*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (67)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu am cosuri de jucarii peste tot prin casa, in living, in birou, in bucatarie, pe terasa....asta inafara de cele din camerele lor. Si la final zilei arunc totul in cosuri Numai dormitorul nostru a scapat de jucarii
Ei, si in cosuri nu sunt jucariile foarte mari, ci tot felul de jucarii de zi cu zi, mai ales ale Caterinei.

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Alra, da-o in colo de sufragerie!!!Stiu ca te calca pe nervi, dar inchide ochii si nu mai vezi nebunia, te duci si culci pruncii si apoi mai vezi tu cata energie mai ramane si pentru sufragerie

ce draguta esti , tu nu te gandesti ca daca inchid ochii imi rup picioarele in balamucu de pe jos?!
glumesc, am strans eu o parte si restul tati cu laura. mai e ceva insa arata deja "uman"

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Corina: Nici mie nu mi se pare normal sa te separi asa de puiul tau. Ar fi crunt pt. ea si pt. tine deopotriva. Cum ziceai, incearca sa pui pe altcineva sa-i dea papa. Si poate obtii si parerea altui pediatru.

Alra: Spune-mi te rog si mie programul de masa al lui Nicole (dupa ce ajungeti acasa). Cat de des ii dai sa pape si ce ii dai? Eu nu mai stiu cum sa-l fac pe pitic sa bea apa. Are limbutza incarcata si am citit ca ar putea fi de la dezhidratare. Ii dau tz, dar nu vreau sa-i dau tot timpul (tot la o ora), ca dupa aia nu mai papa.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bertha, eu nu vreau sa o intarc. Vreau doar sa nu mai fie dependenta de mine. Efectiv face crize de isterie cd ma vede. Vrea doar la mine in brate. Nu ne mai intelegem cu ea.
Andy, nu vreau parerea altui pediatru. Ea mi-a spus parerea ei, nu mi-a impus-o.
Laura, la cum povestesti tu, ai spune ca e usor cu 2

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Hai ca mi-am adus aminte: galuscuta mea s-a ridicat azi singurica in picioruse, ca tot am criticat-o ieri ca nu poate.

Corina, sper sa nu te fi suparat measjul meu. Eu te inteleg perfect ca esti obosita si stresata. Mi se pare buna ideea sa "dispari" putin pe parcursul zilei, e chiar indicat, am tot citit ca ei trebuie sa capete incredere ca, si daca disparem, tot la ei revenim cat putem de repede. Eu momentan sunt multumita pt ca Ioana papa mai bine, nu mult, dar macar de 3ori/zi. Incerc sa-i dau putin sa suga cam cu o ora inainte de masa, daca o las sa fie infometata, urla cum o asez in scaun. Asa, ii dau cateva gurite cu aprox o ora inainte de masa si mai baga si ceva papica. Si mai am o tactica pt masa de pranz: stam afara pana aproape de ora mesei, ea e f cuminte la plimbare si f rar cere sanul. Cum ajungem acasa, cum cere sa suga, fie ca-i e foame, fie ca nu, asa ca o pun direct in scaun la masa si, de obicei, vrea. Am incercat s-o dezobisnuiesc de obiceiul de a suge prin parc pt ca e mare deja si e moft, nu suge de foame. Una peste alta, pe moment e mai bine ziua, noaptea e prapad, vorba Otiliei, are un pampers de-o juma' de kg. Sunt o vacuta tare exploatata.

Lauramiron, cre'ca e de coma curtea voastra cu cei 3 "tineri si nelinistiti". Se impunea un baietel intre 2 fete.

Andy, noua dr ne-a recomandat sa incercam cerealele cu soia inainte sa facem analizele, ca, in caz de reactii nedorite, sa verificam si toleranta la soia. Deocamdata le-a acceptat, la inceput nici n-a vrut sa deschida gurita pt a 2-a lingurita, dar acum i le "parfumez" cu caise sau piersici si merge. Voi ati facut analize de sange? Intreb pt ca nu stiu cum e sistemul acolo. Noua ne-a spus ca, daca analizele indica alergie, sistam orice lactat si la mine si la ea si repetam analizele peste 6 luni. Intre timp nu introducem nimic lactat. La voi cum e?

Babyzapi, sigur-sigur Raphael e si baiatul mamei, are el ceva ce aduce cu tine, nu stiu ce, da' e frumusel foc.

