Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)
Raspunsuri - Pagina 20
nikolici spune:
Tot nu am inteles cum se voteaza...cred ca imi e somn!
recitesc maine!
Poop bobocimea!NB!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
eu am din ala H2O, de la Tv
are 2 lavete ca din prosop si vreo 10 din microfibra
pana acum am folosit decat lavetele de prosop, care se spala in masina de spalat. nu mai ajung niciodata la albul pe care l-au avut, insa nu am considerat necesar sa le arunc![]()
oricum, se pot confectiona altele foarte usor, din alelasi material, daca nu vrei sa iei de unica folosinta, ca nu e tocmai comod
trebuie insistat cu el ca sa fii sigura ca e curat in urma, insa e usor de manevrat
LE: se gaseste si in Selgros si e mai ieftin ca la Tv...sau se gasea, ca n-am mai fost d eceva vreme...
Nikolici, un user poate vota decat o singura data...din cate am inteles
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
ratonelu spune:
neata
pic de somn
dupa ce ca sasha se distreaza cu noi noaptea....a mai sunat si un idiot pe la 2 noaptea pe tel lu barbata-miu- sa ceara cu "nevasta-sa".
ratonelu spune:
nocom, cand te intalnesti cu Sasha..sa-l bati, te rog! nu te asculta deloc!
moama...n-am la ce sa va raspund ca vorbiti numa' de alaptat si intarcat si d-astea...io nu stiu.
nu ca m-as pricepe la ceva...
babytza spune:
Neata , doza tripla de 
La multe lunite Robert de aurora , Salih de Banu , Maria de Mariana flo !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
ratonelu spune:
rox, ce-i cu voi? am cobit prea mult...si v-ati trezit cu noaptea-n cap?
punct ochit, punct lovit![]()

ROBERT, SALIH, MARIA
baby_boy spune:
Neata
Ciudata faza cu primaria.
Si noi aveam o haita de caini pe langa casa..si latrau noaptea ..de nu puteai dormii..plus ca se luau de oamenii de pe strada..si au sunat vecinii la primarie...iar astazi..nici urma de caine

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

, nu mai avea baterie la telefon era disperata, din fericire un om sarman (sa-i dea DD sanatate
) i-a salavat