Locul fetelor Nou-Venite ! (2)
Raspunsuri - Pagina 2
aleesicoo spune:
fetele eu ies un pic afara. Vb mai tarziu. Daca avem unde sa intram sa postam poze ziceti-mi si mie va rog. Pup 

trutzi spune:
Aleesicoo imi pare rau ptr urati dar , o sa vezi ca vine si soarele pe strada ta 
In legatura cu botezul eu zic sa intrebi un preot. Nici eu nu intru in per aceea a lunii in Biserica, dar cazul tau fiind special poate primesti o dezlegare ![]()
trutzi spune:
Remy bafta! O sa vezi ca o sa fie cu ochisori. Fii optimista, conteaza foarte mult si ai grija de tine in per asta 
lory09 spune:
Buna fetelor,
ptiuu,da ce harnicute...
Micomic,multumim
Aleesicoo,imi pare tare rau ca n-a fost sa fie luna asta,da nu-i nimic,incepe o alta luna plina de sperante.Hai,capu'sus,si sa nu fi trista!O sa vezi ca o sa reusim!
Polo,pe tine te asteptam cu vesti.Cum mai esti?
Dragaica,sper ca puzzle-ul sa nu va ocupe tot timpul!
.Sa sti ca se pot intampla si minuni, asa ca, si natural,mai sti...
A,am 31ani.am sa va scriu si despre mine cate ceva.
Eleia,bun venit
.
Remy,tu ce faci? Incepem numaratoarea inversa?
Ai mare grija de tine.
aleesicoo spune:
ce faceti fetelor??? credeati ca ati scapat de mine?
ma simt mai bine psihic vb, am pierdut o lupta dar nu si un razboi
, ce teme abordam in seara asta?![]()
remy_mv spune:
Mie mi-e cam somn. Ma simt cam obosita si cred ca in seara asta ma bag mai devreme la
. Incep sa visez la concediu, sper sa treaca mai repede vremea asa, sa uit sa tin AMR-ul. Apropo, AMR13
, ca sunt hotarata sa fac testul luni, pe 13 august.
Aleesicoo, ma bucur ca esti mai bine
Lory, pai mai spune-ne cate ceva despre tine.
remy_mv spune:
Trutzi, cum ti s-a parut HSG-ul? Unde l-ai facut? A fost dureros? Ma bucur ca ai primit un raspuns favorabil.
aleesicoo spune:
offf...eu mai am pana pe 14 aug pana la concediu atunci e ultima zi
....dar cine o sa plece la relaxare dupa aceea??? euuuuu
chiar acum i-am zis sotului dupa ce terminam cu botezul ne punem pe calarit "dii calutu , hai spre bebe"
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remy_mv Trutzi, cum ti s-a parut HSG-ul? Unde l-ai facut? A fost dureros? Ma bucur ca ai primit un raspuns favorabil. ![]() |
Foarte usor. L-am facut la Euroclinic. Mi-au facut anestezie generala dar am fost constienta tot timpul, un pic ametita. Nu le-am spus ca la mine prinde mai greu anestezia ca sa nu se chinuie sa ma trezeasca dupa.
M-a durut un pic mai mult mai ales ca eu nu sunt obisnuita cu dureri la CM, nu ma doare nimic niciodata. Am stat o jum de ora cu o perfuzie si dupa am plecat acasa. Am avut vreo doua ore o senzatie de oboseala dar, acum nu mai am nimic.

sa vina si bebe