Malinas, bravooo, deci avem o pereche de vampirei-cozonacei!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

corina, asta as sugera si eu. vezi-ti de ale tale, mai ales daca are cine sa se ocupe de ea. eu cu fetele am o relatie echilibrata si departe de a-i zice "mama" tipei de la cresa.

andy, punt lovit. nici eu nu stiu ce lichide bea nicole ca apa nu bea cu toate ca o tot incerc. i-am dat si suc de fructe indoit cu apa, orice numai sa bea. iar din san nu am nici o idee. mie mi se pare ca face prea putin pipi sau prea galben cateodata. am sa mai incerc cu apa/suc
uite programul de toata ziua ca il stiu:
san la 6-7 (aici suge bine de tot)
legume 200g la 11
san la 2 (nu suge mare branza zic eu)
fructe cu cereale la 4
lapte cu cereale cam 120ml la 6.30
un biscuite mic la masa noastra
san la 8

azi iar a vomat, mirosea a fructe si lapte. nu stiu ce are, ieri nu a vomat. azi am revenit la cerealele belgiene, zisesem ca o fi ceva din cerealele din germania (gris cu lapte)

bertha, pari cam suparata din ce ai zis acolo eu sunt autoarea topicului "mame denaturate" de pe DC, insa singurele nopti cand am dormit fara laura in casa au fost cand am fost cu nicole in spital. bine, e si alta situatie la mine ca nu am cu cine sa le las. le-as lasa peste noapte la 2 weekenduri la parinti de exemplu. cat de poate de sincer si fara regrete

lauramiron, eu incerc sa le pun jucariile pe caprarii. nu intru in detalii ca le regaseste anes in cartile de psihologie care anes nu mai zice nimica?
mai, laura mea nu mai doarme de pranz. e mission impossible sa o culci, si daca reusesti atunci nu o mai culci seara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
Legat de ce-i place si ce nu...eu zic ca-i place ceva cd mai deschide gura dupa ce a gustat. Ca sunt dati in care ii dau ceva si apoi refuza sa mai deschida gura, asa ca, consider ca nu-i place.

da, si ii dai peste cateva minute si nimic altceva in schimb intre timp. si daca nu vrea si nu vrea ii dai si maine, te faci ca ploua si apoi saptamana viitoare iara. asa fac eu.

stii, aici in carte si reviste zice ca sa nu zici ca nu ii place ceva daca nu ai incercat de cel putin 15 ori.

Mergi la inceput

Bertha, nu m-a deranjat mesajul.
Ideea e ca eu n-as pleca deloc. Dar chiar ma gandesc ca nu e ok. Mi-e mila de ea cd o vad ce istericale face. Cd am fost la mare si statea mama 5-6 ore cu ea, nu sugea si nu plangea dupa san. Se descurca mama de minune cu ea. Dupa cateva zile nici cd ma vedea nu mai sarea repede la san. Asa ca sper sa fie spre binele ei sa mai sta si cu altcineva.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Alra, nici eu nu renunt. Adica ei nu-i place iaurtul. Se stramba rau, dar eu ii dau zilnic Si cu alte legume la fel. Ii dau si dc nu vrea, o las cateva zile si apoi ma pun in fata ei la mancat. Ea cere din curiozitate si asa o mai fac sa guste. Daca ar fi dupa ea i-as da doar mancare de rosii cu piper

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

mai, eu ti-am tot zis ca si laura pe la 8-9 luni facea niste fitze teribile la legume. dupa aia usor usor a mancat. eu o compar mult pe arianna cu laura ca apetit, numai ca elefante de astea eu nu puteam tine din san ca tine
auzi, da tu cu instinctele de conservare cum stai asa de obicei?

edit: chestia asta cu mancatul la masa cu copilul mie mi se pare cheia succesului. mai bine ceva cu un pic de sare/zahar/piper cu tine la masa (sa prinda gustul si sa manance) decat un terci facut dupa toate regulile artei pe care il scuipa la fel de artistic

Mergi la inceput

Eu zic ca stau bine
Pt mine nu e un efort sa produc laptic. Nu ma simt slabita, cd sunt bine dispusa produc rauri-rauri...greu e cu somnul. Adica dc ar papa bibe si s-ar trezi noaptea, cred ca as fi mult mai obosita.
Si eu ca si Amalia, am 2 nuci mari producatoare.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput