Cand D-zeu te rasplateste
Raspunsuri - Pagina 7
Cristina_OR spune:
Madalina, sunt noua pe forum, dar va urmaresc de mult povestea, si vreau sa iti spun ca te admir foarte mult pentru puterea ta psihica.datorita tie, cred ca multe alte mame au realizat ca au probleme mult mai nesemnificative si ca viata merita traita din plin, cu bune si cu rele.Sa-ti traiasca sanatos si fericit micul print, ii uram la multi ani cu intarziere de Sfantul Andrei, si sa te bucuri de dragostea si aprecierea lui, chiar daca taticul lui va ignora.este un om care nu merita nici 1% din ceea ce i-ai oferit pana acum.
Cristina, mamica lui Denis Mare
Nota moderator: Respectati regulamentul forumului privind concursurile de pe alte site-uri
madalina84 spune:
Nu am mai scris de atata timp dar azi am prins momentul ca sunt singura,piticul meu e la ai mei sa doarma.Noi suntem bine,suntem fericiti si crestem frumos.M-a ajutat mama foarte mult,a stat cu mine pana acum 2 saptamani cand am decis sa se intoarca inapoi la ea si sa vina doar ziua sa ma ajute cu baiatul.El doarme noaptea si ma pot descurca si singura.Sincer cat a stat mama la mine nu prea ma simteam mama caci ea se trezea noaptea sa-i faca laptele,ea ii dadea in majoritatea timpului sa manance si statea cu el.De cand a plecat simt cum relatia dintre mine si baiat a devenit mult mai puternica,avem momentele noastre cand ne iubim,gangurim,radem si ne mai si certam(a se intelege ca el plange).Nu pot spune ca este usor dar nici foarte greu,ma simt mai responsabila si mai iubita de copilul meu.
Am avut multe momente in care ma gandeam cu groaza ca Irinel o sa o iubeasca mai mult pe mama decat pe mine,caci se va obisnui cu ea si pe mine nu ma va sti ca fiind mama lui...poate si d-aia am decis ca mama sa plece la ea.Stiu ca suna a egoism dar vreau sa fiu MAMA pt baiatul meu,vreau sa imi aduc si eu aminte de clipele cand ma trezeam noaptea sa-i fac papica,sa-l schimb sau sa-l linistesc.El e un copil scump care ma incanta in fiecare zi cu zambetele lui,cu fetisoarele lui de copil serios sau prostanac,care ma atinge pe fata ca si cum mi-ar spune:"mami te iubesc" si care imi da in fiecare zi un motiv sa ma consider cea mai norocoasa fiinta
Alin....sincer eu nu cred ca voi reusi in viata asta sa-l inteleg pe omul asta,cred ca nici el nu se intelege si nu stie ce vrea si ce rost are pe pamant.Din noiembrie nu l-am mai vazut si nu am mai vb cu el pana acum 4 zile cand intr-o seara mi-a cerut sa-i arat baiatul pe web,nu i-am raspuns.A doua zi la fel si i-am spus ca asa cum a putut sa stea atatea luni fara sa-l vada poate sa stea si de acum incolo.Binenteles ca tot eu am fost vinovata(faza cu botezul) si din cauza asta nu a mai venit.In fine ce vina avea copilul numai el stie.A doua zi i-am zis tatalui meu ca mi-a cerut sa-i arat baiatul si nu am vrut si tata a zis ca ce are daca il arat,ca nu-i face nimic.De parca s-au vb,seara mi-a cerut webul si mi-a spus ca nu pe mine vrea sa ma vada ci copilul,i-am dat webul si l-a vazut,m-a intrebat cum e si daca mai bea acelasi lapte si ce fel de pampers mai foloseste,dupa multe buzz-uri i-am raspuns si i-am zis ca nu avem nevoie de nimic sa nu se deranjeze.A doua zi m-a sunat din supermarket sa ma intrebe cum scrie pe cutia de lapte si pampersi.Nu stiu daca chiar a vrut sa faca asta sau a fost doar o intrare sa vina la baiat.A venit cu 6 cutii de lapte,3 bax de pampers si 3 cutii de ceai.L-a luat in brate si l-a pupat,s-a jucat cu el si se minuna ce mult a crescut.Baiatul se uita uimit la el ca nu-l cunostea dar dupa o perioada nu a mai avut treaba.M-a intrebat daca sa mai imi cumpere ceva si i-am zis intr-o doara ca-mi trebuie scaun de masa,a zis da dar nu l-am crezut ca asa a zis si cu cantarul si nici in ziua de azi nu am cantar.A fost a doua zi si mi-a platit telefonul,mi-a facut schimbul de ulei si placute la masina si minune am fost sa-i luam scaun baiatului.Nu stiu ce-a patit dar am ramas uimita ca am putut cumpara tot ce-am vrut din magazin fara sa zic nimic,ba chiar ma punea sa-i mai iau si premergator dar eu aveam.Nu vreau sa intelegi ca ma bucur la bani lui,desi nu mi-a stricat ca m-a scutit de niste cheltuieli dar am ramas pur si simplu socata.Iarasi o faza care ma uimit a fost cand noi manacam,baiatul era in scaunul de masa si l-am vazut ca se ridica brusc din canapea catre baiat,se daduse intr-o parte si i-a fost frica sa nu cada.Sincer eu pentru el nu mai am absolut nici un sentiment,ca si multe dintre voi m-am intrebat daca il mai iubesc,m-am imaginat din nou cu el si exact cum inainte nu-mi vedeam viata fara el nu mi-o mai pot vedea acum cu el dar ma incanta ideea ca copilul meu sa aiba un tata,adica sa poata spuna "si eu am un tata chiar daca nu e cu mama".Stiu,poate e o prostie mai ales ca a aparut dupa atatea luni dar trebuie sa recunosc ca in adancul sufletului mA doare ca copilul meu nu are si el un tata sau ca eu nu ma pot bucura cu un sot de lucrurile pe care le face Irinel.
L-am intrebat ieri in masina de ce crede ca as fi spus ca e copilul lui si sa nu fie si mi-a raspuns razand ca sa nu ma intrebe lumea cu cine e facut.I-am zis ca e un prost caci pe mine nu ma intereseaza de lume si nici de el ca nu i-am cerut nimic si nici nu as face-o vreodata,mai bine cersesc decat sa apelez la el.In seara asta a plecat in Italia sau pe unde s-o duce,nu stiu cand va mai veni dar am ramas cu o intrebare la care nu stiu daca voi gasi vreodata raspuns:oare simte ceva pentru copil?
Pentru mine nu mai imi doresc nimic,chiar nu simt nevoia sa fiu cu cineva sau poate rar cand ies in oras si vad cupluri dar imi doresc pentru copilul meu toata fercirea din lume si nu as vrea sa fie prins in jocurile perverse ale vieti
Poate o sa intrebati de ce l-am primit,si eu m-am intrebat si nu am putut decat sa-mi raspund ca si ca vreau si ca nu vreau e tatal copilului si nu pot schimba asta...nu vreau sa fiu acuzata mai tarziu ca nu l-am lasat sa il cunoasca.Voi vedea pe parcurs cum vor evolua lucrurile si daca se merita sa fie in preajma copilului sau nu.
Va salut pe toti cei care mi-ati citit povestea si aveti pozici la semnatura daca vreti sa-mi vedeti printisorul meu scump si drag
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
ingeras26a spune:
Sa fiti sanatosi si sa te bucuri de minunea ta! sunteti tare frumosi impreuna!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
irlandeza spune:
Doame prin cate ai trecut, si acum esti cu zambetul pe buze, cred ca nu multi ar putea faca fata unui asemenea destin.
Madalina, esti o femeie puternica si foarte frumoasa. Si ai un baietel superb.Am vazut si pozele, cred ca ati avut un botez reusit.
Eu zic sa nu te mai gandesti la Alin, nu merita sa-ti sacrifici nici macar o secunda din timpul tau, ca sa te gandesti la el. Daca vrea sa te ajute cu bani sau sa-i cumpere copilului, foarte bine, nu refuza. Dar nu te gandi sa ai un viitor cu el, pt. ca sincera sa fiu , eu nu te vad fericita alaturi de el.
Dupa toata suferinta, ai primit acest dar frumos de la Dumnezeu, ai grija de el, si tine-l departe de ....MONSTRU.
Eu va doresc multa sanatate, sa cresteti mari , frumosi, cuminti , sanatosi....si sa aveti parte numai de bucurii.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
deya spune:
Revin m-am uitat la pozele de la botez...sa iti spun ca esti absolut frumoasa.Esti superba.Finuta si ai fost foarte frumos imbracata.
madalina84 spune:
Multumesc mult pentru complimente,baiatul meu m-a facut mai frumoasa decat sunt.Nu scrisesem adresa bine la POZE CU NOI si de aceea se vedeau doar pozele de la botez,acolo sunt poze mai noi sa vedeti cat a crescut piticul meu si cat de fericiti suntem impreuna.
IRLANDEZA eu deocamdata nu ma gandesc decat la un singur barbatel si acela e Irinel,nu vreau sa-mi fac o relatie cu nimeni,am ochii doar pentru el in schimb ca orice mama mi-as dori ca copilul meu sa fie iubit si nu-mi bag copilul in problemele mele personale,ce-a fost intre mine si Alin a fost intre noi iar pentru ambitia mea de-a nu mai relationa cu el nu vreau sa sufere copilul meu de aceea am ales sa-l las sa-l vada si sa-l ajute atat cat se poate.Se pare ca o face mai mult decat ma asteptam si asta ma bucura pentru baiat chiar daca e mic si el nu stie,eu niciodata nu vreau sa-i spun baiatului "uite ce mi-a facut taicat-o".Acum ramane sa vedem cat tine "minunea"
alex_andra spune:
Madalina, sunteti f frumosi amandoi, iar tu esti un exemplu pentru multa lume
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
lana spune:
Mada, felicitari pentru puterea ta, sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa poti merge inainte.
Asteptam vesti de la tine!!!!!
danielatt spune:
Madalina, in primul rand La multi ani si o primavara frumoasa ! Iti doresc sa descoperi "mugurii noi de primavara" ai copilului tau si impreuna cu el sa aveti o viata fericita si linistita, cel putin asa cum o am eu.
Povestea ta seamana identic cu a mea si cu a cate Dumnezeu stie cate alte femei.Important este sa-ti cladesti linistea si fericirea alaturi de puiul tau, prin fortele proprii.
Eu pot doar sa-ti spun vis-a-vis de tatal copilului meu ca, am ales sa-l indepartez definitiv, decat sa-mi zbuciume echilibrul cu dezechilibrul lui.
Si ne este bine, clar ca nu imi este usor, dar linistea si fericirea din ochii baiatului meu este de nepretuit.
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi frumos pe drumul tau !