Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (137)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela82 spune:
la multi ani!
Andreas
Mircea Victor
sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!
la multi ani Oana! sanatate si bucurii iti doresc alaturi de cei dragi tie! 

de printesa
Gabriela82 spune:
Vio_TM eu zic sa nu-ti faci griji ca se va obisnui cu laptele uht. cand am inceput sa-i dau lapte praf irinei facea la fel, bea vreo 20-30 ml si in fata teveului, dar cand a inceput laptele sa scada a inceput sa bea mai bine.
Diana ma bucur ca mai scrii. cum te mai simti?
btw atb eu n-am apucat sa te felicit ptr sarcina
, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
si Irinei ii place porumbul.
Mona ma bucur ca sunteti mai bine.
de printesa
AnnaBaby spune:
Mai3, Boti nu sunteti singurele care au copii ne-mancaciosi! Nici Ioana nu mai vrea sa manance de vreo luna, cam asa, ea care papa tot si deschidea frumos gurita indiferent ce-i dadeam. Acum ma chinui si-i fac deiverse retete, care mai de care mai gustoase si mai interesante, si ea imi da cu flit
. Asta este, sper sa fie doar o pasa trecatoare si sa redevina papacioasa ca inainte.
Anka subscriu si eu, esti cri-mi-na-la la modul cum povestesti, pacat ca e trist si neplacut ceea ce povestesti! Comisionul ala nu-l stiu, nu era pe vremea cand eram la serviciu, sau poate era la unele banci si nu la cea la care lucrez eu, nu stiu, dar ai mare dreptate, asa de hoti ce sunt nu se mai poate, isi bat joc de oameni cu o seninatate pe chip de nu poti sa crezi...de multe ori am fost pusa in situatia de a spune unui client ca mai are de dat nu stiu ce comision de care el nu stia, ca nu fusese instiintat de cel care ii daduse creditul, sau ii deschisese contul, etc. ...asta este...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
ankalaura spune:
BOTI - fie-mea nu mananca hamsie sau sprot, dar mananca de rupe la creveti!
Porumb fiert e in top, musca din stiulete de se manjeste pana la urechi
Cel boabe nu ne lipseste din conge - ca si Elizei ii place, iar eu as manca o punga intreaga odata.
Urmatorul fel dupa care e topita, sunt berlinezele alea aurii nene....
Eu sunt multumita, mananca nene copilul, nu stau sa fac o mie de strategii cand iesim din casa. Ii dau un colt de paine si e mai fericita decat daca i-as da nu stiu ce delicatesa. painea e linistitorul perfect. Oricat ar urla, painea e reteta de potolire.
Ca idee, avea 9 kile juma' acu' 2 saptamani.
MONI Oradeanca - ba da bai, fix aia e banca imbecila!
XENA - stiu dom'ne ca exista comision la online, da' eu nu vorbeam de plata, ci de incasare. Ori in cazu' meu eram si platitor si incasator, deci am platit comision la ING ca sa platesc spre mine la BancPost si am platit comision la Bancpost ca sa incasez viramentu'!
Cretini...
Semintele de porumb - noi am cumparat din metro, sunt la pachetel. Nu mi-a prea placut insa ce a iesit. Erau stafidite si boabele pe cocean. Si parca e prea dulce zic eu. Nici dupa ala la punga de la Mega si Kauf nu mor. Tot mai bun e ala congelat. Si mai simplu decat sa cultiv eu, macar deocamdata.
Ieri m-am intalnit cu Moni DMA - bai nene, fi-sa aia e delicioasa, are niste falci nene de iti vine sa musti din ea! Si Moni arata super misto, ce mai!
Si ne da ea carutul in decembrie, asa ca o pup si am rezolvat problema cu avionul si scoica, era deja un stres pentru mine.[b]
[b]Intrebare - cum socotesc astia la avion scoica? Pen' ca strng scheletul si il baga la cala, si cu scoica ce fac? Sau lasa carutul intins in cala?? sau cum? zburam cu Ta'romu'
[b][red]RUGAMINTE la unghereze - fetele, care imi cumparati si mie din Ungaria niste piure de fructe la tzutzurica, am luat unu' de ii zice Vita igris or something, am luat de pere ca numa' de pere avea, la 90g. Vreau si eu vreo 20 - 30 de bucati macar, asap daca se poa', mai multe arome. Parca a fost 50 de eurocenti tzutzurica or something.
Pls confirm ca va trimit io Fanu' la usa din Satu Mare, dati cont IBAN ceva si vars banu' si platesc curieru' la destinatie numa' sa ajunga pana in 12 august pls![red][b]
mcoca spune:
Anka, scoica = carutz. Daca avionul e mic, la scara avionului strangi carutzul si il dai la aia de la bagaje cu scoica langa el. DAca avionul e mare, intri practic cu el in avion, si acolo ti-l ia stewardesa. In avioanele mari, te lasa cu scoica + copilul pe genunchi (dar nu e deloc practic, daca te intreaba spune NU), nu si in cele mici. La ceck-in sa spui ca ai caruztul din 2 piese ca se le inregistreze pe amandoua.
Eu nu am calatorit cu Taromul, dar ma gandesc ca e la fel ....
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Mona, ma bucur de vestile bune (in ciuda branulei, dar las ca mai bine decat sa-l intzepe de fiecare data).
Vicky si Printzesone
dana81 spune:
LA MULTI ANI Mircea Victor sa cresti mare puiule si fericit!!!
LA MULTI ANI OANA, sa fii iubita si implinita!!!
Invatati-ma si pe mine cum sa educ cupilu sa se dea jos din pat ca ea se arunca in cap ca bolovanu', am pus-o de fiecare data pe burta i-am aratat, nik...tot in cap
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Gini75 spune:
La multi ani, Mircea Victor! Marimar, mie mi-e tare dor de postarile tale.
La multi ani, Oana, mamica tanara si frumoasa si slaba!
Anka, abia asteptam sa povestesti episodul Constanta-Mamaia, sa ma prapadesc de ras.
Si Irina e cu painea si cu porumbul si cu alte de-astea.
Vicky, tu nu esti in Malta? Vacanta placuta in doi!
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI MIRCEA VICTOR!!
SA FII SANATOS, FERICIT SI SA AI O VIATA MINUNATA!!
LA MULTI ANI OANA!!
MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRE ALATURI DE CEI DRAGI!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008)