sarcina nr.3 cand?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Diferenta dintre bursucii mei (Maria, Ioana si Victor): 1 an si 8 luni, respectiv 2 ani si 9 luni. Toti trei prin cezariana.

Spor la bebe3! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

este cineva pe forum care a facut 4 cezariene, asteapta al cincilea copil

are trei baieti si o fetita

eu am doua cezariene si mi s-a spus ca este bine sa fie un interval de doi ani intre nasteri, pentru ca materialele cu care se coase aici lasa de dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

intre prima si a doua cezariana am un an si 8 luni, intre a doua si a treia tot atat, intre a treia si a patra 2 ani ( si intre a patra si a cincea or sa fie aproape 3 ani, dar deja nu prea mai are legatura cu subiectul)

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

adita, ce ai in burtica acuma?:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Curajoaselor ... cand citesc de bebe 3 si peste ma ia ameteala!

As mai duce si eu pe langa "sarcina pretioasa" pe care am avut-o inca vreo 2 dar numai daca se poate sa ma adoarma in prima luna si sa ma trezeasca dupa ce trec colicile...bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

adita, ce ai in burtica acuma?:)

inca un baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Off topic : Adita o sa fii o rasfatata...cu atatia flacai pe langa tine . Sa fiti sanatosi si sarcina usoara!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Trebuie un topic special pentru Adita!
Adita la ce dr. mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Intrebare: in Ro daca ai o cezariana - din start al 2lea bb se naste prin cezariana?
Din topic asa imi face impresia si ma surprinde.

Eu de ex l-am nascut prin cezariana pe primul si natural pe al 2 lea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Din nefericire, in general, da. Eu am vrut sa nasc natural a doua oara, nu aveam nici o alta indicatie pt cezariana decat ca facusem cezariana cu doi ani inainte. Se pare ca fiind in Ro o sa fac numai cezariene...

Mergi la inceput