Locul fetelor Nou-Venite ! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
lory09 spune:
Stai linistita Aleesica,ca aveti timp sa va maturizati..copilariti cat mai puteti,ca oricum voi aveti o relatie frumoasa,asta se vede,si mici probleme toti avem,important e sa trecem peste ele.
polo spune:
alesicoo, ce tineri si frumosi sunteti. in mod sigur zambetul si fericiea va fi si mai mare cand va veni si bb.
Pe joi - vineri (abia) voi avea raspunsul, dar sa dea DD sa fie cum zici tu acum ma duc sa intind niste rufe spalate dde "maritza". ![]()
aleesicoo spune:
ce bine de mine ca stau la mama si nu am treaba cu gatitul, spalatul, "inutilitati"din astea 
el si acum ma condamna cand ca acum 2 ani am ramas insarcinata si nu am vrut bebe atunci ca nu ma simteam deloc pregatitia, eram speriata si simteam eu ca nu e momentul , si mereu imi reproseaza "uite acum aveam baiat de 2 ani sau fetita" asta e a trecut ar si el mi-a dat motive sa nu pastrez sarcina in urma comportamentului lui si desele certuri pe care le aveam ....uoff in fine sunt multe...dar acum eu sunt cea care il vrea pe bebe, si el vrea dar cred ca ii e frica de reactia mea cand voi afla k sunt 
iar m-a m intins la palavre. eu plec la
ca nu mai pot sta cu ochii deschisi, vb maine la o
va pupic si nopate buna. Polo ma rog pt tine si iti tin pumnii

polo spune:
alesicooo, intr-o relatie trebuie sa fie doua tipuri diferirte si totul va fi perfect mereu. Eu si sotul meu suntem caractere diferite, prea diferite ar zice unii, si totusi in septembrie aniversam 5 ani de la nunta (+ cativa inainte) si totusi relatia merge super. Nu spun ca nu au fost momente si momente, dar toate au farmecul lor.... la un moment dat.
Somn usor.Pe maine.
polo spune:
se pare ca am intrat tarziu, cred ca este cazul sa merg langa sot in pat, in caz contrar maine imi veti oferi portie dubla de cafea.
somn usor
Dragaica spune:
Ce ma enerveaza cand vin si eu de la munca si am chef de vorba acasa este deja ora 1 noapte iar voi toate faceti nani

Lory inseamna ca eu sunt cea mai mica
eu am 26 sotul 29.
Polo cat adevar graiesti, la noi e la fel, doua caractere total diferite. Sotul meu e calm, temperat in discutii, eu sunt super agitata, imprastiata

....probabil de asta ne intelegem asa de bine.
Aleesicoo te invidiez, eu de la 18 (dupa ce-am plecat la faculate) am fost nevoita sa ma descurc la capitolul mancare, curatenie, etc.......mama nu vrea sa vina la noi decat daca fac un bebe....si cum bebe se lasa asteptat mergem noi la ea ![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

.Macar sa iasa cu ochisori.