Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ellenutz, pup fata si pe bolnavioara mica si maraita. o sa treaca. ti-e tare greu acum, dar o sa treaca. fa cum te-au sfatuit fetele, su-te iar la medic si o sa o pui pe picioare. nu e concediul de vina ca s-a imbolnavit. nu e nimic de vina. si nimeni. las-o cum a cazut, nu te mai gandi decat la cum s-o pacalesti cu mancarea si medicamentele.
hai, curaj! maine-poimaine o mariti si ai scapat. :-) puuup

a, si fii serioasa cu rosiile alea, da? n-are nimeni voie sa te critice pt ca simti ceva.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

laurici dimitrici, te pup si te iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stoisor, irinukule fetele scumpe!

alinus hehe .. nu prea am burta de aratat .. sunt ditai balena!

laurici da, a slabit .. cam 500g, iti dai seama .. a ramas un tzar de fetita, gata cu falcutele si cu bulanasele, am trecut la categorie "fotomodele" .. dupa 2 ma duc la dr, astept un telefon de la ea. cat despre "balena", asa zic si eu .. ca imi revin dupa ce vine pe lume anita, sper .. imi pare rau ca l-ai retras pe dimi dar poate e mai bine asa. hai nu mai fii supi ca o sa-si gaseasca baiatul alt hobby, pur si simplu nu era ptr el inotul!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

laurici, imi pare rau pt intamplarea cu dimi. dar e suficienta vreme sa ii descoperi alte activitati care sa il intereseze si sa nu il sperie. plus ca la anul, de pilda, poti face inca o incercare cu inotul. sau peste alti ani.
alinush

irinaL, nu-mi venea sa cred cand ti-am vazut postarile, m-am dezobisnuit sa te vad altfel decat live, hihihi!!!

fetele, stiti ceva de alina tudor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Laurici drag, am vazut aseara cat de trista erai si-mi pare tare rau! Toata seara m-am gandit la voi. Daca nu as fi stiut cat esti de ocupata te-as fi sunat.
Stii cum am gandit eu aseara? Am fost tare impresionata cand l-am vazut pe Dimi cum tremura, era terorizat de apa. Dar aseara cred ca am avut o revelatie. M-am gandit cum m-as simti eu daca cineva m-ar obliga sa stau intr-un spatiu f mic, inchis (am claustrofobie). Sigur la Dimi nu este la nivel de fobie, dar ma gandeam ca nu suntem drepti cu ei, cu copiii nostri, atunci cand ii fortam sa faca ceva ce nu le place.
Lui Dimi nu-i place apa...acum. Poate ca se va imprieteni cu ea mai tarziu, poate nu. Si daca nu....ce? Va avea alte pasiuni, dorinte, va iubi un alt sport ..sau poate muzica, sau altceva.
Eu te rog mult de tot sa nu privesti toata treaba asta ca pe un esec pentru ca nu este. Pur si simplu tu ai dorit ceva ce nu i se potriveste lui acum.
Mami, ai un pui atat de sensibil, de scump, de frumos... Imi este tare drag Dimi si pana la urma nu a facut decat o alegere.

Aaa.. si altceva! Stiu ca nu ne putem abtine (si eu fac exact la fel) si facem comparatii. Pai Luca e ok cu apa, dar stii cum plangea cand am incercat sa-l dau la dansuri? Stii cate luni de zile a plans in fiecare dimineata ca el nu vrea la gradi? Stii cat m-am chinuit sa-l fac sa mearga la karate si a abandonat dupa 4-5 sedinte?
Probabil ca acum am reusit sa descopar ceva ce-i place si de-asta merge asa bine. El si Dimi sunt de aceiasi varsta, dar sunt personalitati atat de diferite!

Pupa-l dulce pe pui din partea mea si din suflet te rog sa nu mai fii suparata! Iesi afara din butoi ca nu face bine la nerfi!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Laura, Alina a explicat atat de frumos si are asa mare dreptate.

Bogdan la 3 ani a mers prima data la curs de inot si desi era un mare balacila, fara strop de frica de apa ( in mare mergea pana la geamandura cu colacul ) nu s-a "pupat " temperamentul lui cu al instructorului. Deloc. Asa incat anul acela a fost un esec total cursul.
Anul urmator l-am anuntat ca merge din nou si a pus conditia sa fie alt instructor. Am nimerit o instructoare cu care s-a inteles perfect.
De 3 ani merge in fiecare vacanta de vara cate 2 luni la inot si e super ok, am curaj sa il las in orice apa singur.
Si acum face cursuri, abia ce a venit acasa.

Asa ca mai asteapta, la anu' poti avea o cu totul alta viziune asupra pestisorului.

Felicitari Alina pentru pestisorul tau.

Elle bine ai revenit, imi pare rau de micuta bolnavioara dar nu are concediul nicio vina. Afte poate sa faca oriunde. Pup fetele si am vazut poze superbe.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

am fost cu rares la controlul de un an si jumatate. cica a luat 200 de grame si a crescut 2 cm in ultima luna. e ok? adica nu mai stiu deloc graficul de crestere pt copiii la varsta asta. imi explicati, va rog?

a, si are 10,7 kg la 84 cm. nu se face odata de 11 kile, ca imi pierd curajul!!! :-)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

am fost cu rares la controlul de un an si jumatate. cica a luat 200 de grame si a crescut 2 cm in ultima luna. e ok? adica nu mai stiu deloc graficul de crestere pt copiii la varsta asta. imi explicati, va rog?

a, si are 10,7 kg la 84 cm. nu se face odata de 11 kile, ca imi pierd curajul!!! :-)

irina de bebe rares (23.01.2008)

Irina atat are si Andrei doar ca e un pic mai lungan, are 88-89 cm.
Deci el pare si mai slabanog decat Rares.
Si totusi eu cred ca arata absolut ok si daca mananca bine ( si o face) nici nu il mai cantaresc pana la 2 ani

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hello!!

Elle imi pare foarte rau sa aud prin ce treceti cu Eva.
Is nasoale rau aftele astea.Noi nu am avut de aceea nici nu prea stiu cu ce sa te ajut.Pot nmai sa iti spun ca o prietena l-a dat pe copil cu glicerina cu stamicina, dar nu stiu sa iti zic in cat timp i-a trecut.
Am vazut si pozele de la nisipuri.Cat de bine semanati in poza asta.Si nu esti balena, esti gravi.Si inca una frumoasa.
Mi-a placut foarte mult unde ati fost.Unde e asta, in Bulgaria?

Am mai vazut pozici cu Eric in luna lui cuptor.Un frumusel jucaus din cate vad.Tot timpul are ceva de lucru.
Am mai vazut si pozici de la ferma animalelor.Ce bine ii statea imbracata asa cu bulanele alea groase.Iti vine sa le molfai un pic.

Fetelor eu nu stiu ce sa ma fac cu pruncu asta ca nu vrea sa bea lapte.Nu vrea si gata.Cu multe crize (din partea mea mai ales) bea 70 de ml.Pur si simplu sta cu tetina aia in gura si nu trage.
Ce sa ii fac?Nu s-a schimbat nimic, nici laptele, nici tetina, nimic.Pur si simplu nu vrea.
In rest bea lichide, doar lapte nu vrea.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Ramo daca nu il bea da-i in castron cu cereale si gata.
Andrei de la 8 luni numai asa serveste lapte si cu toate astea sub 400 ml nu a scazut zilnic.Dar nu a mai vrut biberon deloc.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ramo am fost la nisipurile de aur, la bolero club hotel, face parte din lantul griffid. a fost foarte frumos, camere mari curate, piscine, minidisco, spectacole in fiecare seara, mancare, sucuri si tot ce vroiai la orice ora ..

http://www.grifidhotels.com/location_bol_en.html

lala asa e .. dar ma gandesc ca stomatita asta a facut-o de la ceva ce a mancat pe acolo sau poate de la apa caci a baut si din mare si din piscina ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput