Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (321)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Celia, ca o prima surpriza pun acum castraveti la murat, ii plac mult.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Si mie si mie, deja imi ploua in gura..... ia madam Simo sa faci bine sa dai si la fata reteta ca ma ai pe constiinta. Eu nu stiu sa pun muraturi! Am avut de la cine sa iau, anul asta insa s-au zgarcit si nu mai vor sa faca donatii

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetili pofticioase la castravetii mei, e foarte simplu , intai cumparati castravetii, spalati borcanele si castravetii, ii asezati bine cat sa intre cat mai multi ( eu am pus un borcan si taiati, ca am cumparat mai multi), apa pana sus (rece), apoi la fiecare borcan de 800 gr. o lingurita sare, 2-3 boabe piper, un catel usturoi, o foaie de ceapa, si marar de-ala uscat cu floare. Merge si fara, dar cica se pastreaza mai bine cu, si da aroma. daca aveti ( eu n-am avut acum) si cateva boabe de mustar.
deci asta-i reteta, simpla, verificata. Dupa ce am infiletat capacele (eu nu pun in bain-marie, ca e prea cald in casa) ma joc un pic cu borcanele, sa de dizolve sarea.sunt de sezon, se fac repede, spre deosebire de aia pt iarna cu apa fiarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140530

aici gasiti povestea

Asa am plaaaans...
Asa emotii am avut!
Bravo, Mami! Bravo, Lisa!

... nici nu mi-am putut manca müsliu' de pranz - ca voiam sa lecturez pe langa (la servici)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Adi,multumim,imi pare bine ca Lisa este pe drumul cel bun.Sa auzim numai de bine!
Gabriela, trebuie sa fii optimista. Sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma. Incearca sa nu te mai gandesti la toate problemele si bucura-te cat poti de fericitul eveniment care se apropie. De cate ori vei simti cum te cuprind temerile priveste pozica bebelusului!
Carpatina, multumim de urare. Deja port lenjeria pe dos si am afumat toata casa ca sa fuga bebelele de la casa mea. Sper sa fii avut mana buna si sa nu mai lipsesc de la apel!
SabinaY, felicitari micutei pentru cresterea in greutate!
Gabitu’ iti trimit pana iti trec gandurile negre!
Roxali, am reusit sa va admir. Sunteti o familie foarte frumoasa. Tu arati foarte bine, cred ca este prima fotografie cu tine pe care o vad. Copii sunt minunati. Sonia este o dulceata de fetita , iar juniorul un frate responsabil. Un pupic pentru fiecare dintre voi.
Trebuie sa fug acum,copii trag de mine sa le dau sa pape, trebuie sa-i culc apoi, mancarea este pe aragaz, am parte numai de relaxare

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

avand in vedere ca dintre hidosii astia fac parte si eu, ma intreb:
cine e mai gretos?
cel care face plaja si baie in pielea goala in locul special pentru asa ceva?
sau ala care il fotografiaza/se uita avid la el in ziar si il comenteaza?

voi care va imbracati, credeti ca aveti corpuri mai frumoase decat cei dezbracati?
sau care e hidosenia?
eu arat la fel de naspa si in costum de baie si in pielea goala, deci?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sirena de la Adriatica, ce mare a crescut Sonia, ce frumoasa e !
Vezi ca astia de la Blue Air transporta gratuit, trebuie sa va inscrieti pt zbor cu biletele de la myair si platiti doar taxele de aeroport.dar suna inainte pt rezervare, ca au al orar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Stati ca a intervenit ceva la birou
Asaaaa,www.cancan.ro/2009-07-30/Ce-jucaus-e-la-plaja.html" target="_blank">asta spune totul

ce penibili ! exact despre asta vorbeam, oricine te poate vedea/fotografia. nu exista intimitate. DAca ai ales sa faci nudism in locuri publice, iti asumi consecintele.
Discutia a degenerat, eu vorbeam de copiii dezbracati pe plaja normala, despre altfel de locuri de plaja nu mai vreau sa vb.

Penibili sunt ziaristii! Imi plac insa ca sunt cool protagonistii!!! ...eu imi puneam si o funda rosie de putza, sa poata regla mai bine focusul la aparat!
(Plus sunt penibili sa publice fotografiile cu punctele rosii: asta nu e cenzura, e circ!)

Anyway, abia astept sa am 90 de ani si burta la genunchi (da' sa fiu celebra! ), sa ma alerge astia cu camerele foto si sa se scuipe in san natziunea scandalizata!
Mey, ce ne mai freaca grija altora?!! Cine vrea textil, sa ramana la textil, nu-i nici o problema. Nici eu nu-s curajoasa tare, dar live and let live! E o optziune de respectat. Si chiar nu contaza cum arata omu' pe-afara.
Felicit "Miss & Mister Vama Veche"!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Sabina, nu te mai necaji, zau!
Acuma vad ca tu chiar pui suflet.

Situl lui Michael

Mergi la inceput

Sabina, eu ii consider pe parintii aia iresponsabili, abuzeaza copiii pe care-i duc la locurile de nudisti, ii expun tuturor. Era de asteptat sa apara careva sa fotografieze si sa posteze pe undeva, de-aia zic ca-s penibili. Cine stie cate poze or fi facute, postate pe net...Nu pot sa concep ca cineva care-si iubeste copilul si se gandeste la integritatea lui morala si fizica il poate duce acolo, sa-l cunoasca in toata splendoarea nuda pe dl sau dna X, apoi povesteste-i copilului despre emotia si fiorii primei iubiri, prima atingere, moralitate si cum sa-si protejeze intimitatea ...impotriva cui, daca mama, tata, si inca vreo 20-30 persoane stau impreuna dezbracati pe plaja, cu copii, nepoti, si totul e normal ( !!!) si frumos (!!!) . Cum face diferenta intre a sta pe plaja de nudisti si a fi dezbracat, privit de altcineva ( doctor,profesor, etc) in lipsa parintilor, cand lui i s-a indus ideea ca asa e normal?

este violat dreptul fundamental la intimitate. Nu inteleg si pace. Asta nu inseamna ca asa cum gandesc eu e corect si bine, asta-i doar parerea mea. Se duce draq toata poezia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

papanash, carpatina, Roxali, multam pt grija si sfaturi! Degetica e f bine, cere de mancare in premiera de la diversificare incoace, doarme 10 ore legate noaptea si vreo 2-3 la pranz. A fost usor racita si hornaita seara si dimineata plus simptomele descrise, dar totul a trecut in 2 zile.
La analiza urinei m-am gandit si io intai, insa e mai complicat, tre' sa ajung la Campina pana-n ora 11, asa ca mai bine ma duc la Buc. Nu cred sa fie cazul insa. Am ceva experienta cu cistite, infectii urinare/la rinichi, calculi renali, deci cunosc simptomele, deci nu cred ca stransul genunchilor la pipi sa fi fost altceva decat o inflamatie usoara a uretrei. Daca ar fi fost mai grav s-ar fi lasat sigur cu plansete la urinare, febra si alte nebunii. A si trecut cu baie fierbinte si incaltat copilul in casa pe gresie, ca aici nu sunt decat 22-23 de grade in interior si cred ca asta ar putea fi cauza.
Acu' sa va spun sincer, io am avut intr-o iarna o cistita care a recidivat de vreo 3 ori cu tot antibioticul, insa mi-a trecut de tot cu bai in ceaiuri din plante antiseptice, antiinflamatoare, antibiotic natural. Sunt pro medicina naturista, cel putin ca adjuvant in tratamentul alopat.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput