Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(19)
Raspunsuri - Pagina 14
soricica spune:
din pacate, nu.
fac o ora pana acasa si apoi nu are cine sa stea la birou.
colega mea e in concediu.
o sa iau 2 azi unu cand ajung si unu diseara.
pupicei
Cinezee spune:
Stii sfatu meu este sa ai acasa o cartela de pastile de alea si una in geanta mereu ...si asa nu o sa mai uiti
pana la mai putin de O LUNA
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soricica cinezee, multumesc mult si multa bafta. are ceva daca am uitat sa iau utrogestan. de dim???? ce toanta sunt . pupicei uka |
Bau! nu a re nimic, ia-l seara..poti alege cum sa-l iei.eu una prefer 1 dim 1 seara...
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
Azi mi-am luat liber, am avut de rezolvat ceva probleme administrative...si acu ar tb sa ma apuc de smotru si de bucatareala ...sa vedem ce idei imi vin...
Never say never!!!
soricica spune:
asa iau si eu :1 dim si 1 seara, numai ca azi m-am grabit si am uitat.
spor la treaba lummy .
restul fetelor, unde sunteti???
e bineeeeee in concediu.
pupicei
amy2007 spune:
Buna suricatelor. La mine e zi scurta asa ca abia astept sa plec acasa si sa dorm. La 13:30 gata, s-a dus saptaman, ca deh, suntem bugetari.
Soricuto, tu am inteles ca lucrezi la achizitii (ofertant sau autoritate contractanta) ? :)
As vrea sa trec si eu la particular in domeniu dar nu stiu daca sunt bine platiti... Ce zici?
Mai fetelor menics si mayan au diaparut de tot? Nu va e dor de noi, cucuietelor?
Babyblue, si tu esti absenta...
Hmmm...bataita.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Cinezee spune:
AAa apropo poate stiti ceva vreau sa va intreb si eu ce stiti despre drepturile de co asigurat , ati auzit de asa ceva ?
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cinezee AAa apropo poate stiti ceva vreau sa va intreb si eu ce stiti despre drepturile de co asigurat , ati auzit de asa ceva ? pana la mai putin de O LUNA |
uite ce am gasit eu pe net...e copy paste....sper sa iti fie de folos:
http://www.casmb.ro/adeverinta_de_asigurat.php
DOCUMENTE JUSTIFICATIVE NECESARE
pentru obtinerea
ADEVERINTEI DE ASIGURAT PENTRU
CETATENI ROMANI
SALARIATII si COASIGURATII ACESTORA
fac dovada calitatii de asigurat cu Adeverinta eliberata de angajator ( conform anexei 1^1 din Ordinul 903/2007, publicat in M.O. nr.827 / 04.12.2007 ); utilizarea modelului publicat in M.O. este obligatorie;
PENSIONARI
copie Carte de identitate sau Buletin de identitate (pagina 2,3,4 si mutatia)
copie Decizie pensionare (pentru pensionarii pe caz de boala)
copie ultimul Talon de pensie sau adeverinta eliberata de institutia platitoare a pensiei
Declaratie pe propria raspundere
Documente suplimentare, daca este cazul :
copii Revizuiri medicale anuale 2003 – 2008 pentru pierderea capacitatii de munca / invaliditate
document care atesta incadrarea intr-una din categoriile de beneficiari de legi speciale (189/2000, 309/2002, 44/1994, 341/2004, 118/1990)
Adeverinta cu veniturile impozabile din perioada 2004 – 2009 de la Administratia Financiara a Sectorului de domiciliu (original) - pentru persoanele care obtin si alte venituri in afara celor provenite din pensii
PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
dovada achitarii contributiei la asigurarile sociale de sanatate la zi
PERSOANA FARA VENIT
dovada achitarii contributiei la asigurarile sociale de sanatate la zi
ELEVI / STUDENTI intre 18 -26 ani
Copie Carte de identitate
Document din care sa rezulte activitatea de elev / student
Declaratie pe propria raspundere ca nu a realizat venituri din munca
