Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (321)
Raspunsuri - Pagina 14
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina avand in vedere ca dintre hidosii astia fac parte si eu, ma intreb: cine e mai gretos? cel care face plaja si baie in pielea goala in locul special pentru asa ceva? sau ala care il fotografiaza/se uita avid la el in ziar si il comenteaza? ![]() voi care va imbracati, credeti ca aveti corpuri mai frumoase decat cei dezbracati? sau care e hidosenia? eu arat la fel de naspa si in costum de baie si in pielea goala, deci? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Hai mai Sabina,nevasta lui MT nu avea decat un
pe cap,cu ,,perii pubieni'' de 5 metri,el idem;zonele lor nu vazusera masini de tuns,ceara de epilat etc....eu una sunt contra total...nu ma intereseaza ce fac altii;eu am fugit cat am putut de statiunile astea
Nici eu nu arat mirific-nici goala si nici in costum de baie,dar asta nu inseamna ca tre' sa ma expun total;si ca sa n-o mai lungesc-nu-mi place,nu agreez ideea si n-o sa merg acolo cata viata oi avea.
Cat despre aia ce stau si se zgaiesc in cautare de senzational-e jobul lor,din asta traiesc.
Dar sunt penibili cum se scarpina in c.r nonsalant,cum maninca inghetata si le curge pe... si cum se cracaneaza sa arate la obiectiv tot-tot-tot!
Gata,m-am racorit!
Asta e!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
valentina_22 spune:
SabinaY, am citit povestea.... Mi-au dat lacrimile, la inceput lacrimi pentru durerea si chinul indurat, apoi lacrimi de fericire pentru tine si micuta luptatoare!
Sa fiti fericiti toti patru, iar pretioasa Lisa sa vina cat mai repede acasa in mijlocul celor care o iubesc atat de mult. Felicitari si mamei pentru curajul avut!
si multe 
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina avand in vedere ca dintre hidosii astia fac parte si eu, ma intreb: cine e mai gretos? cel care face plaja si baie in pielea goala in locul special pentru asa ceva? sau ala care il fotografiaza/se uita avid la el in ziar si il comenteaza? ![]() voi care va imbracati, credeti ca aveti corpuri mai frumoase decat cei dezbracati? sau care e hidosenia? eu arat la fel de naspa si in costum de baie si in pielea goala, deci? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sustin, Sabina.
Mai ales ca "hidosenia" vine de la unul implicat in mari proiecte gen salvati Vama Veche, Delta Dunarii.
Si chiar nu cred ca ar trebui sa facem mare tam-tam(poate doar de ziarele in cauza si asa-zisele lor subiecte) ca doar sunt in toata lumea, in marile capitale europene manifestari (cum ar fi marsul homosexualilor sau travestitilor)care intrec mult in "hidosenie" expunearea pe o plaja pe care, conform cutumelor, se practica inotul in pielea goala cu mult inainte de-a ne naste noi, in plin comunism.
Pe Mircea Toma il vazui si io cand am fost acu' in iulie. Si nu numai pe el.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Sabina spune:
Picea 
ideea e urmatoarea: totul e o chestiune de context.
Eu nu m-as duce la Mamaia sau Neptun in pielea goala, bineinteles.
Insa sunt persoane car nu vor sa se epileze inghinal, lasati-le in pace, exista barbati care considera ca a face dragoste cu o femeie fara par pubian ar fi un act de pedofilie, undeva le dau dreptate, adultul e inzestrat cu par, fetitele de 10 ani sunt fara par, nu? samd samd.
cat despre copii...toate prietenele de varsta mea crescute la 2 mai vara sunt persoane extrem de morale si pudice.
Iar copiii fac f bine diferenta intre a te dezbraca la mare si a fi imbracat prin casa de exemplu.
Poezia nu tine de corp. Ba chiar invers: daca cunosti detaliile anatomice, nu te mai chinuie curiozitatea si te ocupi numai de suflet.
Imi pare rau ca aveti impresia ca numai depravatii fac nudism.Eu de fapt asta am incercat sa spun, ca nu e vorba despre exchibitionism, exchibitionism ar fi sa mearga cum am zis, pe o plaja de imbracati si sa stea in pielea goala.
Si cu asta, depravata sefa a incheiat subiectul definitiv.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihailescu teodora spune:
Va pup!
Plec la Ploiesti in 2 ore;ne auzim luni dimi!
Sabina,m-au sunat de la service ca mi-au reparat laptopul
,dar nu mai am timp sa ajung.Sunt curioasa ce-a avut!
depravata shefa!![]()
Piciulika
,delicios Mi-cha

.Pe cand aflam ce se ascunde in burtika?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
papanash spune:
Sabina, folosesti cuvinte grele, cine ti-a zis ca esti depravata ??? discutam idei si principii aici, ne dam cu parerea.
eu pot intelege ce zici tu dar am dreptul sa nu fiu de acord si am argumentat de ce. Mai departe, ramanem la fel, textilisti sau nu.
Ia nu te supara si mai bine zi-ne ce mai faceti pe-acolo, asa-i si la voi cu pofta de mancare, cum zice Bernixu ?
Piciulika, pai tu la pranz ii dai musli lu bb2 ? Ce mai face frumosul cu oki albastri ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
aaa, misto! e la service-ul autorizat?
sa-mi zici luni, weekend placut!
papanash, mie mi-e rau tare de cateva ore, ma doare capu si mi-e greata, n-am chef de copii deloc, da ei se descurca:D
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
am dat send prea repede:
sofia a pus o plapuma in mijlocul casei si a facut club unde si-au adus jucarii, e f misto :D
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Sabina, nu s-au acrit castravetii, mai stai un pic cu greata
. Baga limonada . chiar, eu vara asta n-am facut deloc limonada ....
si Andrei se joaca cu placere pe mochetuta lui cu desene si numere. zilele trecute am spalat-o si era pe balcon la uscat pe niste scaune, cand a venit de la gradi a luat-o de-acolo (inca umeda) si s-a chinuit s-o aseze el pe jos. Uite, cred ca asta-i varsta potrivita pentru cort, i-as lua si eu unul dar n-am loc in casa pentru el...
si Gh ce face ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
Gh s-a jucat cu Sofia pana a venit la mine, a zis apa, i=am dat apa, dupa aia zis Tz tz, i-am dat sa suga si a adormit in 2 minute :))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo