Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)
Raspunsuri - Pagina 20
ramsan spune:
Si am dat peste un site care este aur curat www.midwifeanddoula.com/booksarticlesvideos.htm" target="_blank">aici pentru cele ce intentioneaza sa nasca natural si stiu cat de cat limba engleza (acest site este al moaselor si asistentelor din America de Nord si de pe el puteti accesa o groaza de alte site-uri).
Se pare ca astazi sunt un izvor de informatii ![]()
![]()
Ramona
Tudor Gruia 30+ 
AMR 10 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 Eu acum sunt la serviciu si am un somn in mine si m-am dus sa ma intind 5 min in pat dar nu mai mult pt ca as adormi. |

ai pat la servici ?Cea mai fericita
33 + cu
raluk16 spune:
Am intrat rapid si fug inapoi ![]()
Mihaela ai fost super simpatica descriind situatia in care vei primi tu epi
. Oricum si aici la noi, daca nu se intampla in timpul programului, anestezistul nu vine noaptea
. Doamne ajuta sa n-avem nevoie, sa fim si noi ca mamica aceea de zmeurici care a intrat ieri parca, sa isi vanda trusa de epidurala ca n-a mai apucat s-o foloseasca
.
Danuta felicitari pentru vestile bune si pentru ca seamana cu tine ![]()
28+ 
kawaichan spune:
Nu mai doare
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
THEA22 spune:
Atunci trimitem un
pentru Kawaichan sa se linisteasca.
THEA22
31+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
kawaichan spune:
Io eram cu diazepamul![]()
Ramsan super linkul,l-am bagat la favorites.
Raluk![]()
![]()
Las ca o sa reusim noi si fara,deja muncesc la programarea subconstientului,se zice ca ajuta si sa vizualizezi/fii optimista etc etc
Thea
back
Pup fetele,ma retrag ca mi-a venit sotzulache de la servici.
Sa fiti cuminti:)
Mihaela
34+ cu
baby Joshua
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui kawaichan Raluk,si eu zic la fel,ca poate nasc natural si nu mai am nevoie..however In tarile in care epidurala deja a ajuns sa fie standard la nasterile normale eu stiu ca atunci cand ajungi la dilatatie 9-10 nu-ti mai baga nici o doza,ca sa poti impinge..simti ceva durere dar tocmai asta-i spill-ul,ca nu mai e nevoie de forceps si se evita complicatiile ce ar putea surveni.Poate fetele din UK,Canada,USA ne pot confirma.Diana[/b],la tine cum a fost prima data? |
La tine e si mai tare...ai si program "la ghiseu"
Noua ne-a zis ca ne pune epidurala numai daca sunt rele durerile...si ca isi dau ele seama

probabil dupa moaca mea, nu stiu cum.Dar eu nu sunt asa speriata de faza ca nu poti controla impinsul; sa va spun ce ne-au explicat noua si cum gandesc eu.
Sunt monitorizata pt contractii si se vede cand se apropie....imi spune cand sa imping si eu imping.
Eu una o vad ca faza aia cu valurile vine...vine...esti gata ? jump !!!!
Deci daca imi zice moasa: acum impinge si eu sa presupunem ca mai am vlaga si imping ....de ce s-ar ajunge la forceps ?
Eu sunt relaxata pt moment ...mai vedem noi la fata locului.
Si aici in UK mai e si gas & air, o masca din care tragi, te turmentezi, te ametesti si nu mai simti durerea. La vremea respectiva ne-a zis si ce medicament continde dar nu mai stie mamaia.
Insa tot ele au spus ca nu ne-o recomanda ca ameteste si bebelusul si nu va suge cand iese.
Daca din prima am zis ca merg pe mana lor, asa am sa fac, vom vedea cum va fi.
Dar de la cursurile la care am participat, epidurala parea asa o rutina....si intr-adevar daca ajung pe la 9 cu dilataie nu ti-o mai pune
Sper sa fi scris ceva cu noima ca mi-e cam foame si nu mai recitesc
Cea mai fericita
33 + cu
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui kawaichan Aida spor atunci la desenat!Nu stiam ca vrei sa te muti,tocmai la tzanc inseamna:) |
Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mary_07 spune:
Buun,am culcat copilul asa ca pot sta linistita pe forum![]()
Selen,Ramona,multumim pt informatiile despre anestezii
Poate oi fi eu mai
dar deocamdata cred ca inclin tot spre cea generala...mi-e cam frica de POSIBILELE dureri de cap si/sau coloana. Si nu ma refer la dureri de cap in primele ore de dupa ci ma refer pe termen lung. Apoi mai e si chestia cu nemiscatul 6-7 ore

eu una bag mana in foc ca n-o sa pot sta nemiscata
Kawaivhan,
. Sapt viitoare o programez
undeva in jurul datii de 20 ( +/- cateva zile,depinde de ce zice dr.)
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
35+, cu
-Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!

lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Gata, ne-am intors. Fetita e bine sanatoasa si grasunica (2220g) si cu 3 zile mai dezvoltata decat normal. La 4D statea si-si manca pumnisorul. E o falcoasa si pare sa aiba ochii mei (are orbitele f mari...ca mami) :) Si e in pozitie de nastere...cu capul in jos si cordon liber. Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat. |
Yuhuuuuuu....ce frumos...numailucruri bune

Cea mai fericita
33 + cu

Ai programat cezariana deja?