Carucior de bebe, voi ce ati alege din astea 3?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

In romania nu exista carucior mountain buggy de vanzare..cel putin eu nu am gasit. O amica era prin Germania si o trimiteam la BabyWelt sa-mi ia. Dar nu stiam cam cat costa ca pe site-ul magazinului nu erau afisate preturile dar l-am depistat in poza ca au www.baby-welt.de/baby-welt1/index_extern.shtml" target="_blank">http://www.baby-welt.de/baby-welt1/index_extern.shtml... pana la urma am gasit niste preturi pe net..oricum e in jur de 1000 euro ceea ce pt mine e cam mult sa dau, ca mai mult de 2 ani n-o sa-l folosesc (doar daca as gasi la mana a doua mi-as lua). O sa raman o frustrata ca n-am plimbat copii cu un astfel de carucior. Cred ca as fi putut sa fac si jogging impingand la caruciorul asta.. Mie mi se pare fantastic..am urmarit si cateva filmulete pe youtube..ce mai??..m-am indragostit de el...

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

In romania nu exista carucior mountain buggy de vanzare..cel putin eu nu am gasit. O amica era prin Germania si o trimiteam la BabyWelt sa-mi ia. Dar nu stiam cam cat costa ca pe site-ul magazinului nu erau afisate preturile dar l-am depistat in poza ca au www.baby-welt.de/baby-welt1/index_extern.shtml" target="_blank">http://www.baby-welt.de/baby-welt1/index_extern.shtml... pana la urma am gasit niste preturi pe net..oricum e in jur de 1000 euro ceea ce pt mine e cam mult sa dau, ca mai mult de 2 ani n-o sa-l folosesc (doar daca as gasi la mana a doua mi-as lua). O sa raman o frustrata ca n-am plimbat copii cu un astfel de carucior. Cred ca as fi putut sa fac si jogging impingand la caruciorul asta.. Mie mi se pare fantastic..am urmarit si cateva filmulete pe youtube..ce mai??..m-am indragostit de el...

Pentru jogging l-am luat si eu.....ce crezi?!!?! Si pentru nisip ca noi stam toata ziua pe plaja si ala cu 4 roti mi se afunda pana la osii in nisip.
Am dat multicel pe el si aici, nu 1000 de euro, mi se pare prea mult, am dat cam 450 euro cu tot cu copertina de vant si ploaie plus cea de soare. Eu insa dupa ce-l folosesc vreau sa-l vand si sigur imi iau jumate din bani inapoi (in primul rand ca e foarte cautat si in al doilea rand pt ca sunt genul care ingrijesc foarte bine lucrurile si sunt convinsa ca o sa arate ok pt vanzare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elkia spune:

noi cand am ales carutzul ne-am inarmat cu puncte:

1. cat de usor de manevrat este?
2. cat loc acupa in portbagaj
..

..
si asa ne-am decis. Fiecare are propriul lui criteriu...

Mergi la inceput

Tess, daca banii nu sunt o problema pt tine, eu zic sa ti-l iei pe asta..vezi ca la sectiunea "products" apar 2 carucioare..unu e "bubaboo cameleon" si celalat "bugaboo bee". Pentru fiecare au prezentarea video in dreapta sus. Ufaaaaaa..am ramas masca

www.bugaboo.com/?ft=1" target="_blank">http://www.bugaboo.com/?ft=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Pentru jogging l-am luat si eu.....ce crezi?!!?! Si pentru nisip ca noi stam toata ziua pe plaja si ala cu 4 roti mi se afunda pana la osii in nisip.
Am dat multicel pe el si aici, nu 1000 de euro, mi se pare prea mult, am dat cam 450 euro cu tot cu copertina de vant si ploaie plus cea de soare. Eu insa dupa ce-l folosesc vreau sa-l vand si sigur imi iau jumate din bani inapoi (in primul rand ca e foarte cautat si in al doilea rand pt ca sunt genul care ingrijesc foarte bine lucrurile si sunt convinsa ca o sa arate ok pt vanzare).

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009)

1000 euro ..(ma rog..in jur de..) e ala pentru gemeni, ca asta ma intereseaza, eu avad 2 bebici cu diferenta mica de varsta intre ei. Astia de la quinny si bugaboo nu fac carucioare pt gemeni. Prietena mea si-a luat quinny speedy, din germania, cu 399 euro la reducere. Si cica "top of the top" la ora actuala este caruciorul bugaboo, dar costa 960 euro (carucior pt un bebe)...brrr... dar arata de mor de ciuda ca n-am bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tessh

Dragi parinti,

Sunt o viitoare mamica care incearca sa se decida la cel mai bun carucior pentru puiul ei. Si nu reusesc, oricat m-as stradui. Am de ales intre 3 carucioare...

1. Chicco Enjoy Evolution
2. Quinny Speedi
3. ABC Design 6 Tec

Toate carucioarele sunt dotate cu toate accesoriile (landou, scoica si parte sport + toate aparatorile si plasele posibile).

Preturile nu conteaza, le-am ordonat oricum de la cel mai ieftin la cel mai scump si intr-un final as face un efort financiar pentru oricare dintre ele, ma intereseaza calitativ vorbind care e mai bun.

Daca ajuta cu ceva, Chicco are 8 roti, Quinny are 3 roti si ABC are 6 roti (cate 2 pe fata stanga-dreapta si cate 1 pe spate stanga-dreapta). Ma gandesc care poate fi mai usor de manevrat din toate acestea...?

Aici aveti prezentarea de la Chicco:

De la Quinny Speedi nu am gasit nici o prezentare pe nicaieri sa va arat dar e poate vedea pe site-ul oficial al celor de la Quinny.

Aici aveti prezentarea de la Abc design 3 tec (eu vreau 6 tec, e acelasi carucior, difera doar nr de roti, numai ca la noi e singurul care vine in formula completa la magazine):

... cred ca e mai usor sa cumperi o masina decat un carucior de bebe...

Va multumesc anticipat tuturor care imi pot spune o parere din experienta proprie.

33+ viitoare mami de Francesca

Ce e mai bun abia urmeaza :) Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice05 spune:

Citat:

Dragi parinti,

Sunt o viitoare mamica care incearca sa se decida la cel mai bun carucior pentru puiul ei. Si nu reusesc, oricat m-as stradui. Am de ales intre 3 carucioare...

2. Quinny Speedi
3. ABC Design 6 Tec

Toate carucioarele sunt dotate cu toate accesoriile (landou, scoica si parte sport + toate aparatorile si plasele posibile).

Preturile nu conteaza, le-am ordonat oricum de la cel mai ieftin la cel mai scump si intr-un final as face un efort financiar pentru oricare dintre ele, ma intereseaza calitativ vorbind care e mai bun.

Daca ajuta cu ceva, Chicco are 8 roti, Quinny are 3 roti si ABC are 6 roti (cate 2 pe fata stanga-dreapta si cate 1 pe spate stanga-dreapta). Ma gandesc care poate fi mai usor de manevrat din toate acestea...?

De la Quinny Speedi nu am gasit nici o prezentare pe nicaieri sa va arat dar e poate vedea pe site-ul oficial al celor de la Quinny.

Aici aveti prezentarea de la Abc design 3 tec (eu vreau 6 tec, e acelasi carucior, difera doar nr de roti, numai ca la noi e singurul care vine in formula completa la magazine):

Va multumesc anticipat tuturor care imi pot spune o parere din experienta proprie.

buna fetelor,

m-am uitat si eu la cele 3 carucioare , dar eu as vrea sa gasesc unul usor si practic si mai ales sa incapa in lift. stiu ca cel de la quiny nu incape si este si f greu, am vazut pe un site de la firma Cam , are si landou, scaunel de masina, gentuta ... http://idealbebe.ro/cam-set-carucioare-combi-p-4100.html , sa imi spuneti ce parere aveti? In componenta asta am mai vazut si de la peg perego si inglesina dar sunt mai scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hardlibra spune:

Poti lua in calcul si marci mai putin cunoscute pe la noi. De exemplu Firkon - www.firkon.ro - arata foarte bine, au toate accesoriile incluse, scaun reversibil inclinabil pana la orizontala, sunt robuste, cu roti gonflabile.

Citat:

Dragi parinti,

2. Quinny Speedi
3. ABC Design 6 Tec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialore spune:

Buna ziua,

Sunt mamica unui baietel de 5 luni si trebuie sa ne schimbam carutul in unul mai usor, sport(stau la etj 3). Mie imi place peg perego OH completo ptr ca e usor, are aparatoare de ploaie, husa de iarna, se pliaza tip umbrela. Problema este ca nu l-am vazut si nici nu am ocazia sa ma merg la Bucuresti. Daca il are cineva si e multumit/nemultumit de el va rog sa-mi spuneti.Mai cochetez si cu Brevi Grillo care impreuna cu husa de ploaie e la acelasi pret. Ma intereseaza aspectul materialului, finasajele daca sunt de calitate sau nu?
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am vazut ca Krishu pomenea de Bugaboo Bee. Pe asta il am eu (bebe are acum aproape 9 luni) si pot sa zic ca ma felicit de alegere, este exact ceea ce am nevoie.
Intr-adevar a costat ceva banuti dar 1) e foarte usor (7.5 kg) pentru un carucior care poate fi folosit din ziua 1 (nu e nevoie de landou, baby-nest-ul e de ajuns) 2)e FOARTE usor de manevrat 3) ma pot duce cu el peste tot, autobuz, magazine, tren, avion, lifturi etc incape peste tot 4)e foarte frumusel 5) e usor de strans (desi e nevoie de ambele maini) 6) e mic, compact si incape si in portbagajele de masini micute 7) se poate combina cu scoica Maxi Cosi 8)are manere si scaun reversibile. Totusi, nu e un carucior de teren, deci nu e potrivit pentru plaje, teren accidentat, nu are bara de protectie si intr-adevar nu este un carucior ieftin.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput