Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (162)
Raspunsuri - Pagina 19
anamona spune:
si eu tot urmaresc subiectul mop cu aburi de cateva luni
cum e cu consumabilele? la ce interval de timp se inlocuiesc si cat costa?
cat dureaza sa dai cu mopul pe o suprafata de, sa zicem, 20mp? timpul e similar mopului standard sau trebuie insistat mai mult?
babytza spune:
Alina trebuie sa aspiri inainte
si apoi la treaba
Imi place si ca nu face zgomot motorasul de la mop si are un fir luuuuung....imi ajunge si mie pana in coltul opus al camerei ![]()
Nerantula dap , sunt ok
Sunt putin cam obosita ca de trei saptamani sunt cu piciul singura de dimineata pana seara cand il spal
Tati ajunge fix dupa baie si ii da el sa pape, se mai joaca putin cu el si apoi il culca. Pana acum 4 zile a fost ok, ca deja merge de-a busilea si vine piciul dupa mine peste tot. Dar acum e atat de marait cu dintele asta
M-a rupt cat poate sa urle si cat de ciufutel este ....
Cosmy nora-mea ce face ? 

edit : Claudina bine zici, merge DOAR cu apa. Tampitica aia de la magazin mi-a zis ca la covor sa pun si niste Bio carpet, sa curat in profunzime....eh nah....nu imi mergea aparatul si era sa ma duc inapoi la magazin ca e stricat....pana m-am gandit sa spal recipientul si sa pun apa simpla. Si stupoare
Aparatul e bun, merge 
Anamona depinde ce vrei sa cureti pe suprafata aia. Ca sa dezinfectezi zice in carticica sa tii aparatul pe zona 5-8 secunde, deci iti ia ceva timp. Il misti mai incet, nu e chiar ca mopul obisnuit. Dar merita timpul . Are doua dispozitive, unul de plastic, pe care nu il schimbi ca nu se strica si unul din microfibra care se schimba. Dar inca nu stiu la cat timp ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
nikolici spune:
Si legat de Iedi...l-am votat o data (acum 2 sau 3 zile) si de atunci cand vreau sa l votez, imi zice ca l-am mai votat si ca nu mai am voie de pe acest calc.Poate dati un hint si la fata sa votez leusorul!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici anamona dc ai atata incredere in oameni de ce nu-ti postezi pozele pe forum???HUH???Nu e tot lipsa de incredere?... Si pt copilul meu crede-ma dau cu toti de pamant, fie rude, cunostiinte... LE : Si as vrea sa ne oprim aici! |
nikolici, mesajele mele erau prietenoase si pe un ton relaxat, credeam ca si ale tale erau la fel, insa LE -ul postat imi pune un semn de intrebare. spune-mi ca ma insel.
Discutia e absolut principiala, jur.
cu pozele nu e acelasi lucru pentru ca nu am sugerat sa ai incredere in toate bonele de pe strada.
Odata luata hotararea de a angaja o bona, se presupune ca ti-a dovedit ca poti avea incredere in ea....daca totusi sta in casa ta si nu o banuiesti de cele mai rele chestii, poti ajunge la balamuc ( nu tu personal
si sa stii ca si eu cred ca rudele sunt cea mai buna alegere atunci cand sunt disponibile.
babytza spune:
Ada noapte buna
Odihneste-te ca ai nevoie 

anamona 5 la set sunt cele din microfibra si costa 30 ron + taxe transport inca 10 parca. Nu aveau la magazin, am facut comanda.Dar o sa anulez comanda si ma duc tot la magazin sa imi iau singura, nu astept inca 2 saptamani dupa ce le intra pe stoc . Nu de alta, dar eu cu catei in casa o sa am nevoie mai des de consumabile
Si sunt si cu geamurile la strada si se construieste la greu aproape de mine un hotel. Iti poti da seama cat praf este la mine peste tot
Spal zilnic si tot nu mi se pare perfect curat pentru un bebe care linge frimiturile de pe jos ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
nikolici spune:
anamona ok ...cum zici tu!Nu are rost sa mai continuam pe subiect!A expirat intre timp!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
Nikoliciule, nu te mai stresa, aici se voteaza cu numele, ala userul. Babytza,imi pare ieftin mopul, ca ccc cumnatica l-a comandat la teleshoping+consumabile vreo 7 bulioane.
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Alina depinde pe care l-a luat, ca sunt mai multe modele. Eu am luat modelul Trion . Oricum e clar ca e mai scump sa il iei pe comanda. E mai ieftin sa te duci personal, daca au prezentare in magazine la tine in oras. 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze