Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
floricik spune:
Ramona, si mie imi e teama. Ma gandesc daca de la -2 ajung la -...??
Poate am eu un noroc chior si nasc usoorr
Oricum cred ca ar fi bine daca ai consulta un oftalmolog bun
21
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Am aparut si eu pe aici... |
Dupa ceva vreme de lipsa, mi-a fost dor de voi, mai ales d tine Laurairina
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +22 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
laurairina13 spune:
Mai fetelor si uitasem sa ma laud ca am fost la dr de familie ieri si am intrebat de la cate saptamani pot sa intru in prenatal?? Dupa ce initial i-am ros urechile ca am inceput sa obosesc ft repede, ca seara respir mai greu ca am impresia ca a urcat bebita in locu plamanilor si nu mai am loc sa trag aer in piept, ca ma doare spatele jos, ca amortesc repede si cand ma ridic abia imi mai simt cate un picior, ca au inceput sa mi se umfle picioarele...and so on!
Si mi-a zis ca incepand cu saptamana 28 pot oricand sa imi iau prenatal si daca inainte ma simt rau, ma pot duce sa imi dea un medical pt altceva..
Super, asta inseamna ca undeva de dupa mijlocul lui august pot sa stau acasa..asta daca nu incep sa comenteze sefii ca apucasem sa le zic ca vin toata luna august..sa vad cum tratez problema si cu ei si sa stau cat mai devreme acas
Proaspata Doamna!
Laura, 25+ Mara Teodora
poze
miany75 spune:
Asa cum am zis nici noi nu am luat prea multe ,dar ma gandesc ca startul poate fi dat ..ca vb ceea timpul trece si tace...Ni se pare ca mai mult dar timpul parca zboara,cel putin mie asa mi se pare...
Bine spus ,tot noi le cumparam pana la urma ,dar e mai k atunci cand le iei pe rand ,parca nu se destabilizeaza bugetul asa tare..
miany
25+ DAVID ANDREI
miany75 spune:
Andre,ma bucur sa te vad prin zona
Laurairina..nu te mai gandi la comentariile sefilor ,fa tu cum crezi ca e mai bine pt tine ...si eu mi-am facut initial probleme ca intru in conc de risc si incurc serviciul ,dar pana la urma totul s-a rezolvat favorabil pt toata lumea si stai linistita ca nimeni nu imi simte lipsa...
Dupa o experienta mai putin fericita ,am ajuns la concluzia ca atat esti bun pana esti pe baricade , apoi lumea uita de tine ...cu alte cuvinte..NIMENI NU E DE NEINLOCUIT..
miany
25+ DAVID ANDREI
A_driana spune:
mai am si eu 4 sapt la scarbici....iuhuuuuu
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+ David
strumfulet + poza strumfulet
rgagapie spune:
La mine se profita la maxim, toae fetele isi iau concediu acum cat mai sunt p la servici, k dupa aia nu se stie si mai ales k e mult de lucru. Am fost si eu ieri in concediu k sa imi pot deconta o ff, k na tre sa iau carucior si eu. Am o intrebare, mai e cineva k mine, noi nici acum nu am fost sa vb cu nasii, dar speram sa ajungem luna viitoare. Problema e k stau la 4 si nu au lift, iar eu acum si pana la 2 imi iese limba d un cot .
Ramona +22 Maya Paula
A_driana spune:
rgagapie, despre nasii de botez vb? sau despre ce nasi?
pai da trebuie anuntati de pe acuma?
nici noi nu am hotarat nasii inca, dar pana in ianuarie mai este timp...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
21+ David
strumfulet + poza strumfulet
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana rgagapie, despre nasii de botez vb? sau despre ce nasi? pai da trebuie anuntati de pe acuma? nici noi nu am hotarat nasii inca, dar pana in ianuarie mai este timp... toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 21+ David |
Da de nasii de botez e vorba, in ziua de azi tre sa vb din timp k fiecare stie cum sta poate k pe atunci ar putea aparea o alta situatie, nu poti sti niciodata cum sta treaba, mai ales k noi nu suntem casatoriti, deci nu avem nasi oficialei si tre sa vb sa vedem cum va fi si daca sunt deacord.
Ramona +22 Maya Paula