Referat ,comportament nepotrivit...
...Pentru ca am ajuns la capatul rabdarii cu un sef mai mic de-al meu,pt ca am vorbit deja cu urmatorul din ierarhie si sfatul lui a fost sa am rabdare..."ca si fiica mea poate ma mai supara cateodata si ii spun cuvinte pe care nu le cred si...fiecare avem zile mai proaste..."Doresc un sfat bun pentru compunerea unui referat...As vrea sa stiu daca pot pune intre ghilimele cuvintele jignitoare pe care mi le-a adresat de-a lungul timpului si ...tot ceea ce tine de alcatuirea unui referat pt ca notiunile mele sunt foarte vagi...Poate fi scris de mana?Multumesc mult...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Raspunsuri
chris27 spune:
Va rog frumos sa nu ocoliti intrebarea mea...Dupa "n" jigniri...(gen:"Razi ca si cateaua la luna"),cand zambeam doar,alaturi de colege la vreo gluma...la..."Pleaca de aici nesimtito!"cand l-am intrebat de unde mai iau piese(eu lucrez in banda,la o fabrica iar el e maistrul...).Acum isi bate joc de medicalul obtinut pentru micuta mea care are acum 2 ani si 3 luni...In data de 21,venind de la lucru am luat-o pe Daphne de la gradi.Avea diaree si febra.Cum era si normal,a doua zi nu am mai dus-o,anuntand la lucru situatia pt a sti cum sa ma ponteze...In 22 ,doctorita ei a fost la cabinet de la ora 14-16.La iesirea de la lucru,seful meu m-a vazut venind cu ea de la doctor...dar nu scria pe noi de unde venim si...Si-a batut joc de mine la toti sefii cei mari si la tot atelierul ca eu mint,ca o aduceam pe cea mica de la gradi...Stiu ca exista un medical ce nu poate fi contestat prin bataie de joc!...Dar ma doare atitudinea,rasul pe seama suferintei copilului meu...Avem medic de fabrica si...el stampileaza medicalele...Dar nu pot patrunde cu cea mica inauntru,nu ne lasa la poarta...Nu-i nimic...maiine o s-o astept pe D-na Doctor la poarta cu Daphne...Desi nu dumneaei mi-a contestat concediul...Dar vreau o dovada in plus pt faptul ca nu mint...Si sper ca nemernici ca el sa fie pedepsiti...Nu culoarea halatului,maro-in cazul lui si albastru-in cazul meu,te face om!!!L-am vazut pe seful meu,atunci cand veneam de la doctor cu Daphne...A incetinit,a scos capul pe geam si s-a uitat dupa noi...Aveam in mana plasa de la farmacie,pe asta n-a vazut-o...De parca nu ar fii de-ajuns stresul prin care trec vazand-mi fetita cum tuseste...De ce nu a oprit,daca era asa curios cum stau lucrurile?Exista un tipar anume,un mod diferit de a merge sa se stie ca vii cu copilul de la doctor?...E greu...e tare greu sa fii parinte care nu are pe cine conta,atunci cand acestuia ii e restrictionat accesul in colectivitate,cand nu iti permiti sa ai o bona,cand bunicii sunt tineri si nu pot sau nu vor sa se pensioneze...Eu nu le-am cerut asta,cand am facut copiii i-am facut de drag si..nu i-am intrebat!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra