Tigabita, invitata la Realitatea TV

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

bebe_tu, am plecat de la subiectul celalalt CA SA SCAPAM DE TINE !!! te rog, lasa-ne in pace. daca vrei, deschide-ti un subiect si abereaza singur. PE NOI NU NE INTERESEAZA CE ZICI. Lasa-ne, te rog !!!

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !


oana de SOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


S


www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

a aparut al treilea caz filmat, este vorba despre o bona din Pipera care avea in ingrijire 2 frati.
Felicitari Gabi, uite ce de sustinatori ai, uite cati copii sufera in loc sa fie fericiti, uite cate valuri ai creat prin faptul ca ai ales sa faci cunoscuta aceasta intamplare.
Te asteptam cu vesti noi si bune. Suntem alaturi de voi !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Kay, ptr asta "deci jumatate daca nu mai bine din oamenii cu care intru in contact zilnic (care au copii) isi bruscheaza copiii intr-un fel sau altul. azi la carrefour era o mamica. avea o fetita de vreo 4-5 ani si un baietel bebelus in brate. fetita a zis ceva de genul, mami, sa luam lapte si a incercat sa mearga in directia laptelui de pe raft. mama a smucit-o si i-a adresat cateva cuvinte sictirite si evident, urate... mie-mi vine sa ii denunt pe toti la protetia copilului..."
exact aceleasi sentimente ma incearca...aseara le povesteam randunicilor mele cum am observat tendinta asta in parc, aproape toate mamicile/bunicile/bonele de la locul de joaca amenintau cu bataia sau chiar plesneau copii, ca fac sau nu fac ce nu/trebuie, majoritatea mici de pana in 2 ani!! asta e tendinta romanului, de a face educatie prin amenintare si abuz fizic fata de niste micuti ce nu se pot apara??? dar de ce?? cu ce ajuta copilul ala, ce lectie invata??..el s-a nascut pur si bun, a fost cadoul de la Dumnezeu ptr parinti, de ce sa-l tratezi asa?
scuze, cred ca-s off topic, dar discutiile astea din ultimele zile pe tema bonei,m-au cam marcat si m-au facut sa analizez mai mult lucrurile si sa le vad si altfel, in special din punctul de vedere al copilului...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu nu inteleg un lucru, ce are de-a face contractul cu relele tratamente aplicate minorilor? Daca unui individ i se pune pata pe un copil si-l altoieste, nu poti sa-l dai in judecata pentru ca nu ti-e bona sau mai stiu eu ce???? Ce are de-a face una cu alta? A fost vorba de un acord/contract verbal intre mama si "bona", asta chiar nu conteaza? Dar contractul e una, comportamentul individei ("bonei") e cu totul altceva, de ce se incurca lucrurile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cl, eu ziceam ca nu poate fi trasa la raspundere ca un prestator de servicii, ci ca un simplu om de pe strada care a agresat un copil. am vb dimineata cu o prietena, judecator soon to be , si imi zicea, ca si la teveu, ca se incadreaza la rele tratamente aplicate minorului si cel mai probabil va primi niste ani cu suspendare, o amenda si cazier penal. si ca la noi in tara nu se poate face ca la americani, sa se creeze precedent atata timp cat nu exista o baza legala.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !


oana de SOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


S


www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Off,Doamne,cum le rabda Dumnezeu pe bonele astea-monstru?

Si cum nu le "citesc"parintii ca sunt brute?

Va dati seama cat sunt de perverse,de sadice,de-si ascund nervii si dracii si adevarata fatza,de saracii parinti nu banuie nimic atata timp??

Eu am avut o bona tare buna pentru Stefanel,tare buna si blanda-Stefanel mereu ma-ntreaba de ea;la fel,mama a vazut in parc o fetita ingrijita de o bona;atata atentie avea pentru fetita,si asha bland o ajuta sa se joace;si pupa la ea si o dragalea!!mamei i au dat lacrimile...sunt convinsa ca aceste brute sunt cazuri izolate,si nu pornim de la prezumtia de VINOVATIE pentru nimeni;gasite vinovate,insa,TREBUIESC PEDEPSITE conform legii.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gabi, inca o data ! Ai adus in atentia opiniei publice in subiect care ar trebui sa fie in permanenta foarte important si de urmarit!

Iata si aici: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/861492/DEZBATERE-EVZ-Bona-copilului-tau-inger-sau-demon/

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
**************************

Emma este iubire!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Hei, bebe, lasa-ne, ai aparut si aici? Nu cred ca trebuie minimalizat cazul si nici comparat cu altele. Noi vorbim aici de copiii Gabitei, nu de altcineva.

Sistemul judiciar nu poate functiona dupa regulile voastre. Si nu, nu este stramb. Este corect si are principii corecte de functionare (doar ca voi nu le cunoasteti).
Un judecator nu judeca comparand cu alte cazuri (asta a fost doar un mod de a incerca sa va fac sa intelegeti ceva din ceea ce se intampla) insa intotdeauna va evalua gravitatea si circumstantele.

Vreuna dintre voi a incalcat vreodata legea? Ati fost pedepsite pentru incalcarea legii? Bineinteles ca nu. Cum ar fi fost daca ati fi fost pedepsite cu pedeapsa maxima posibila pentru ceea ce ati facut?

Dar, vai, fara indoiala presupunerea mea ca vreuna din voi, oricare, ati fi incalcat vreodata legea este falsa. Daca voi ati fi fost de fata cand Pletosu a zis ca cel ce este fara de pacat sa arunce cel dintai piatra voi ati fi ucis-o pe Maria Magdalena instantaneu sub o ploaie de cataroaie. Prostituata dracului...

Prin urmare bona aia trebuie sa ia 15 ani de inchisoare. Trebuie, fiindca asa este normal. Definitia normalului fiind, din nou, asa cum ziceti voi. Oricine nu zice ca voi, oricine ar fi el, este anormal. Iar daca Legea zice altfel, atunci Legea e anormala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu cred ca exagerezei si chiar nu-ti inteleg indarjirea cu care aperi bona respectiva. Ce interes ai? In afara faptului ca noi suntem o ceata de "mamici disperate" si ca tu vrei sa ne schimbi noua mentalitatea ca asa e normal.
Cum era? Cel fara de pacat sa arunce primul piatra, nu? Nu cred ca se aplica in cazul de fata cand o femeie nervoasa, plictisita, plina de frustrari a terorizat doi copii ah, si a mai luat si bani pentru asta ... Ma gandesc la atmosfera din acea casa in orele in care parintii erau plecati - ca, na, nu toti ne permitem sa stam in concedii, concedii care se mai si termina intre timp, nu toti vrem sa ducem copiii la cresa sa se imbolnaveasca constant, sa stea uzi, etc. Vrem sa-i mai tinem in caminul noastru, sa-i stim ocrotiti, hraniti, odihniti. Si cand constati ca in propria casa sunt terorizati, batuti si abuzati psihic - cum ti se pare replica bonei care ii spune copilului ca mai bine se face cacanar decat cavaler, sau faptul ca ii pune in genunchi cu mainile intinse pe gresie, sau ca ii face tampiti, nesimtiti...
Da, eu as arunca o piatra... pentru ceea ce au simtit acei copii, pentru ceea ce a fost in sufletele lor. Si nu sunt fara de pacate, mai tip si eu, ma mai enervez dar niciodata nu imi pocnesc copilul. Un copil pocnit va pocni la randul lui, un copil abuzat se va transforma intr-un abuzator daca nu i se ofera un model, o educatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Bebe , de vce nu ne cauti prin alta parte. Asa cum a azis si Elinia, este vorba de cazul Gabitei si a copiilor ei . Cauta-ne prin alta parte, sau abtine-te . Te abati de la subiect , faci comparatii inutile si fara legatura cu cazul. Ce n-ai inteles? Intrebai daca am incalcat vreodata legea. DA am incalcat-o, DAR nu am pus in pericol viata unei persoane. E revoltator ceea ce s-a intamplat cu cei 2 copii. Despre asta e vorba si despre ceea ce merita aceasta femeie Kati. Merita tot ce-i mai rau in limitele legale, ca tot vobesti de lege.Pacat ca nu au existat camere de luat vederi in fiecare coltisor al casei. Mi-e greu sa-mi imaginez comportamentul ei toata ziua , daca ea la masa in 10 min s-a comportat asa.

Felicitari Gabi , ai creat un precedent si acum poate au curaj toate familiile care trec sau au trecut prin asa ceva , sa faca public.
Succes, suntem alaturi de tine Gabi.

Mergi la inceput