Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Lumi_Richard, multumesc de intebare, mai bine. Am mai postat, dar ca de obicei, a trecut neobservat. Am citit ca la
voi e mai pace si asta ma bucura. E grea adaptarea la alte culturi, asta am vazut pe pielea mea.
Despe cumparaturi, eu personal nu m-am apucat pt ca am de stat in pat si apoi pt ca nu au apart inca hainutzele de iarna. Probabil de prin septembrie, pana atunci pun de o parte.
Multumesc de intrebare

Da, e pace si iarasi iubire infocata! Amandoi suntem foarte pasionali,avem continua nevoie de atentie si iubire! Doar ca, dupa cum spuneam, si atunci cand ne certam,tot cu pasiune o facem

In legatura cu a trece neobservata, exceptand weekend-urile,cand nu stau pe net(pt. ca are nevoie de atentia si dragostea mea 100% ), fii sigura ca eu te voi observa intotdeauna!
Si daca vrei,putem vb si pe PM.

Biara, felicitari pt eco!

21 + Chiara Ada

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lumi sa stii ca si eu am primit din UK de la niste prieteni dragi niste hainute super pt bebe meu. Am vb cu ei si mi-au zis ca acolo sunt asa de ieftine...ca nu le-a venit sa creada cand au vazut ce am cumparat eu din RO si cat au costat. Nu iti mai zic de cum arata hainutele ce le-am cumparat eu...si ce mi-au adus ei. E adevarat ca doar cateva am primit, dar m-am bucurat nespus de ele, mai ales ca nu ma asteptam. La un moment dat, am vrut sa vb cu ei sa le trimit niste bani sa imi mai cumpere si mie hainute, ca ne cam potrivim la gusturi ( si ei urmeaza sa aiba o fetita), dar am zis ca este obositor pentru ea sa faca cumparaturi pentru 2 deoadata, mai ales ca ea e in sarcina cu 8 sapt fata de mine, asadar am lasat-o balta sa nu fiu ca tiganul. M-am multumit cu ce am primit.

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

RamonaCopot, la mine se vede burtica cand misca!

In legatura cu miscarile buricului,nu trage bebe de el( nu mai stiu cine intreba...A_driana,cred). Probabil datorita miscarilor bebelului ai acea senzatie.

Acum va las, ma duc la YOGA ,sa vedem ce minunatie pot face acolo!

Pupici la toate si o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Andrecj si eu te-am observat si citit si la celalalta odisee ca recunosc ca si eu le citesc pe fete de cateva capitole bune cu sufletul la gura si tare m-am bucurat ca ai iesit asa incet incet din butoi, mai ales cand a fost de raspuns la vreo burtica. Spre rusinea mea nu am mai zis nimic catre tine...macar puteam sa-ti admir curajul de a parasi butoiul...dar nu stiu de ce nu am facut-o.
Suntem cu ochii pe toate sa stiti. Eu cel putin, ca nu ratez nici o postare...chiar daca am de citit si 4 capitole din urma, asa ca nu scapati nici una de ochii mei cu strabism operat.

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetelor,voi tot vorbiti despre ce ati cumparat pt bebei....noi nu am cumparat nimic,inca....nici nu stiu de ce sa ma apuc....ma gandesc ca mai e timp.

Nici noi nu am luat nimic pt bebe. Inca
Asteptam morfofetala...paranoia si din septembrie incepem cumparaturile. Pana atunci sper sa mai strangem niste banuti. Cand ma gandesc cate am de luat...

21

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Aoleu...ca acuma imi adusai aminte de strabismul meu . Am citit pe net ca cele care au miopie si alte probleme nu au voie sa nasca natural. Eu nu am miopie, dar acum 5 ani m-am operat la amandoi ochii de un starbism ce-l aveam de cand eram bebelus deja. Oare ar fi asta vreun impediment pt a naste normal? Cu dr nu am vb despre asta deloc, mai ales ca nici ochelarii nu ii mai prea port si el nu a avut deloc ocazia sa ma vada cu ochelari sa ma intrebe, iar la oftalmolog nu am mai fost de 2 ani, desi tot zic ca ii fac o vizita, dar el e la cj...
Mai am si o oepratie pe toata burta, de la un accident cand aveam 13 ani, au trebuit sa-mi scoata splina. Despre asta l-am intrebat pe dr daca implica vreun impediment si a zis ca nu...dar nu stiu de ce am impresia ca isi va schimba parerea.

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Nici noi nu am cumparat absolut nimic.
Hainute vom lua dupa 17 ( eco de 24 sapt) si cum tin sa luam impreuna... pana pe 1 trebuie sa luam tot ce ne trebuie( pe 1 sept pleaca iar sotul). Lucrurile mai mari.... vrea sa le ia el de afara ca sunt mai ieftine... carut, scaun de masina, patut... sper sa aiba dreptate .... ca daca se intoarce fara ele in noiembrie... il mananc.... imi ia si placerea de a merge eu la cumparaturi si le cumpara de aici mai mult singur... ca nu cred eu ca in 2 sapt am timp si chef sa cumpar... avand DPN-ul pe 4 dec....

21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ramonaeu de exemplu am miopie (-2) dar dr a zis ca o sa nasc normal. Este FAN nastere normala
Cat despre operatia ta...cati ani au trecut de atunci? Am o prietena care a nascut prin cezariana(la recomandarea dr) pt ca avea o operatie similara cu cea pe care o ai tu. Ea a nascut la 5 ani dupa operatie.
Cred ca conteaza si cat timp a trecut de la incident.

21

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Floricika...m-am linistit. Daca pe tine cu miopie te lasa, atunci eu nu mai am de ce sa-mi fac probleme. Ma gandeam eu in paranoia mea...ca de la efortul ala sa nu mi se slabeasca iara muschii aia de la ochi si sa ajung iara sa imi fuga ochii in toate directiile, ca nu as mai suporta si nici nu stiu daca s-ar mai putea repara.
De la operatia respectiva au trecut deja 15 ani...o viata de om... Dar de fiecare data cand o vede cineva se mira tare de ea. Este pe toata burta de sus pana jos, pentru ca ei nu au stiut ce am si m-au deschis asa ca pe porc sa vada totul acolo. De unde ecograf pe vremea aia?
Si ultima data pana sa vina dr, asistenta m-a intrebat daca vreau sa nasc normal avand operatia asta si eu i-am zis ca da. Mi s-a parut ciudata intrebarea, mai ales din partea ei.

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Am aparut si eu pe aici...
Broscuta, abia dimineata am citit pm tau!Ai raspuns tot pe pm!
Nici noi nu am luat absolut nimic pt bebelusa..asta si pt ca tot astept sa fac 7 luni, ca e mai safe..plus o satra de neamuri care il influenteaza pe al meu ca nu e bine sa cumparam dinainte!!Dar nu e asta motivul! Ci pt ca asteptam sa vedem daca primim ok de la banca pentru programu prima casa, si atunci o sa ne trebuiasca toti banutii pt avans apart, si alte comisioane!..
Tot mai sper sa avem de unde si timp sa le facem pe toaate pana vine pe lume Mara..
Camy, sa iesi din butoi, nu mai fa tot felu de scenarii si comparatii..ca nu e cazul! Hai fruntea sus, si o sa vezi ca o sa apara si un carut pe placul tau si culoarea preferata si pe stoc!
Off,.. cetesc pe aici de certuri si discutii..si zic si eu ca Broscuta , multumesc lui Dumnezeu ca al meu e asa harnic si ma ajuta in toate! Sa nu se schimbe niciodata! si sa nu ajungem si noi sa ne certam...
Simina, cat mai stai draguta in concediu??Hai lasa turcaletii aia si vino acasa in Romanica noastra...ca prea invidoase suntem pe tine...

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput