Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Rgagapie, ai dreptate, trebuie vorbit din timp, mai ales ca acum pe criza asta botezul presupune si o cheltuiala din partea nasilor..macar sa stie din timp! Si sa nu ai surprize ca nu pot sa iti boteze dac ii anunti cu o luna inainte din lipsa banilor...
La noi nasii de cununie ne-au zis din start ca primul copil ni-l boteaza ei, asa ca nici nu am mai intrebat acum ce mai zic, stiu de venirea Marei prin noiembrie, deci si-or fi facut si ei socotelile..hihi..ar fi tare sa ne refuze...

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Vroiam sa va spun sa aveti mari grija la certuri cu socrelele dupa ce nasteti. Sora-mea s-a suparat asa de tare pe socrii ca a pierdut laptele. Totul s-a intamplat la botez, cand de la un pahar in plus, socrii i-au reprosat sora-mii ca nu are grija de bulgrasul lor de aur. Cumnata-miu este obsedat de E-uri. Mananca numai anumite lucruri. De aceea, sora-mea ii gateste separat, zorelele lui. Dar socrii au dat cu gura. Sora-mea a tacut. S-a certat cu barba-su si la revedere lapte. Deci, aveti mari grija. Degeaba spuneti voi ca nu va afecteaza, ca o sa va afecteze. Mai bine dati-va obosite si ocoliti-le.

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am gasit ziarul Capital preturile de la bancile de celule stem

CORD BLOOD CENTER- este lider al pietii locale (10.000 de probe din 12.000 pe toata Romania); banca e la Cluj si de curand a mai deschis una la Bucuresti
751E/recoltarea
32.6E/taxa anuala

LIFE RENAISSANCE- 300 recoltari pana in prezent; se poate achita in rate in 6 pana la 12 rate
1850E/recoltarea
900E/se plateste dupa 20 de ani, pt a prelungi stocarea inca 20 ani

STEM SURE- 2100 recoltari, au banca in Danemarca
850E/recoltarea
83E/taxa anuala

CELLS LIFE CENTER
1450E/recoltarea
fara taxa anuala

BIOGENIS
803E/recoltarea
32.6E/taxa anuala

CMU - 850 de recoltari
800E/recoltarea
800E/se plateste pt depozitarea timp de 20 ani

In articol scrie ca statul spaniol suporta costurile prelevarii celulelor de mai bine de 5 ani. La noi? Ciu-ciu.

Aveti idee pe care s-o alegem? Trebuie gandit bine. Eu ma gandeam la prima ca are mai multe recoltari. Voi, ce ziceti?

Referitor la vaccinul antitetanos, sora-mea (medic de meserie)a discutat cu medicul de familie si au haotarat sa nu faca vaccinul. Eu merg pe mana lor.

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Dankutza..cred ca la noi mai avem de asteptat mult si bine pana se gandeste statul sa sustina viitoarele mamici ...si apropo de celule stem ,eu fiind din Cluj voi opta pt Cord Blood Center..chiar zilele trecute vb cu sotul meu ca trebuie azi-maine sa facem o vizita la sediul lor..

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu nu voi recolta celule stem......mai este vreo ,,colega'' cu mine?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

21+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Adriana, eu's in oala cu tine..nu ne permitem sa recoltam celulele stem..Asa ca Doamne ajuta sa nu fie niciodata nevoie de ele!

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

nici noi nu ne permitem...si oricum daca vreodata ii sa se intample ceva, oricum se intampla...

21+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

eu nu voi recolta celule stem......mai este vreo ,,colega'' cu mine?

21+ David

99% sunt "colega" cu tine

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Nici noi nu recoltam celule stem. Ne-am hotarat asa mai ales de cand am aflat ca slabe sanse sa-l ajute pe bebe - mai repede il ajuta (daca Doamne fereste e cazul) celulele de la altii. Si pe langa asta e si partea financiara, normal.

Andre

Jay, unde va inregistrati? Tot la Babies R Us? Si noi tot la magazin am mers sa facem Registry, dar am completat si online cu chestii pe care nu le-am vazut in magazin (mai ales hainute si jucarii). Tot nu cred ca mi-ai zis unde stai. Noi suntem in Sterling Heights.

Acum fug sa ma preg de serv. Pupici tuturor!

Laura 24+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Laura Garner, si pentru tine draga mea 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput