Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (321)
Raspunsuri - Pagina 8
papanash spune:
Yaia, 100% nu-i cu oki.
CArpatino, te-am inscris pt o tura cu barca. Asa, e, vorbeste mult, canta, e numai energie. Azi dimineata cand am mers la gradi ii zice lu miss guonii, noroc ca i-a raspuns miss good morning si am inteles si eu ce voia sa zica ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora ce-o mai face Annisia? |
Eu sper ca-si prajeste fundu' slabanog pe undeva pe la caldura, intr-o tara exotica!
Dar vous, madam Mihaileasca, ce mai faceti?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Inteleg ca ai abandonat si zugravitul si schimbatul mochetei... Ai gasit alt mod de a-l surprinde pe tati cand vine acasa? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
da, am abandonat totul. Sunt zilele astea o lenesa si nu ma pot mobiliza pt nimic. improvizez eu o surpriza, ma descurc.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui carpatina O barza cu un batranel in cioc. Intreaba batranelul: - Auzi, nu crezi ca ne-am ratacit? |
e buna!Multam de intrebare, fac bine. Fusei de dimineata cu Daniel la U3 (control), si am avut-o si pe Eliza dupa mine. Groaznic, dupa 2 ore am ajuns acas terminata
. Si nici nu m-a lasat dupa aia fata sa dorm. abia acum a adormit ...Peste o ora am o programare la farmacie la un test de unghii si par - sa vedem ce-mi zice ca ar trebui sa iau
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
alinus_25 spune:
Fetili, multumesc pt urari! Sunteti minunate! Am citit si aseara o parte din urari, si ma ramas muta.
Ziua mea am sarbatorit-o a2a zi, pe motiv de sot plecat.
Sunt suparata rau ca nu mi s-a aprobat un credit, din cauza unei incompetente, desi i-am si spus, nu a vazut in hartii ca mi-am schimbat locul de munca din 1.05.2009 Drept urmare nu aveam inca 3 luni de la mutare, si trebuia dumneai sa faca o hratie in plus.
Acum umblu iar dupa hartii pt alta banca. Aici am gasit o tipa experimentata, sper sa ma scoata din rahat.
Am ras la greu la mesajul Alinei, (ma fac ca) nu pricep ce a vrut sa spuna. Oricum, m-as opri la 28 ani ca taaaare imi place varsta asta, asa ca pt urmatorii 2 ani stiti cat am
. In privinta copiilor, ma opresc la 2, ca altfel ma mananca falimentu'.
| citat din mesajul lui Roxali Alinush la cati mai multi sanatosi si voiosi! Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
Alina
aproape 32
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Multam de intrebare, fac bine. Fusei de dimineata cu Daniel la U3 (control), si am avut-o si pe Eliza dupa mine. Groaznic, dupa 2 ore am ajuns acas terminata . Si nici nu m-a lasat dupa aia fata sa dorm. abia acum a adormit ...Peste o ora am o programare la farmacie la un test de unghii si par - sa vedem ce-mi zice ca ar trebui sa iau Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09) www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la |
Mari, imi place ca ai un suuuper tonus, daca deja iei in calcul refacerea parului, sanatatea unghiilor.

Eu sper sa nu mai fac de data asta depresie post partum, ca mi-am angajat ajutor.
N-a fost chip sa-mi conving sotul ca ordinea ar putea macar sa o pastreze. Daca n-a fost chip sa pretuiasca sotia, acum pretuieste banul, si cam plange dupa ei, cand vede ca are de platit lunar ajutorul.
Alina
aproape 32
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
Am vazut pozici cu micuta Lisa, tareeee dulce. Sa cresti mare, sanatoasa, ca ai o familie minunata care te asteapta acasa!
Alina
34
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui papanash Bernix, ce mai face Degetica ? poate are o infectie urinara, fa-i analize. Eu nu m-as risca cu leacuri babesti, ceaiuri, e micuta si se poate agrava repede daca are infectie, iar ea nu poate spune exact ce si unde o doare. Multa sanatate ! Cecilia, nu trebuia sa fiti la mare ? Myral, la multi ani cu sanatate ! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
duminica plecam

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
alinus_25 spune:
Myral, la multi ani fericiti, cu sanatate si implinire alaturi de printese si sot!
Am uitat sa spun, am admirat in ultima vreme pozici cu copilasi care mai de care mai frumosi.
Am vazut pe frumoasa de Melissa, dulce si papacioasa de tzizti!
Si pe cretulina si baietoiul de Celia!
Pe Crsitian cel vorbaret si nazdravan!
Si pe Degetzica cea atomica, ce m-am amuzat vizualizand nazdravaniile ei la mare.
Eliza de Gabitz cocheta foc
Ioana in ie - ce nasuc duuuuulce are!
Alina
34
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
alinus_25 spune:
Tomasa, nici nu stii cat m-am bucurat sa te citesc. Am admirat-o si pe Maria, frumoasa si haioasa totodata in poza cu pantaloni cu pachesti. Iar Tudor, mai matur, si totusi neschimbat!
Alina
34
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare