Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Tot nu am inteles cum se voteaza...cred ca imi e somn!recitesc maine!
Poop bobocimea!NB!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu am din ala H2O, de la Tv
are 2 lavete ca din prosop si vreo 10 din microfibra
pana acum am folosit decat lavetele de prosop, care se spala in masina de spalat. nu mai ajung niciodata la albul pe care l-au avut, insa nu am considerat necesar sa le arunc
oricum, se pot confectiona altele foarte usor, din alelasi material, daca nu vrei sa iei de unica folosinta, ca nu e tocmai comod

trebuie insistat cu el ca sa fii sigura ca e curat in urma, insa e usor de manevrat

LE: se gaseste si in Selgros si e mai ieftin ca la Tv...sau se gasea, ca n-am mai fost d eceva vreme...

Nikolici, un user poate vota decat o singura data...din cate am inteles

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neatapic de somn
dupa ce ca sasha se distreaza cu noi noaptea....a mai sunat si un idiot pe la 2 noaptea pe tel lu barbata-miu- sa ceara cu "nevasta-sa".

Mergi la inceput

nocom, cand te intalnesti cu Sasha..sa-l bati, te rog! nu te asculta deloc!
moama...n-am la ce sa va raspund ca vorbiti numa' de alaptat si intarcat si d-astea...io nu stiu.

nu ca m-as pricepe la ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata , doza tripla de

La multe lunite Robert de aurora , Salih de Banu , Maria de Mariana flo !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

toata lumea doarme.

Mergi la inceput

rox, ce-i cu voi? am cobit prea mult...si v-ati trezit cu noaptea-n cap?
punct ochit, punct lovit

ROBERT, SALIH, MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Poftiti la capitol nou

Babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

readuc in discutie subiectul caini vagabonzi care ataca oameni, mama era mai sa fie linsata acum 2 zile, pe langa bloc, in timp ce era cu Mikul in carutz, au venit vreo 4 caini, ei ii este foarte frica de caini si a inceput sa tipe dupa ajutor, au mai venit cativa caini (e o haita de vreo 10-12 in zona), ia lumea statea si se uita ca la circ cum erau sa fie mancati de caini, nu mai avea baterie la telefon era disperata, din fericire un om sarman (sa-i dea DD sanatate) i-a salavat
acum sa va zic si de ce am readus in discutie: mama a sunat a 2 zi la primarie, au zis sa sune la politie, politia a zis ca nu se ocupa cu asa ceva, sa sune la primarie, dupa nspe mii de telefoane intre politie si primarie, de la primarie i-a zis sa faca ce vrea si sa-i lase in pace, sa omoare cainii daca vrea ca ei nu se ocupa
intr-un final a obtinut de la un politist de pe strada (de la circulatie) un numar de la politia animalelor care cica s-ar ocupa de adunarea cainilor, dar numai daca lumea este acord

maine o sa fac si eu rost de numar si o sa-l postez poate aveti nevoie si poate daca suna mai multa lumea sa iau totusi masuri, inainte sa ne manance cainii pe strada

Mami de Mikul Robert Constantin

Neata

Ciudata faza cu primaria.
Si noi aveam o haita de caini pe langa casa..si latrau noaptea ..de nu puteai dormii..plus ca se luau de oamenii de pe strada..si au sunat vecinii la primarie...iar astazi..nici urma de caine

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput