Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Am si eu o intrebare...Noaptea daca dorm pe partea stanga sau dreapta mi se intampla sa ma apese si sa ma doara undeva sub coaste asa ca cea mai confortabila pozitie de somn pare sa fie pe spate cu perne sub mine. Voi ce stiti, e vreo problema pt bebe daca dorm asa?

THEA2231+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata!!!
la 10.30 m-am trezit, de mult nu am mai dormit si eu ca lumea, asa bine a fost....si am gasit langa mine cornuri si nutella (cornurile nu sunt paine, ca paine nu am voie) si banane ca sa mananc fara sa ma mai duc eu jos, sa pot sta la lepra in pat. drepr multumire universului ca m-a rasfatat asa, o sa fac curat intr-o camera, voi fi harnica, dar mai incolo.

alex, daca e o situatie pe care nu o poti controla, nu te mai stresa din cauza ei. poti incearca la telefon, dar fara nervi sau te poti duce acolo cum zisera si etele, sau astepti morfologia de sapt viitoare. ai doar 3 variante....

si eu iau fier, 200 de mili-nu-stiu-ce pe zi, adica 2 pastile, si si eu am chilotii uzi

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucioles spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Am si eu o intrebare...Noaptea daca dorm pe partea stanga sau dreapta mi se intampla sa ma apese si sa ma doara undeva sub coaste asa ca cea mai confortabila pozitie de somn pare sa fie pe spate cu perne sub mine. Voi ce stiti, e vreo problema pt bebe daca dorm asa?

THEA2231+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Buna
Se pare ca va trebui sa te obisnuiesti sa dormi pe stanga sau daca nu pe dreapta. Evita sa dormi pe spate, se pune presiune pe uter si nu este bine pt bb.
Pe stanga este perfect pt bb pt ca circula sangele cum trebuie spre el.
Este normal sa te deranjeze sub coasta, este bb care se pituleste acolo. Incearca sa pui o perna sub tine poate te simti mai bine. Si de cate ori te trezesti noaptea pe spate, intoarce-te pe o parte. Orice pt bb!

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma incriu si eu in clubul chilotilor uzi!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Adi

Mihaela, imi pare rau ca ai contractii. Cum mai esti? Tool-ul ala e super! Multumim mult!

Alex Imi pare rau ca nu se arata sa mergi si tu la o ecografie... Dar incearca sa te calmezi eventual pana cand te intalnesti cu ea, sa vorbesti cum ai zis tu ieri, sa stabiliti o anumita modalitate in care ai putea da de ea in caz de urgenta... Oricum, vorba Mariei, daca vrei s-o pastrezi, gandeste-te ca daca chiar ai avea o urgenta, ai merge la spital si ar gasi-o cei de acolo...

Thea multumesc. N-ai mai intrat demult

Fetelor, si eu transpir foarte mult, peste tot, inclusiv sub sani si intre picioare (si culmea, in locurile astea miroase altfel decat in rest).

Selen si eu ezit pentru epidurala. Citisem de mai demult ca mai ales la noi in tara, unde doctorul nu are rabdare multa dupa ce ti-o pune, sigur ramai cu epiziotomii mari de tot si cu folosirea forcepsului. Pentru ca in "strainatati" dupa ce o pune, imi povestea o prietena ca a stat aproape o zi pana cand a nascut. In plus, epidurala ii afecteaza pe bebei si nu prea mai au efectul suptului. Si pe mine ma mai ingrijoreaza ceva. Inca ceva, din cauza ca nu mai stim impinge bine dupa ce ne anesteziaza, cele mai multe cazuri ajung la cezariana. Daca am cautat si cazurile cu probleme, m-am speriat rau. Pot fi probleme foarte mari de la epidurala, chiar daca e facuta bine. Nu mai vorbesc ca la noi in Baia Mare, Romania, nici n-as avea incredere ca o fac bine... Dar am citit povestile multor femei ramase paralizate, sau al familiilor a caror mama a murit de la epidurala (facuta corect!).

Mi se pare un risc. Mare, mic, nu conteaza, cuiva tot i se intampla, de unde sa stim ce sanse avem? Si iarasi, epidurala se pune cand esti deja cat de cat dilatata. Daca ai rabdat durerile pana la acea dilatatie, restul probabil ca decurge mai rapid, nu mai e o chestie de cateva ore...

Asta spun acuma, din teorie . Dar presimt ca in valtoarea durerilor, in oboseala de a avea dureri de o zi intreaga, eu voi fi cea care va striga acolo pe coridoare "dati-mi ceva si scoateti-l din mine"

Ramona multumim mult ca te mai gandesti si la noi cand ai ceva materiale bune . Ce tare e faza cu nasucul!!! Nu m-as fi gandit...

Danuta tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune de la eco!

Maria deci e bai daca avem burtica un pic cam mare pentru "varsta" sarcinii? Nu m-am gandit la asta...

Si nu-mi place de doctorita aia... "il scoteam" ... . Asa ca asteptam luna august, sa vedem cum va mai fi si ce zic cei din Koln... Poate nici nu mai e cazul sa-i intrebi, poate nu se va mai vedea nimic rau la eco ...

Eu am avut o perioada lunga in care nu papam sare. Adica in mancarea mea nu pun sare, pun doar tot felul de ierburi aromatizante si atunci nu simt nevoia. Si a fost o perioada lunga in care nu am papat chestii din comert (paine, ...) decat fructe, legume, lapte, oua. Asa ca fara sa-mi dau seama nu prea papam cu sare. E ok, nu te stresa.

Thea, am citit ca e mai mult greu pentru tine sa dormi pe spate (dureri de coloana, de rinichi, amortesc picioarele si retii apa pentru ca sarcina apasa pe vena cava, care vine de la picioare cu sange inspre inima). Poate ca si bebe se oxigeneaza mai bine daca stai pe parti, mai ales pe partea stanga. Nu ai putea pe partea stanga, dar usor intinsa pe spate? (cu perne la spate) Sau asa ai zis si tu ca dormi?

Techila super sotiorul! Si sa stii ca al meu a renuntat de un an jumate total la paine, dar prajituri si alte cele papa (apropo de cornuri ca nu sunt paine )

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Da pe unde umblati mai fetelor? Altadata nu apuc sa va citesc si acum ma plictisesc aici langa calculator. Eu acum sunt la serviciu si am un somn in mine si m-am dus sa ma intind 5 min in pat dar nu mai mult pt ca as adormi.
Thea, eu nu cred sa fie veo problema daca dormi pe spate. Eu una nu pot sa dorm pe spate asa ca dorm intr-o parte.

30+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Acu am alta problema:
In septembrie e ziua lui Andrei si as vrea sa ii organizez o petrecere. Va rog sa imi spuneti si mie daca e avantajos sa fac intr-un loc special pt petreceri sau sa fac in curtea noastra.Nu stiu cum sa procedez, deja trebuie sa pun la cale toate amanuntele. La casa ar fi fain ca se pot juca in voie numai ca e bataie de cap si nu stiu cat ar costa toata afacerea.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ionika, intradevar e bataie de cap daca faci acasa dar ce bine se simt ei in aer liber. Acum depinde si de cum va fi vremea. Dar copilul ce zice, unde ar vrea sa-i ti ziua?

30+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Thea, eu stiam ca nu e suficient oxigenat bebelul cand dormi pe spate si devine agitat. Se recomanda statul pe stanga, pe dreapta fiind nu stiu ce vena.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

raluk16 si eu mancam intr-o vreme aproape fara sare, doar ca in clipa in care mi s-a spus ca sa mananc fara sare parca numai chestii sarate as manca (muraturi, pastrama, prostii) Nu-i bai, gasesc eu ce sa fac de mancare.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput