Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Multumesc de raspunsuri DIAMAR, IONIKA!

Incerc sa evit sa dorm pe spate dar noaptea ma trezesc numai asa. Daca e adevarat ca nu se oxigeneaza bine bebe, ma leg de pat pe partea stanga

Raluk, da, nu am intrat prea des in ultima vreme. Am cam fost ocupata, ba cu examen, ba cu inchirierea unui apartament. De urmarit v-am urmarit cat am putut de mult si cred ca nu am ratat momentele importante.

Kawaichan, nu stiu ce sa zic...stiam ca e sedativ si ca se recomanda precautie in trim.3. Ce sa mai zic de mine, ca dr mea mi-a prescris un medicament pentru a preveni cresteri de tensiune sau contractii iar pe prospect scria ca e contraindicat in sarcina? E o dr foarte competenta si renumita pe aici si decat sa patesc ceva urat prefer sa am incredere in ea.

THEA2231+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Neatza si de la mine!

Xgg ai grija de tine!

Selen, Ramsan multumim pentru sfaturi!

Alex nu te mai stresa atat!

Lutoniana daca nu ma inseala memoria, Elenuta spunea ca pleaca in concediu.

Danuta felicitari pentru vestile bune!

33+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

eu ma laudasem ca am dormit ca ursul, i bine, am adormit din nou, acu' m-am trezit. pe forum batea vantul asa ca...nani la greu. l-am sunat si pe sotz sa nu vina sa manance cu mine ca nu e nimic de mancare (decat pt mine)....somn de voie. m-a sunat o prietena de m-a trezit si daca nu va apuca si pe voie de o poveste, de o voiosie ceva, tot in lumea somnului ajung.

ionika, pentru o zi eu cred ca as lua in calcul si varianta mcdonalds. nu dati cu oo in mine, dar scapi de toate bataile de cap daca le faci petrecere acolo si stiu sigur ca sunt innebuniti dupa treaba asta ( am lucrat intr-un mec), toti copiii plecau de acolo de parca l-ar fi vazut pe doamne doamne.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Danuta felicitari pentru vestile bune de la eco!

Mary ce bine arata 35 la semnatura Ai programat cezariana deja?

Thea eu nu stiu situatia ta si din ce cauza ti-a recomandat med pt tensiune,dar daca tu ai incredere in ea si zici ca e competenta Insa faza cu doc care a recomandat diazepam mi s-a parut un pic exagerata..parca spuneau fetele pe aici ca iau gynipral,no-spa..astea-s pt contractii,nu? Diazepamul e pt cu totul altceva,daca te uiti un pic la indicatii nu gasesti nicaieri ca se administreaza pt contractii in sarcina,de asta ma miram.In fine,nu-s medic de meserie,dar imi place sa carcotesc

Aida spor atunci la desenat!Nu stiam ca vrei sa te muti,tocmai la tzanc inseamna:)

Mihaela 34+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor... eu nu am putut sa ma uit pe linkul postat de mimika despre bona agresiva ca mi-au si dat lacrimile. Cert este ca acest ne-om trebuie sa infunde puscaria pentru rele tratamente aplicate minorilor.
Saracutii de ei cat au mai indurat de la ea, nu pot sa cred cu ce pot fi vinovati doi ingerasi?
Brrr... eu nu imi las copilasii pe mana bonelor din principiu. Daca se poate sa ii cresc eu, de ce sa nu o fac? Doamne da-mi putere sa ii pot creste cum imi doresc eu.

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

acum am venit de la plimbareala
am vazut perdele dragute pentru camera bebeilor si am fost la spital sa-mi iau analizele facute de aprox 2 saptamani si dupa care nu am mers.asistenta medicului meu era acolo si analizele mele de urina erau la ea, dar se pare ca a iesit ceva infectie. nu stiu exact ce ca nu mi-a dat foaia, a zis doar ceva de lucocite si mi-a dat un recipient sa merg maine dimineata cu o alta proba pentru a repeta urocultura.
sper sa nu fie grav!si cica nu pot merge saptamana viitoare la medic ca el nu e aici.asa ca alex25 nu mai plange ca uite ma alatur si eu tie.

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ramo, diazepamul calmeaza miocardul, asa mi-a explicat si mie doctora. Mi l-a prescris si mie dar sa-l iau doar daca am contractii dureroase cate juma de pastiluta si daca nu cedeaza cu nospa. CUmnata mea (nu cea care a nascut acum) a luat de prin luna a 5-a pana la sfarsit ca a stat in pat cu contractii si col deschis. SI a avut un doctor tanar si unul din cei mai renumiti din Bucuresti. SI am auzit la multe persoane ca li s-a recomandat diazepam. Acum nu stiu ce sa spun dar am vazut ca multi dintre doctorii tineri il recomanda...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Danuta felicitari pentru vestile bune de la eco!

Mary ce bine arata 35 la semnatura Ai programat cezariana deja?

Thea eu nu stiu situatia ta si din ce cauza ti-a recomandat med pt tensiune,dar daca tu ai incredere in ea si zici ca e competenta Insa faza cu doc care a recomandat diazepam mi s-a parut un pic exagerata..parca spuneau fetele pe aici ca iau gynipral,no-spa..astea-s pt contractii,nu? Diazepamul e pt cu totul altceva,daca te uiti un pic la indicatii nu gasesti nicaieri ca se administreaza pt contractii in sarcina,de asta ma miram.In fine,nu-s medic de meserie,dar imi place sa carcotesc

Aida spor atunci la desenat!Nu stiam ca vrei sa te muti,tocmai la tzanc inseamna:)

Mihaela 34+ cu baby Joshua
Mai, se zice ca diazepamul relaxeaza musculatura uterului pe langa efectul sedativ. Nu stiu mai multe despre asta, oricum sfatul cel mai avizat ti-l poate da doar medicul tau.Eu ti-am pomenit de medicamentul asta mai mult ca o curiozitate.Cum mai esti? Inca mai doare?

THEA2231+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Monica nu eram eu cea cu diazepamul.. ups oricum ma bucur ca dai mai multe detalii despre acest medicament.

Eu tocmai ce am trimis astazi pe emailul nostru comun ditamai documentul cu medicamente permise/compatibile cu sarcina si medicamente/substante interzise. Vizualizati si emailul va rog!

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ma inscriu si eu in clubul somnoroaselo (de fapt, la mine e o stare permanenta ), am dormit vreo 2 ore neintoarsa Diamar, am inteles eu bine, aveti pat la munca??!!

Danutza, felicitari pt fetita cuminte care s-a intors si nu si-a cumparat esarfa in toiul verii

Ramsan, noua nici macar nu ne-a mai vb de anestezia generala, ca a zis ca nu e cazul..ca cica se face doar in cazuri grave, in urgente....si intr-adevar, ne-a aratat acul de la rahi care e fff subtire, pe cand cel de peri e mai gros (dar nu foarte) si oricum totul se face si cu anestezie locala....
peridurala in caz de nastere naturala nu se face decat la maxim dilatatie 4-5, dup-aia poti sa strigi si dupa mama anestezistului, ca nu-ti mai face nimeni nimic

ce ne-a mai explicat la peri e ca, chair daca tu mai simti contractiile cat sa impingi, simti doar "varful" contractiei, nu de cand incepe ea, si atunci pierzi momente importante in care ai putea impinge pe contractie, si se prelungeste travaliul...deci chiar daca e mai putin dureros, e mai lung...eu una prefer dureri mai intense dar pe o perioada mai scurta bine, eu sunt si optimista pt ca ma stiu cu un prag al durerii destul de ridicat, asa ca am curaj...deocamdata

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput