Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(19)
Raspunsuri - Pagina 13
Cinezee spune:
pai pana la urma filmele vechi sunt cele mai bune si cu adevarat romantice in umila mea parere , ce este acum nimic nu pot spune ca ma atrage de altfel nu am mai vazut un film romanit bun cu adevarat de ani de zile
pana la mai putin de O LUNA
soricica spune:
asa este.
eu spun noapte buna ca vad ca ma cauta mos ene pe la gene si nu vreau sa il fac sa ma astepte .
pupici si o seara placuta.
Cinezee spune:
Gagico te puup iti spun noapte buna si somn pufos , pe mine m-a cam rapus oboseala
Pe curand
soricica spune:
Buna dimineata,
poftiti la un biscuit si o cafeluta.
aici e innorat si sta sa ploua.
asa ca m-am gandit sa citem de dimi despre ploaie.
Ploaia
Daca fiecare picatura de ploaie si-ar spune povestea lumea ar fi eclipsata- nu ar mai avea povesti. Dar ploaia vorbeste limba ei, necunoscuta de catre voi, si isi spune povestea.
Cateodata, cand e suparata, loveste cu putere in geamul camerei mele si ma cheama la povesti.
Iroseste stropii pentru lucruri marunte, dar ii sacrifica pentru voi.
Ploaia este o parte important#259; a circuitului apei în natur#259; #351;i are loc dup#259; ce apa care s-a evaporat din râuri, lacuri, oceane, #351;.a.m.d. se condenseaz#259; ajungând pic#259;turi de ap#259; #351;i cade pe p#259;mânt, întorcându-se înapoi în pârâuri, râuri, lacuri. Procesul form#259;rii ploii este numit #351;i efectul Bergenon.
Omul influen#355;eaz#259; permanent fenomenele meteorologice, inclusiv ploaia.
va pup pe toate
ada29 spune:
Neata trupa,
Poftiti la cafeluta
Azi e vineri,yupiii
Desi ploua in Cj starea mea n-are nimic de'a face cu vremea,ceea ce va doresc si voua
Filme care-mi plac:Dragonfly,Frumoasa venetiana si bineinteles If Only,revad cu placere:Pretty Woman,The Notebook si alte siropuri si din alta categorie cam toate in care joaca Jet Li.
O zi minunata sa aveti frumoaselor,
Ada
ada29 spune:
Multumim Soricica pt.cafea,tare buna,n-are nimic ca mai beau una,asa-i?
Multumim pt.articolele tale,tare placute,mie chiar imi place ploaia,cand sunt singura acasa chiar stau cu geamurile deschise cand ploua,ma rog le cam uit si iarna deschise si sotu'ma ameninta iar si iar ca o sa le bata in cuie
Ada
Cinezee spune:
Soricica multumim ptr cafeluta si biscuiti
Ada najpa ca la voi ploua tocmai vb cu o amica de amea ce e din cluj si spunea ca inca ploua la voi
Astazi stau acasa , gatit smotruit alea alea , e ziu in care fac mereu cateva ceva ptr casa
O sa mananc curand bolul meu de cereale cu lapte si apoi ma apuc de treburi
Voi ce planuri aveti astazi ?
soricica spune:
ada , mi-a prins bine si cafeluta ta.
am savurat-o la birou .
printre filmele du tema asta as mai adauga : Sweet november si Serendipity,Ghost, Notting Hill o comedie romantica.
cinezee, eu azi pana la 18 sunt la birou.
in rest ma bucur ca a trecut sapt, mai urmeza una si apoi...testul.
pupicei
Cinezee spune:
Tinem pumnii sa iasa binee
Eu de astazi incep tratamentul ptr infectia ce mi-a descoperito si sa vedem apoi ce si cum
sa ai parte de o zi lejera la birou
soricica spune:
cinezee, multumesc mult si multa bafta.
are ceva daca am uitat sa iau utrogestan. de dim????
ce toanta sunt .
pupicei