Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

ellanik, nu ma certa

uite de cate ori am intrat azi, imi iau revansa...e si diferenta de 8 ore intre noi si cand ma apuc sa citesc din urma am ce citi nu gluma

imi place tare mult cum ai scris de toate testele si ca oricum pastrezi bebe

site cu toate testele recomandate in timpul sarcinii in SUA
http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/

honeybaby, imi pare rau ca te-am confundat, nu te mai stresa cu temperaturile

am intrat pe contul comun de poze, pe photobucket, da n-am vazut nici o poza

am sa incerc sa pun diseara cand ajung acasa poze cu burtica...in crestere, oare se poate asa de devreme? acum e adevarat ca aveam un pic de burtica si inainte

8+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Uta ,mie dr mi-a zis ca nu se poate vorbi de burtica pt ca nu s-a ridicat inca uterul.Si la mine e de la mancarica colacelul.Si mi-a mai zis ca e de la balonare.Hai ca nu te mai cert ca vad ca scoti parleala.O sa ma uit pe site-ul de la tine ca dr mea e f legata de parerea americanilor in ceea ce priveste ginecologia.

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare si de la mine! M-ati mai linistit si pe mine cu raspunsurile ce i le-ati dat ramonellei, ca la mine la 6s nu se vedea inca embrionul. Acum astept, Doamne-ajuta!
Daca voi suferiti de greata si pofte, eu nu sufar decat de... lene.. Inainte eram super activa, acum parca ma misc in reluare, ziua mi-e somn intr-una, iar noaptea ma trezesc uneori si apoi adorm f greu. Si mi-e o sete continua! Simptome idem cu sarcina 1.
Alina, Ioana, felicitari pentru gemenasi, sunteti niste mamici binecuvantate, si incredeti-va in DD ca totul va fi bine!
Vladimirescu, sa dea DD sa fie totul bine! Fii optimista!
Larisa tinem pumnii sa dai vestea buna familiei!

Adriana 6+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.20009 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!

Azi facem 10 sapt Sa vedem si dupa eco dupa masa ce ne zice dna dr.
Bun venit burticilor noi!

Larisa, eu am facut testul cam la7/8 zile DPO si a iesit o liniuta vaga dar era acolo. Deci, daca e bebe, ai toate sanesele sa iasa la test duminica.Iti tinem pumnii sa ni te alaturi
Vladimirescu sa dea DD sa fie totul bine
Uta nici pe departe nu vorbesti singura.O sa citesc si eu site-ul de la tine. SI eu o sa fac TT dar ca si Ella nu voi renunta la bebele meu pentru nimic in lume.
Ramo eu pe langa dra mea mai merg si la CMU (CMM-ul de pe Motilor) ca am card si mi-s gratis ecografele. Acolo au mereu loc liber. Cel putin cand imi fac programare imediat gaseste loc. Acolo merg la dna dr Tifrea, nu stiu cat de buna e, dar eu ma bucur sa il vad pe bebe la eco, sa il masoare si sa imi dea poza. Au eco performant.
Ella la mine se duc greturile, doar ca am ramas cu repulsia pentru mancare. Tot putin mananc si foarte putin diverisificat. Dar trecem noi si peste astea. Si la mine se vede burtica, poate e doar balonare dar eu ma mandresc cu ea
Adriana ATB sigr va fi bine!

Eu am cateva poze pe maimutoiul fotograf de la semnatura

O zi de vineri usoara. Incepe weekendul!!!

Oana 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

ellanik- am vb cu dr. Ea este de parere ca sexul nu-l afecteaza pe bebe din moment ce sarcina trecuta a fost oprita in evolutie. Cica doar in cazul unui avort spontan ar fi fost o problema sexul. Eu as sufla si in iaurt sa fiu sigura ca bebe e ok..

Denisa, 4 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Oana, si noi face tot azi 10 saptamani , dupa calculele mele, ca doctorul zice ca as avea cu doua zile in avans. Da eu azi schimb semnatura, mereu vinerea, asa ca la mai mare (40 de saptamani) .
Ella, suntem bine, multumesc, eram prin zona .
Vladimirescu, uite ca suntem mai multe mai "mature" pe aici, bine ai venit si nu-ti mai fa atatea probleme. Doar bebele sa fie bine, ca restul... varsta e cea pe care o simti, deci ia atitudine .
Larisa_79, te asteptam cu doua linituze .
Micor, bine ai venit si sarcina usora. Scrie mai repede primele 10 mesaje care nu apar in timp real, apoi o sa-ti fie mai usor .

Sa aveti o zi linistita si fara greturi !

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 10+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata burtici!!!!!!!

Cum va mai simtiti? Eu sunt pentru moment bine, nu am greturi, nu am ameteli, in schimb am o stare de oboseala............
As fi vrut sa stiu daca voi sunteti balonate. Pe mine ma termina balonarea asta......sunt ca un pepene de balonata. Este normal sau trebuie sa imi fac griji?
anka78: LA MULTI ANI!!!!! multa sanatate si fericire si sa de DD sa ai o sarcina usoara si la termen.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata fetelor:)

Liliana nu iti fa griji. Eu azi ma duc sa imi cumpar pantaloni cu banda, pentru ca nu mai incap in vechii mei pantaloni si blugi. Si nu e pe teme de burta de bebe ci de balonare. Si de 8 saptamani am fost odata dezumflata. asa ca..... ma gandesc ca ar trece dupa 3 luni si ma bucur toata deja.

Mi-e somn rau de tot! si cu mintea in vacanta.... si nu prea sunt in stare sa fac nimic!

va pup si sa aveti un weekend frumos, Gaby

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

GabyHila: multumesc ca m-ai linistit. Deja am apleta la hainele odinioara f largi existente prin sifonier.
Am sa dau toate datele acum ca sa completam x-uletele de pe prima pagina: DPN 31.03.2010 UM: 24.06.09

Va pup.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

ziua buna la burtici!!
Eu azi ma lupt cu greturile...nu ma simt bine deloc asa ca o sa plec acasa ca oricum la birou nu pot face mare lucru.
Tocmai ma minunam ca trecusera 3 zile in care n-am avut nici un pic de greata...si chiar imi era foame continuu.
Aseara am mancat putin peste cu mamaliguta si cred ca de-acolo mi se trage...l-am mancat si cu pofta, era si cald....of of...dar trecem noi si de greturile astea.

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput