Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am facut si noi vaccinul azi, de fapt amandoua, priorix-ul si pentaxim-ul (parca asa a zis asistenta, e posibil sa nu-l fi retinut bine pe al doilea). S-a comportat bine, a tinut-o tati, eu nu-s in stare, nu a plans mult, a plans mai degraba ca era tinuta de maini, de cap, decat de intepatura in sine. Acum sa vedem, sper sa nu faca reactii nasoale, i-am pus un supozitor. La vaccinul din mana cica pot aparea reactii dupa o saptamana, poate sa-i curga nasul,ochii, sa faca febra....poate nu e cazul...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Tecky sa va fie de bine vacanta! Asteptam poze cu Ralu pe plaja si in apa!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

La Multi Ani!
Sebastian de scumpi
Tudor Milan de sursula
Darius Gabriel de Anilansa

La Multi ani Cristina_p!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Salutare

Zilele trecute de vineri pina luni am avut in vizita o prietena cu 2 copii, o fetita super dragalasa pe care o sa o botezam la mijlocul lunii ( de 4,5 luni) si un baietel de 2,5 ani. Sunt 2 copii superbi, cuminti si ascultatori. Daca pina acum eu nu cred sa ma fi pronuntat intr-un fel in privinta de a creste 2 copii, acum pot sa spun ca este foarte dificil. In concluzie, jos palaria pentru fetele care au 2 copii.

Sambata o sa ii sarbatorim primul an lui Sebi cu cativa copii si parintii lor. Asta imi doream de la bun inceput, sa aibe o petrecere cu copii, dar se pare ca noi avem niste prieteni care sunt mai copii decit copiii si vom avea o a doua petrecere, tot pe aceiasi tema, dar duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor pepenasilor care au facut primul lor anisor, sa fie sanatosi si destepti, cuminti si frumosi!

Imi pare rau ca nu prea am apucat sa intru in ultimul timp

Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Iriss cu mancatul te cred ca-i greu, m-am mai lovit si eu de refuzul lui Alex, el de obicei mananca bine. Eu m-am gandit asa: el adora sa alerge (in parc ma refer) si cand vad ca se da lovit cu farfuria in brate incep sa-i expilc de ce trebuie sa manance: sa creasca mare, sa poata alerga cu copii in parc, sa se poata da in tobogan...altfel nu are forta sa faca nimic. De cele mai multe ori functioneaza. Daca nu, il intreb daca mai mananca de 2-3 ori si zice ca nu atunci ii iau farfuria si ii spun ca o sa mananc eu ca mie mi-e foame si vreau sa am forta sa cresc mare asta pot sa-ti zic ca merge chiar mai bine decat interzisul desenelor.

Cu parcul si copii din el, chiar ieri am intalnit o situatie asemanatoare cu a ta. Alex si un baietel se jucau cu jucarile lui Alex in nisip. Baietelul si-a adus si el jucarii, dar Alex nu avea voie sa se joace cu ele nici el nu se juca cu ele ca doar le avea pe astea. Bun, ma duc si il rog sa-l lase pe Alex sa se ia din formele lui. S-a ridicat a luat jucariile si le-a dus la mama lui la banca. Aceasta nu a zis nimic si doar vedea ca s-a jucat cu jucariile noastre. S-au dus sa se dea in leagan si mai tarziu cand eu m-am dus cu Andreea la jucarii a venit si baiatul respectiv cu Alex. I-am spus de la inceput daca vrea sa se mai joace sa-si aduca jucariile. Intrebare: "de ce? ca alea sunt ale mele?" " da, dar daca tu te joci cu ale lui se poate juca si el cu ale tale" Alex care a auzit discutia era deja langa banca si astepta verdictul, intr-un final baietelul a acceptat sa le aduca si apoi s-au jucat linistiti. Intrebarea mea este parintii aceia, ca era si mama si tata pe banca, nu puteau sa vina ei si sa-i explice copilului cum e normal se poarte?

Mergi la inceput

Aveti idee de un traducator autorizat? Daca stiti si niste preturi ar fi super. Mie imi trebuie pt lb turc. Trebuie sa traduc o procura, ca masina e pe firma. Am gasit noi o firma care se ocupa de tot (traducere, legalizare, apostila), dar costa 300 lei si am zis sa vad cat ar fi luate separat.

Mergi la inceput

Intrebare off topic - s-a mai discutat mai demult despre metode de curatat piatra de pe sterilizator, si stiu ca spunea cineva, cred ca Mada daca nu ma insel, ca se duce si cu fanta. Ce nu mai stiu eu e daca trebuie doar lasat la inmuiat cu fanta in el, sau ii dau si drumul sa functioneze un ciclu? Sau cum se curata altfel, cu otet? Vreau sa dau sterilizatorul unei prietene si trebuie sa-l curat putin.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULTI ANI !!
Sebastian de Scumpi
Tudor MIlan de Sursu
Darius Gabriel de Alina

Sa fiti sanatosi, voiosi, fericiti si sa aduceti multe bucurii celor dragi!!!

Denisa, bine ai revenit!!! Ce mai face Raducu?

Misha, bine ati revenit...Cand pelcati la greci?

Anna, nu stiu cu ce se curata piatra , poate iti rasp fetele mai pricepute.. Ioana vaccinata..

Flori, poti gasi pe net ..Eu stiu ca in centru( in special P-ta Roamana) sunt destul de multe centre de traducere care fac si legalizari ale actelor traduse..Votat Andreea!!!

Vio, se prea poate sa fie de la mici...CUm va mai simtiti??

Iriss, unde te vezi tu mama rea???!!! Din partea mea ai toata admiratia..

Marina, spor cu pregatirile...LA noi va fi o petrecere simpla..DIn pacate cei invitati au copii mari, adica peste 6 ani...

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Am luat si eu pasta de dinti pt Ioana, Nenedent, si am spalat-o azi de-adevaratelea!!! Si chiar i-a placut, nu s-a impotrivit!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput