Carucior de bebe, voi ce ati alege din astea 3?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

si eu sunt fan inglesina zippy. a meritat toti banii. nu se mai gaseste la litaf???? (firma importatoare adica)-de la ei il poti lua cu reducere. si exista la inglesina si varianta ottuto pram, un zippy ceva mai mare si mai solid, landou mai generos cu manere reversibile si unite, in schimb un pic mai greu decat zippy. pt calatorii dese cu masina e ideal. se pliaza superb. am tot citit de mamici care nu au apreciat landoul....mie mi s-a parut inventia secolului. e perfect ca patut pt calatoriile de pana in 5-6 luni si sa nu mai spun ca daca veneam de afara si bebe dormea, il puneam cu tot cu landou in camera la el sau pe balcon, etc, fara sa-l deranjez. si ziua in casa il tineam in landou in camera in care stateam si noi, numai noaptea l-am culcat in patut. nu am regretat nici un moment alegerea facuta
succes

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu n-am simtit nevoia de landou (am 2 copii). Am folosit afara carucior - pana la 5 luni lasat la orizontala, dupa care - ridicat cand era copilul treaz. Daca dormea cand ajungeam acasa parcam caruciorul pe hol si il lasam pe bb sa doarma. In masina si in casa statea in scoica. Oricum in casa mai avea si leaganul, centrul de activitati, tarcul/pat...asa ca avea unde sa se mute cand se plictisea.
Din punctul de vedere al frigului, iarna, in afara de salopeta de fas in care era ambalat, am avut de la TCM o husa pentru picioare (in care intra tot cand era mic) matlasata si umpluta cu puf de pinguin. Am nascut in ianuarie si in octombrie, asa ca am prins la amndoi iarna cu bb foarte mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tessh spune:

Gata fetelor, am rezolvat acum 2 zile. Am ramas la Quinny Speedi varianta pe rosu. Am mai analizat situatia si a fost cea mai buna alegere in cele din urma. E genul ala de produs care initial nu iti spune mare lucru si dupa ce ti-l iei incepe sa iti placa din ce in ce mai mult

34+ viitoare mami de Francesca

Ce e mai bun abia urmeaza :) Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Cand am comandat caruciorul eu am tinut cont de urmatoarele aspecte:

1. sa aiba roti de cauciuc
2. varianta 2in 1, ai nevoie de landou pana la 6 luni
3. sistemele de prindere - sa fie copilul safe

Noi avem un Hauck - linia Esprit, un carucior f puternic, mare. L-am comandat pe Babycomfort, dar nu-l mai au de multa vreme. Ce ma interesa pe mine era sa parcurg cu succes toate hartoapele, sa nu-mi cedeze rotile, sa nu fie afectat copilul daca ne prinde din intamplare vreo ploaie mai puternica, cu vant, etc

Nu e usor de manevrat, dar m-am obisnuit ca tot n-am mai ajuns la fitness demult. Il las la spalatorie, la parter, ca are 15 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Am uitat sa precizez, noi avem parcul vis-a -vis de bloc, deci nu se pune pb sa-l bag/scot eu in/din portbagajul masinii toata ziua. Placerea ii revine in we sotului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Buna,
Chiar cred ca am nevoie de ajutor !
De mai bine de o saptamana m-am afundat in lumea carucioarelor – total noua pt. mine……am pierdut nenumarate ore pe net incercand sa fac macar un short list cu 2 -3 modele favorite. Incep insa sa cred ca este o misiune imposibila avand in vedere ca pe majoritatea magazinelor on-line de gen informatiile nu par a fi complete iar pozele un sunt edificatoare…. nu exista prezentari video si ma intreb cum poate cineva sa comande un obiect din jur de 15 milioane pe baza a 3 randuri pe care le sciu ei acolo ??
Ca sa nu ma mai lungesc, am nevoie de ajutorul vostru, celor cu experienta, in alegerea unui model de carucior cu cat mai multe din urmatoarele caracteristici :

• model 3 in 1 (sau macar 2 in 1) dar neaparat cu Landou (vreau sa-l folosesc din prima luna)
• model reversibil (fata/spate) – sa poata sta copilul cu fata sau cu spatele in modul Sport
• spatar reglabil in 4 trepte in modul Sport
• roti de cauciuc, mai marisoare, cele din fata flexibile stanga/dreapta
• sa se plieze cat mai mult – de preferat sistemul cu o singura mana
• maner reglabil cu bara continua
• capatina de ploaie / soare + husa pt. perioda rece (nasc in noiembrie)
• greutatea max ~15 kg
• pret intre 15-18 mil max

Am gasit si eu cate ceva (Nurse – Sunny Duplo, Chipolino Gemma, Graco- Quattro tour de Luxe tsb, Giordani 3per8) dar din specificatii nu imi dau seama daca sunt sau nu chiar ceea ce imi trebuie de aceea mi-as dori f f mult parerea cuiva care le foloseste, sau macar le-a vazut pe viu… (pe astea sau altele care se incadreaza in cele de mai sus)
In plus, aveti idee unde as putea sa si vad pe viu aceste modele ??

Multumesc mult pt. ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

noi avem p'asta:
http://www.mountainbuggy.com/catalog/buggies/swift/

nu stiu daca se gaseste firma in romania dar iti pot zice pe ce criterii l-am ales:

- Cu trei roti pt ca e mai manevrabil decat cu 4 (la primul copil am avut cu 4).
- Foarte usor de pliat si usor dpdv al greutatii pt ca il pun zilnic in masina cand plec la plimbare
- spatarul se intinde perfect si se si ridica pana la 90 grade asa ca e bun de la nastere pana tarziu.
- roata din fata se blocheaza intr-0 pozitie si pot sa alerg sau sa merg repede
- are copertina de ploaie/furtuna plus shade de soare
- se manevreaza cu un deget...inclusiv pe nisip sau teren accidentat, e ok in drumetii montane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxi_2009 spune:

Buna,

sunt si eu noua pe aici. In ceea ce priveste carucioarele pot sa va dau un sfat pe care mie nu mi l-a dat nimeni: aveti grija sa va incapa in portbagajul masinii.
De exemplu eu am un Quinny Speedy cu landou Dreami. Noroc ca avem un portbagaj mare ca altfel nu stiu ce ne faceam...in principal din cauza rotilor.

Spor la cautat caruciorul potrivit.
Maxi si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

noi avem p'asta:

nu stiu daca se gaseste firma in romania dar iti pot zice pe ce criterii l-am ales:

- Cu trei roti pt ca e mai manevrabil decat cu 4 (la primul copil am avut cu 4).
- Foarte usor de pliat si usor dpdv al greutatii pt ca il pun zilnic in masina cand plec la plimbare
- spatarul se intinde perfect si se si ridica pana la 90 grade asa ca e bun de la nastere pana tarziu.
- se manevreaza cu un deget...inclusiv pe nisip sau teren accidentat, e ok in drumetii montane

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009)

ina cat costa un asemenea carucior?..eu am gasit pe net varianta double..ca am 2 copii de varste diferite. Spune-mi te rog copii pot sta cu fata doar spre directia de mers, nu? adica nu se poate intoarce cosul acela cu fata spre mine?

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

noi avem p'asta:

ina cat costa un asemenea carucior?..eu am gasit pe net varianta double..ca am 2 copii de varste diferite. Spune-mi te rog copii pot sta cu fata doar spre directia de mers, nu? adica nu se poate intoarce cosul acela cu fata spre mine?

KHRISU mamik de baietel si fetita

Iubita nu pot sa te ajut cu pretul pt ca eu l-am luat de aici (Noua Zeelanda). Nu stiu cat costa in romania. Incearca la ei pe site.

Mergi la inceput