i si un pahar cu sucul natural preferat. Va bea BU cu ochii la suc si ii va fi mai usor. De control, sa faca o spermograma inainte de tratament si una dupa. Sotul Monei, din cate stiu, a fost incantat de rezultate. Al meu sot a avut probleme cu nisipul la rinichi si i-am oprit tratamentul cu BU, sa nu interactioneze aiurea cu medicamentele pt rinichi.

Ellyshor, dar tu nu faci niciun fel de stimulare, nu-i asa?
Super pret la HSG! Iti tinem pumnii! Chiar as dori sa ne tii la curent cu rezultatul, poate asa imi lamuresc si io dilemele enuntate mai sus ... Asta daca nu ajung si io la alt dr in TR sau de ce nu, saptamana asta, in RO. Imi fac de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Propunere pentru intalnire:

Marti, 11 august, in jurul orelor 18- 19, locatia-??

Bau!! eu as putea pe 11 .... pe la 19:00 .... dar sincer nu imi vine in minte nici un loc

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Seara buna,

am venit de la curte acu vreo 2 ore...m-am aerisit bine de tot !!!
si acu am un somn in mine...mm.ce bine e acolo....

asa ca azi devreme la nani!!!

dulce dulce

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

fetelor vad ca nu e nimeni azi la schimbul 3. intru cam rarut in ultima vreme. azi adica luni cum ar fi, sunt in ziua 7 de la CM. o sa merg azi la control la dr. Bechir dar oricum cred ca o s-o rog sa imi faca monitorizare sa vedem ce se intampla de fapt.

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

Buna dimineata si poftiti la cafeluta.

ellyshor,eu zic sa te umfli la loc.atat timp , cat avem cu ce si ptce lupta,mergem inainte.o sa creasca si foliculii aia ca doar nu sunt dupa capul lor.gandeste pozitiv.
eu deja sunt pregatita pt urm IA.inca nu stiu ce-o sa fie peste o sapt, dar iau partea buna a lucrurilor si imi zic ca si luna viitoare pot face o incercare.(hai ca fac si rime)

simptome ce sa zic...intepaturi ovar stang,mancare non stop,sanii mari si usoare ameteli.nimic concludent, sunt simptome care le ai si inainte de cm.asa ca las organismul sa isi faca treaba si eu imi vad de ale mele.

acum nu stiu daca e concludent sa imi fac test de sange la 10 zile, ca atunci ar fi ziua soarecului si poate as reusi sa ii ofer cel mai frumos cadou.

ancuta,bine ai revenit acasa.

cinezee, unde esti???apari la intalnire???
si eu pot tot marti ora 19.
cat despre locatie ...sa stabilim mai intai zona si sa vedem ce gasim.
unde vreti :restaurant, cafenea, terasa???

pupicei

Mergi la inceput