Dovada platii contributiei in cazul in care au obtinut venituri
TINERI cu varsta de pana la 26 ani care provin din sistemul de protectie a copilului
copie Carte de identitate
Adeverinta de la DGASPC care atesta faptul ca au fost inclusi intr-un sistem de protectie a copilului
Adeverinta de la Primarie care atesta ca nu beneficiaza de ajutor social
Declaratie pe propria raspundere ca nu a realizat venituri din munca
SOMER
copie ultimul talon somaj sau a adeverintei eliberate de institutiile care administreaza bugetul asigurarilor pentru somaj
FEMEI INSARCINATE / LAUZE
Adeverinta medicala sau copie Certificat de nastere copil
Declaratie pe propria raspundere ca nu realizeaza venituri sau documente justificative ca realizeaza venituri lunare sub salariul de baza minim brut pe tara
COASIGURAT aflat in intretinerea unui asigurat
copie Carte de identitate sau Buletin de identitate (pagina 2,3,4 si mutatia) pentru coasigurat si pentru pensionarul asigurat
document care sa ateste gradul de rudenie (certificat de casatorie, certificat de nastere)
copie Decizie pensionare pentru asigurat
copie ultimul Talon de pensie pentru asigurat
Declaratie pe propria raspundere ca nu realizeaza venituri proprii
Declaratia pe propria raspundere a persoanei asigurate prin care aceasta declara ca are in intretinere pe coasigurat
BOLNAVI CU AFECTIUNI INCLUSE IN PROGRAMELE NATIONALE DE SANATATE
Adeverinta medicala eliberata de medical currant sau de cel care coordoneaza programul de sanatate
Declaratie pe propria raspundere ca nu realizeaza alte venituri din munca, pensie sau alte surse
PERSOANE CARE SE AFLA IN CONCEDIU PENTRU CRESTERE COPIL DE PANA LA 2 ANI SI IN CAZUL COPILULUI CU HANDICAP PANA LA IMPLINIREA DE CATRE COPIL A VARSTEI DE 3 ANI
copie Certificat de nastere copil
Decizia emisa de Directia de Munca , Familie si Egalitate de Sanse
PERSOANE CARE FAC PARTE DINTR-O FAMILIE CARE ARE DREPTUL LA AJUTOR SOCIAL, POTRIVIT LEGII NR.416/2001
adeverinta eliberata de primaria de sector din care sa rezulte data incadrarii in categoria persoanelor care au dreptul la ajutor social
NOTA
In cazul in care pentru depunerea / ridicarea documentelor nu se prezinta beneficiarul direct, persoana imputernicita de catre acesta va prezenta urmatoarele documente:
imputernicire (delegatie) autentificata sau cu semnatura olografa a persoanei imputernicite;
copie act de identitate a persoanei imputernicite;
SAU
copie act de identitate a beneficiarului direct
declaratie pe propria raspundere a persoaneii imputernicite din care sa rezulte ca a fost imputernicita de catre beneficiarul direct pentru depunerea sau ridicarea unor documente.
La solicitarea adeverintei de asigurat, trebuie sa se prezinte documente care atesta plata contributiei de sanatate pe ultimii 5 ani (2004 -2009 )
In cazul in care categoria de asigurat in care o persoana se incadreaza in prezent, este mai recenta de 5 ani, este necesar a se depune documente justificative corespunzatoare categoriei / categoriilor de asigurat in care s-a incadrat anterior
In situatii speciale, pentru stabilirea corecta a categoriei de asigurat, respectiv platii contributiei, personalul institutiei poate solicita documente suplimentare considerate ca fiind relevante
Documentele pentru fiecare categorie de asigurat se depun insotite de o cerere ( formular)
Never say never!!!
Cinezee spune:
Ahaa multumesc frumos ca nu ma pricep inca ce sa si cum sa caut
Cert este ca o prietena de a mea mi-a spus ca pot sa intru pe asigurarea sotului de sanatate si analizele o parte din ele sunt gratuite ptr o potentiala sarcina
Apropo eu pot intra ca co asigurat numai la sot sau pot si la sora?