Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Si am dat peste un site care este aur curat www.midwifeanddoula.com/booksarticlesvideos.htm" target="_blank">aici pentru cele ce intentioneaza sa nasca natural si stiu cat de cat limba engleza (acest site este al moaselor si asistentelor din America de Nord si de pe el puteti accesa o groaza de alte site-uri).
Se pare ca astazi sunt un izvor de informatii

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Eu acum sunt la serviciu si am un somn in mine si m-am dus sa ma intind 5 min in pat dar nu mai mult pt ca as adormi.

ai pat la servici ?

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am intrat rapid si fug inapoi

Mihaela ai fost super simpatica descriind situatia in care vei primi tu epi . Oricum si aici la noi, daca nu se intampla in timpul programului, anestezistul nu vine noaptea . Doamne ajuta sa n-avem nevoie, sa fim si noi ca mamica aceea de zmeurici care a intrat ieri parca, sa isi vanda trusa de epidurala ca n-a mai apucat s-o foloseasca .

Danuta felicitari pentru vestile bune si pentru ca seamana cu tine

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Danuta felicitari pentru vestile bune de la eco!

Mary ce bine arata 35 la semnatura Ai programat cezariana deja?

Thea eu nu stiu situatia ta si din ce cauza ti-a recomandat med pt tensiune,dar daca tu ai incredere in ea si zici ca e competenta Insa faza cu doc care a recomandat diazepam mi s-a parut un pic exagerata..parca spuneau fetele pe aici ca iau gynipral,no-spa..astea-s pt contractii,nu? Diazepamul e pt cu totul altceva,daca te uiti un pic la indicatii nu gasesti nicaieri ca se administreaza pt contractii in sarcina,de asta ma miram.In fine,nu-s medic de meserie,dar imi place sa carcotesc

Aida spor atunci la desenat!Nu stiam ca vrei sa te muti,tocmai la tzanc inseamna:)

Mihaela 34+ cu baby Joshua
Mai, se zice ca diazepamul relaxeaza musculatura uterului pe langa efectul sedativ. Nu stiu mai multe despre asta, oricum sfatul cel mai avizat ti-l poate da doar medicul tau.Eu ti-am pomenit de medicamentul asta mai mult ca o curiozitate.Cum mai esti? Inca mai doare?

THEA2231+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Nu mai doareDe fapt nu era prima data cand aveam contractii dureroase,am mai avut inca in doua randuri prin sapt 29-30 dar dr mi-a zis sa stau linistita ca e normal daca nu se indesec prea tare(a zis ceva de genul 6 intr-o ora)..la eco mi-a zis ca am colul lung si inchis,bebe inca nu a coborat deci concluzia era ca e normal in perioada asta..De cand a patit-o Sabina insa nu mai stau asa de linistita totusi..bine ca de luni o sa merg saptamanal la control,alta viata:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Atunci trimitem un pentru Kawaichan sa se linisteasca.

THEA2231+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Io eram cu diazepamul

Ramsan super linkul,l-am bagat la favorites.

Raluk Las ca o sa reusim noi si fara,deja muncesc la programarea subconstientului,se zice ca ajuta si sa vizualizezi/fii optimista etc etc

Thea back

Pup fetele,ma retrag ca mi-a venit sotzulache de la servici.
Sa fiti cuminti:)

Mergi la inceput

Citat:

Raluk,si eu zic la fel,ca poate nasc natural si nu mai am nevoie..however parca mi-ar place sa am un back-up plan ceva,sa nu fac cum facea o cunostinta care ajunsese sa le ceara cutitul sa se taie singura ca sa-si scoata copilul In tarile in care epidurala deja a ajuns sa fie standard la nasterile normale eu stiu ca atunci cand ajungi la dilatatie 9-10 nu-ti mai baga nici o doza,ca sa poti impinge..simti ceva durere dar tocmai asta-i spill-ul,ca nu mai e nevoie de forceps si se evita complicatiile ce ar putea surveni.Poate fetele din UK,Canada,USA ne pot confirma.Diana[/b],la tine cum a fost prima data?

La tine e si mai tare...ai si program "la ghiseu"
Noua ne-a zis ca ne pune epidurala numai daca sunt rele durerile...si ca isi dau ele seama probabil dupa moaca mea, nu stiu cum.
Dar eu nu sunt asa speriata de faza ca nu poti controla impinsul; sa va spun ce ne-au explicat noua si cum gandesc eu.
Sunt monitorizata pt contractii si se vede cand se apropie....imi spune cand sa imping si eu imping.
Eu una o vad ca faza aia cu valurile vine...vine...esti gata ? jump !!!!
Deci daca imi zice moasa: acum impinge si eu sa presupunem ca mai am vlaga si imping ....de ce s-ar ajunge la forceps ?
Eu sunt relaxata pt moment ...mai vedem noi la fata locului.
Si aici in UK mai e si gas & air, o masca din care tragi, te turmentezi, te ametesti si nu mai simti durerea. La vremea respectiva ne-a zis si ce medicament continde dar nu mai stie mamaia.
Insa tot ele au spus ca nu ne-o recomanda ca ameteste si bebelusul si nu va suge cand iese.

Daca din prima am zis ca merg pe mana lor, asa am sa fac, vom vedea cum va fi.
Dar de la cursurile la care am participat, epidurala parea asa o rutina....si intr-adevar daca ajung pe la 9 cu dilataie nu ti-o mai pune
Sper sa fi scris ceva cu noima ca mi-e cam foame si nu mai recitesc

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Aida spor atunci la desenat!Nu stiam ca vrei sa te muti,tocmai la tzanc inseamna:)
pai noi suntem mai tzaca ca ne-am muta tot timpul doar ca nu se vinde si sta treaba ... e cea mai profitabila afacere

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buun,am culcat copilul asa ca pot sta linistita pe forum
Selen,Ramona,multumim pt informatiile despre anestezii
Poate oi fi eu mai dar deocamdata cred ca inclin tot spre cea generala...mi-e cam frica de POSIBILELE dureri de cap si/sau coloana. Si nu ma refer la dureri de cap in primele ore de dupa ci ma refer pe termen lung. Apoi mai e si chestia cu nemiscatul 6-7 oreeu una bag mana in foc ca n-o sa pot sta nemiscata
Kawaivhan,. Sapt viitoare o programezundeva in jurul datii de 20 ( +/- cateva zile,depinde de ce zice dr.)

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Gata, ne-am intors.
Fetita e bine sanatoasa si grasunica (2220g) si cu 3 zile mai dezvoltata decat normal. La 4D statea si-si manca pumnisorul. E o falcoasa si pare sa aiba ochii mei (are orbitele f mari...ca mami) :)
Si e in pozitie de nastere...cu capul in jos si cordon liber.
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat.

Yuhuuuuuu....ce frumos...numailucruri bune

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput