Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Camy, multumesc de urare, va fi doar cununia civila. Nunta o voi face la anul, cand va fi si mama in tara si nu la pus banii italienilor la ciorap.
Iti tin pumnii pentru maine si vei vedea ca va fi bine. Eu saptaman viitoare am mordofetala si deja de pe acum incep sa-mi fac ganduri ....

A_driana, nu vedem caruciorul, dar sunt sigura ca ti-ai ales unul pe placul tau. Eu o sa comand cosuletul port-bebe de pe net, penrtu ca in oraselul acesta micut in care locuiesc, la toate magazinele de profil, nu gasesc ceva sa-mi incante ochii.

Viitoare mamica in culmea fericirii 21+ (19+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi e frica de mor......e adevarat ca am mai fost la dr Pop odata...si mi-a spus ca-i sanatos...dar eu cred ca o sa ma urc pe pereti pana o sa-l vad eu ca e sanatos....si nascut....
Imi e foarte frica...pe cuvant!!!!
Sper ca DD sa fie langa noi maine...si sa nu aflu vreo veste proasta!
Doamne ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Camy, nu chema ghinionul, fii optimista.

Viitoare mamica in culmea fericirii 21+ (19+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Buna fetelor,
Iata revenim si noi dupa o perioada de absenta
Aceasta deoarece dupa intoarcerea din concediu am inceput munca si am avut ceva recuperari de facut
am apucat si am mai citit din ce ati mai scris
Bun venit noilor gravidutze
Felicitari pt noile saptamani. apropos si noi am intrat in sapt 25
acum mai citim putin si revenim

Pup

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! coolnicool

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Salutare fetelor!!!
Am prins si eu un moment sa va salut..ca n-am mai reusit de mult. Nush cum de aveti timp..eu simt ca nu-mi mai ajung orele din zi...dak ar avea macar 30... poate as reusi si eu sa scriu zilnic... nu doar sa citesc...
Strumfu' misca din ce in ce mai des... noi suntem bine... ne pregatim sa plecam la mare... sper sa revenim mai odihniti... iar sapt viitoare mergem sa facem morfo ..Cam astea ar fi pe scurt noutatile.
Imi pare rau sa aud ca sunt certuri..sper sa se rezolve cat mai bine pt voi si bebelusii vostri...
V-am ca am de lucru!

bya 18+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

La multi ani coolnicole!!!

Si semnattura mi-a ramas in urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Coolnicool La multi ani!

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +22 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

NEata si de la mine!

LA MULTI ANI COOLNICOOL!!!

Broscuta, bafta la morfofetala, sa ne anunti cum a fost, daca e petita cu fundite (mai ales pe mine..sunt curioaaasaaa tare si ce conditii au la Euromaterna.)
Camy, bine ca te-au sunat aia si ai programare, sus fruntea, si o sa vezi ca e totul bine! Sa vii sa ne povestesti bucuroasa cu lux de amanunte totul!
Pirelia, spor la organizat cununia, stiu ca spuneai ca vreti sa organizati ceva mai mult decat o simpla cununie la primarie!
Eu la munci, ma freaca astia de la banca cu dosarul pt prima casa, ca mai trebuie nu stiu ce hartii..tot asa o tinem de 2 saptamani si inca nu sunt gata hartogaraiele, cand zicem ca gata, am dat tot, pac!ne mai suna dupa o saptamana sa mai ceara nu stiu ce prostii Si cand mai vad si la stiri ca au dat ok doar la 40 de dosare in toata tara...imi vine sa ma impusc! ce sanse am eu o amarata dintr-un oras mic...fara pile si interventii?? De parca nu tot noi o sa platim pe urma rate pana la adanci batraneti...

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ,burtici!
Felicitari celor care schimbati saptamana!
Mult succes fetelor care merg la echo zilele astea (Camy,Pirelia,Broscuta,Byabeatrice)va asteptam cu vesti bune!

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput