Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (321)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carpatinaincerc sa alung balaurii!
Picia mea draga, pe aceeasi lungime de unda si eu, nu sunt adepta nudismului, dar nici n-am o problema cu cei care sunt pro. Dimpotriva, cred ca ar trebui respectata optiunea fiecaruia! Chiar nu vad de ce s-a creat o intreaga dezbatere, fiecare simtindu-se dator sa puncteze ceva, pe alocuri chiar rautacios.
Multumesc ca mi-ai ridicat moralul

Tocmai am terminat de dat la rate...of ce familiar mi-e sportul asta...Sara a adormit intr=un final, casa e un dezastru, C e la fotbal!!!

O seara buna, weekend frumos si linistit!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

huhurez si eu...

Am terminat cu munca ,maine bagaje...off , daca ar fi mancat printesa orice...car multe ptr ea...

Papanash cresc prichindei, buni saraca numai ea stie cate mai inventeaza ptr cate un dumicat
Biletele sant deja cumparate online, inclus taxe

Nu sant nici eu pro nudism , dar am un fix bretelele de la sutien...asa ca incerc sa le ascund, leg cat mai bine.

Devylla tare mai emotionat

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxali, drum bun si aveti grija de voi!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Despre discutia aprinsa de ieri, ma abtin sa mai comentez prea multe, spun doar ca dreptul la intimitate este adesea incalcat si nu este normal, fie ca esti sau nu ''vipppp'', fiecare are dreptul sa faca asa cum crede de cuviinta ca este mai bine pentru el si familia lui, fiecare ne imbracam sau dezbracam mai mult sau mai putin...deci sunt pentru nud, pe plajele special amenajate

Eu putin suparata, Cristi de ieri are mucisori, in rest este ok, nu tuse, nu febra....ne ''doftoricim'', sper sa nu fie probleme cu plecarea de maine.

Nu cred ca mai apuc sa intru azi, asa ca urez concediu placut celor care pleaca zilele acestea si sa ne reauzim cu bine.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Roxali, Cecilia, concediu placut si relaxare maxima!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Gabriela77, tin pumnii sa treci repede peste perioada asta de hranit bobocii si stresul cu analizele. O sa vezi ca o sa fie bine! Musai!!! Pup Sara si mamica ei

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Nana, voi ce mai ziceti, cum mai sunteti???? Nu iti pui linkul despre fluturas la semnatura, ca mereu ma chinui sa il gasesc

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara, dragele mele !

Iaca apuc sa citesc si eu din urma si sa postez cateva randuri, cat mai doarme Maria...
In primul rand,
La multi ani fericiti, alinush !
La multi ani fericiti, myral !
Sa va impliniti cele mai frumoase vise !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

In al doilea rand, fac o strigare pentru fetele doritoare de intalneala saptamana viitoare cu Roxali.
Care vreti, care puteti ?....
Fetele vin in Berceni, deci pe aici prin zona ne-am gandit sa ne vedem, pe 4 august ( sau 5 ? na, ca-s cascata si am uitat - dar verific imediat si va anunt )

Mergi la inceput

Gata, am gasit, pe 5 august.

Deci, cine mai doreste, cine mai pofteste ?

Mergi la inceput