Cand D-zeu te rasplateste

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Doamne ajuta Madalina!Sa fii puternica sa uiti prin ce ai trecut si sa ai grija de tine si pe bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru cuvintele frumoase,vorbele bune si incurajari
Nu am mai intrat demult caci am avut probleme cu calculatorul si binenteles ocupata cu ratoiu meu
Suntem bine,crestem,avem nopti in care nu dormim deloc din cauza colicilor sau doar ca vrem sa stam treji,manacam mult si suntem foarte iubiti
Eu sunt prinsa acum cu pregatirea botezului si sper sa le rezolv pe toate si sa iasa frumos,o sa pun poze sa-mi vedeti printisorul
Va pup si toate cele bune la toata lumea

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Madalina... , toata admiratia! Sa fiti sanatosi amandoi si, daca aveti nevoie de ceva, nu ezita sa spui.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Madalina, felicitari pt bebe sa creasca mare , sanatos si sa-ti aduca multe bucurii.

Asteptam pozici

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Madalina am citit povestea vietii tale si vreau sa-ti zic ca am plans tot timpul cat am citit , prin cate ai avut de trecut

Dumnezeu sa-ti daruiasca multa sanatate , sa fi puternica pana la capat si sa ai mare grija de tine .

Sa-ti traiasca bebe Irinel Andrei , sa fie sanatos , sa creasca mare si frumos si sa te bucuri de el toata viata .
Iti doresc sa ai spor la pregatirile pentru botezul micutului .

Ne vom ruga pentru voi sa va aiba Dumnezeu in paza

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata,ca e o zi in care sunt"obligata"sa imi tin ochii deschisi ca ariciu e in forma
Sa va mai spun de noi,crestem atat de frumos,mancam cand avem chef dar nu mai devreme de 2 ore,ca incerc sa-i fac cat de cat un program,iesim afara cand e soare si nu bate vantul,ne ajuta bunici,cand unul cand celalalt,avem ore de urlet fara motiv,ore de urlet din cauza colicilor sau de somn.Cand nu urlam ori dormim ori gangurim cu mami sau bunici.Sunt atat de fericita cand il vad ce fete face sau ce sunete scoate incat as lua lumea de pe strada sa le arat cat e de frumos copilul meu si ce mutrisoare face,cum isi intoarce capul dupa mine,cum se uita in ochii mei si cum face el bicicleta(da din maini si picioare) pana oboseste.Daca inainte de a ramane insarcinata,ma puneam in pat si ma gandeam ca poate va aparea si un fat frumos pentru mine acum toate gandurile imi sunt indreptate catre baiatu meu,astept cu nerabdare momentele in care va incepe sa pronunte finut ma-ma,apoi sa vorbeasca cu mine,astept primul"te iubesc" din partea lui si cred ca va fi cel mai adevarat si minunat"te iubesc" pe care il poate auzi o femeie.Astept momentele cand va trebui sa-i explic ca mami are "buba",de ce are buba,momente inevitabile si pentru care m-am pregatit demult.Mi-as dori sa reusesc sa fac in asa fel incat baiatul meu sa fie mandru de mine,sa-i ofer tot ce are nevoie si sa fie fericit cu mine.
Ma simt datoare fata de cei care mi-au trimis mesaje pe acest topic,sa le spun si de domnul tata al copilului,careia dupa ce a venit la inceput i-am interzis sa mai vina,ca nu am chef de el,dar dupa vreo doua sapt i-am permis sa vina iarasi caci suna in fiecare zi.Stiu,nu e nevoie sa-mi spuneti,desi daca o faceti nu ma supar,sunt o proasta,caci nu merita dar nu am vrut sa se planga la toata lumea ca nu-l las.Caci stiam ca o sa vina la inceput si apoi gata,si cum il cunosc extrem de bine asa sa si intamplat.Ia adus cateva consumabile,pe care la inceput le-am refuzat dar apoi am zis ca macar asa imi recuperez bani care i-am dat si daca tot vrea sa-l vada sa simta cum e sa ai responsabilitati.Nu va inchipuiti ca m-a umplut de pampersi sau lapte,nu stiu daca adunat tot ce-a luat a facut 4 mil.Vine cand isi aduce aminte,si ca un porc ce e intotdeauna imi baga motivul ca i-am facut eu ceva sau am zis ceva de el,de parca as minti daca as spune ceva.Cateodata stau si ma intreb de ce ma minunez de el cand de fapt asta e familia in care traieste,in care mama lui nici macar nu a dat un telefon sa intrebe de baiat,nu ca m-ar durea sau m-as simti mai bine,dar se spune ca femeile au simtul matern,pai daca aceasta femeie care a fost mama,nu sa sinchisit sa intrebe macar de nepotul ei,caci indiferent ca sunt cu fiso sau nu e nepotul ei,cum D-zeu sa ma astept de la cel care la crescut sa aiba o urma de paternitate in el sau sentimente.Nu ma doare nici cat negru sub unghie lucrul asta dar ma intreb oare cum exista astfel de oameni pa pamant?cum cand eu am plans nopti intregi la rand si ma minunam de comoara care mi-a dat-o D-zeu,cum cand nu cred ca exista ceva pe pamant care sa te faca mai fericit ca propriul tau puiut,cand il vezi cum evolueaza pe zi ce trece,cand incepe sa te recunoasca ca parinte si toate lucrurile minunate pe care majoritatea de pe acest forum le-ati simtit sau o sa le simtiti in curand.In fine,sunt prea neimportanti ca sa le ofer prea mult spatiu din aceasta pagina.
In alta ordine de idei,ne pregatim sa ne increstinam sambata viitoare,eu sunt foarte emotionata,sper sa iasa totul bine si sa fie frumos,caci le-am pregatit pe toate din suflet si singura.Am pus si cateva poze cu puiutu meu si o sa va pun si de la botez
Vreau sa multumesc in mod special unei mamici de gemeni,IONESCUOANA,pt ceea ce ia daruit printisorului,sa-i spun ca toate sunt minunate si le purtam cu drag,ne laudam la toata lumea ca le-am primit de la o mamica de gemeni
Va pup si sa aveti parte numai de bine

IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Am uitat sa pun linkul cu poze,dar am revenit

http://community.webshots.com/album/575600283jFHrOH?start=0

Acesta este cel care mi-a oferit implinire,dragoste si putere sa merg mai departe.Il astept de atatia ani si acum ma bucur de el

IRINEL ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Madalina sa-ti traiasca puiutul, sunteti superbi amandoi.
Ma bucur ca ti-au placut lucrusoarele, mai trimit cateva si sapt. viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MADALINA,e tare dulce dulce puiul tau,am vazut toate pozele,iar tu arati minunat,nu o spun dn complezenta.Sanatate maxima si multa intelepciune...ca sa-l cresti frumos pe flacau!

Mergi la inceput

Buna seara,am revenit asa cum am promis cu pozici de la botezul iubitului meu IRINEL ANDREI
Intai sa va spun cum a fost:DE VIS...atat am alergat cu pregatirile incat nici nu avea cum sa iasa altfel si nu am spus-o numai eu ci si toti invitati vreo 110 la nr.
Nasica a avut ceva problemute inainte caci iubitului ei ii trebuia viza si nu a stiut pana in ziua cand trebuia sa vina,asa ca nu a mai venit si a doua problemuta ca ii luasem o rochita de sf andrei si a dus-o la modificat si ia stricat rochita de tot,noroc ca a fost luata in plus pe langa ce avea.Sentimentele au fost inexplicabile,am simtit o fericire neintalnita atunci cand preotul mi-a dat micutul crestin in brate incat am bufnit in plans si dupa mine toti invitati la biserica,nici macar acum dupa aproape 3 luni nu pot realiza ca D-zeu mi-a trimis asa minune pe pamant.Pur si simplu nu mai imi trebuie absolut nimic decat sanatate pt puiul meu si pt mine sa-l pot creste.Imi umple zilele cu zambete,chiote,plansete si tot ce face in fiecare zi,ma simt de parca l-as avea de-o viata si in acelasi timp regret ca nu am simtit sentimentele astea mai demult,intr-un cuvant sunt:FERICITA,IMPLINITA SI IUBITA
Alin nu a binevoit sa vina,chiar ma bucur dar ma deranjat ca tot pe mine a dat vina ca vezi doamne nu i-am zis si lui sa vina in ziua respectiva.Pai din cate imi aduc eu aminte stia clar cand e botezul,a avut invitatia in mana si plus d-asta i-am zis clar sa vina daca isi plateste meniu ca eu nu platesc pt el.N-are rost sa va relatez mesajele care le-a trimis caci sunt tipice Alin,sa-i fie de bine.Cum a asteptat sa-l invit special la botez asa sa astepte si sa-l invit sa vada baiatul
Ca sa vedeti cum le aranjeaza D-zeu pe toate,va spun doua exemple care pe mine m-au lasat masca la momentul respectiv
1.atunci cand am nascut,a mers cu mine verisoara mea care e asistent in spitalul de la noi,a stat in sala si a fost prima care a vazut baiatul,e aceeasi verisoara care a mers cu mine in ambulanta de la pitesti la bucuresti si care a stat cu mine la terapie intensiva atunci cand am avut accidentul
2.din cauza ca prietenul sorei mele nu a putut ajunge,ea a luat un baiat cu care am copilarit sa tina lumanarea,acelasi baiat care la accidentul meu ma luat in brate ma pus in masina si ma dus pana la ambulanta care intarzia
Concluzia:sunt doua persoane care mi-au fost alaturi in cel mai greu si cel mai frumos moment din viata mea,accidentul si botezul baiatului.A fost totul involuntar,nu sa gandit nimeni pe moment la coincidentele astea dar cand am realizat am ramas uimita...D-zeu ma iubeste si are in continuare grija de mine
Va las si linkul sa vedeti printisorul meu si va pupic

http://good-times.webshots.com/album/575735007wSZWLU

IRINEL ANDREI

Mergi la inceput