Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
RamonaCopot spune:
Shtephy las ca trece... Ne certam un pic in noaptea asta, maine nu vb deloc....poimaine cand e la serviciu asteapta de la mine sa dau vreun semn, eu normal ca is inacapatanata si cred ca el ar trebui sa isi ceara scuze si astept dupa el..si ui asa mai trece si saptamana asta .
Ce crezi ca ii pasa lui ca nevasta-sa gravida e acasa si se plictiseste sau nu se simte bine? Ca doar si asa daca sta cu mine, cu ce ma ajuta? Cand il aud ce spune imi vine sa-l dau cu capu de pereti, de peretii de la camera lu masa....ca l-a educat asa, sau mai bine zis ca nu l-a educat. E inca copil si ma mai chinui eu cu el. Sper macar sa-i desavarsesc educatia asta odata cu a copilului meu, sa nu ramana in urma si de data asta.
Macar de as avea somn...as dormi si nu as mai baga de seama ca nu e aici langa mine... Poate ma enervez si ma duc si las iara cheile in usa, sa mai faca domnul cunostinta inca o noapte cu dormitul in masina, ca nu a mai dormit demult pe acolo .
Gata nu mai zic nimic de asta.
Ramona,
26+
noi 3
RamonaCopot spune:
Noapte buna la toata lumea. Eu mai "stau" cu Dr House si din cand in cand imi admir burtica cum se misca. Asta ma inveseleste acuma .
Ramona,
26+
noi 3
DORIS_71 spune:
Noapte buna si de la mine burtici, citesc tot dar n-am noutati.
Doris 22+ Matteo ......
poze
Katyuscha21 spune:
mama da harnicute mai sunteti
24+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata,fetele! Mi-ar placea sa va invit la o cafeluta cu lapte si niste prajiturele cu cioco,dar sunt asa departe.....
Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise
BoboMom spune:
Parca intrebati acum cateva zile de pediatrii. Am vorbit cu sora mea si ea e foarte multumita de pediatrul fetitei ei. Il cheama Adrian Stanciu si e la spitalul Marie Curie, Bucuresti.
Laura 24+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ionelamaria spune:
Buna dimineata,
Mi-am amintit ca la un moment dat s-a pus intrebarea: de ce 2-3 nume pentru copii. Eu am invatat in facultate ca e o traditie romaneasca... si tine de credinta in magie. Se spune ca fiecare om ar trebui sa aiba un nume cunoscut de toti... si un alt nume pe care sa-l cunoasca foarte putini. acel nume ar avea puteri magice ( al doilea) si prin el ne-am putea proteja de rau. Sora mea ar al doilea nume dat numai la botez si nu apare in certificatul de nastere. Cu acest nume merge la biserica la impartasanie( de fapt doar acolo le spune pe amandoua). Asa i-a spus si preotul... ca daca tot are 2 nume si nu sunt cunoscute de toti... atunci sa profite. Mie mi-ar place sa fac tot asa... in certificatul de nastere sa pun un nume lui bebe... iar la botez sa adaug un al doilea ( din calendar) sa-l stim numai putini
21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
ionelamaria spune:
tre sa plec la munci.... dar tare nu am chef...uff
Spuneam ca nu ma lasa sotul sa iau nimic pt bebe pana pe 17.... nici la nume nu vrea sa se gandesca pana atunci. Ce incapatanat!!!
21+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Pirelia spune:
Neata, apa plata in loc de cafea se poate Lumi?
Si am porumb fiert pentru fiecare burticuta. Din cel dulce.
Eu si iubitul negociem acum numele fetitei. Apoi discutii cu nasa fetei (sora iubitului meu) pentru al doilea nume, ce de sfant.
Si de saptamana viitoare ma duc sa ma interesez de pregatirile pentru cununie. Sa vad cum o sa ma descurc cu nebunia acestora, serviciul, casa, nepotica, etc.
Viitoare mamica in culmea fericirii 21+ (19+)