Burtici fericite de septembrie-octombrie (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

somn usor Diana!

Aida vezi ca-i una pe la pagina 3, dar cred ca s-a racit un picut

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Diana, ai fost o dulce cu ingrasatul in Romania si in SUA, deci suntem frumoase si asa....normal ca ne alintam si noi, sanatoase sa fim, ca asta e cel mai important!

Aidaaaaa, fotomodeale de facem daca ne luam dupa fetele astea! Aaaa, ce-am mai ras.

Despre saltea vreau si eu sa va intreb - pentru patutz din acela de plasa, ce fel de saltea merge cel mai bine?

Madalina, felicitari pentru bbele prietenei tale, sa fie sanatos!

Acuma, ca pentru o batuta in cap, banii la spital ii dam inainte sau dupa - vorbesc aici cu fetele care au mai facut cezariana - help!

Techila mama, cand citesc pe aici cat muncesti tu si imi aduc aminte de burtica ta din poze mi se face rusine cu mine!

Urez si eu bun venit feletelor de pe la alte odisei, va imbratisez cu drag!

Danangie, suntem cu gandul alaturi de tine si tinem pumnii sa poti sa te odihnesti, sincer mie de asta imi este cel mai groaza.

Trimit si revin, sa ajung si la capitolul asta virgin la zi!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Neata,iau si eu o cafea de la Tulibu

Adi,adineauri citeam si eu la scutece aceleasi mesaje.Dupa care m-am uitat in lista si am vazut ca fetita respectiva se nascuse la 35 sapt cu 1700g...Lisa a avut mult peste...Mai e o fata de la zmeurici care a nascut duminica doua fetite la 39sapt dar cu 2350g si 2050g(la Elias parca)...sunt curioasa daca o lasa sa le externeze imediat.Incurcata treaba cu politica spitalului si foarte frustrant sa nu-ti dea bebele acasa..:(( Cred ca mai depinde si de alti factori exteriori insa-cat de multi prematuri sunt nascuti in aceeasi perioada,daca spitalul are suficient personal specializat pt a acoperi nevoile tuturor micutilor(sa nu uitam ca pot fi si prematuri mult mai mici ca sapt de gestatie care necesita special care) etc etc - si atunci inteleg de ce nu se complica in unele locuri cu "mersul pe natural"...poate ca nu au timp efectiv sa se ocupe cu pusul la san,avand in vedere ca e putin mai greu la prematuri...dau si eu cu presupusul.

Mihaela 34+ cu baby Joshua

Kawaichan, da, asa e, tine de politica spitalului. Insa am vazut de curand un documentar la TV in care erau urmarite niste studii asupra dezvoltarii ex-utero la bebelusii prematuri. Erau urmariti unii care au mers acasa din prima, altii care au stat in spital (nu erau cu probleme grave) si altii care fie in spital, fie acasa, au beneficiat de un fel de tratament "soft", gen in-utero. Cateva saptamani bune nu au fost scosi la lumina puternica, nu au intrat in contact cu zgomote puternice si bruste, mama statea cu ei piele la piele cat mult, alaptat toata ziua etc. Se pare ca astia din urma au fost cei mai castigati, fiindca evolutia care nu s-a terminat in timpul sarcinii a putut sa se desfasoare "normal" si ei sa ajunga la o varsta "la termen", cand au fost gata sa faca fata lumii.

DIn pacate, ala e cazul ideal. Si, cum fiecare spital e cu regulile proprii, prea putin poti face ca parinte ca sa iti impui punctul de vedere. Si chestia e ca si spitalele se bazeaza pe anumite studii si cercetari, deci, oricum o dai, nu prea poti sa te pui contra.

Poti doar sa speri ca nu vei fi in situatia respectiva si, daca e sa fii, sa ai noroc de medici intelegatori, care sa te srpijine si sa ii acorde bbluitot confortul, grija si atentia de care are nevoie sa creasca si sa se intremeze.

Spitalul la care nasti tu ce politica are?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neata neata! o zi frumoasa si racoroasa va doresc!
dau cafeaua aromata si ceva dulce dulce si bun (nu spun ce...sotu a bucatarit aseara si azi am misiune grea...stau acasa si tre sa ma abtin sa nu dau iama in frigider..)

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Asaaaa, deci eu de ieri de cand am vazut-o pe Adela cat de bine arata tunsa asa de scurt mi s-a pus pata ca vreau si eu - bine, ati vazut ca si eu eram tunsa scurt, dar nu chiar asa - si pe la 8 aseara am plecat de nebuna la coaforul din coltul blocului unde nu cunosteam pe nimeni si abia, abia am reusit sa o conving pe tanti aia sa ma tunda super scurt, asa ca

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

in primul rand ma tin de ieri sa intreb Ce e cu uve? Stie cineva ceva de ea?
uve intra si spune ceva , orice , nu fi suparata pe noi

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

abia am reusit sa o conving pe tanti aia sa ma tunda super scurt, asa ca

..pe noi ne convngi numai cu poze

Buna dimineata soare si multumim de cafea Tulibu.
Pe la 3..4 la voi ..1...2 la mine e ora in care ma trezesc la pisu si mai vad ce s-a intamplat pt ca imi ramane computerul deschis pt muzica ...ca altfel nu pot dormi, si singura acasa si in liniste :(
Asa ca atunci cand m-ai intrebat ce fac deja parcasem la loc

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

alex zapacitoooo , poze fata vai ce tzaca
... la cezariana , banii inainte ca la cu*ve

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Bun, deci diseara bag poze sa vedeti ce mumuoasa sunt!

Asa ma gandeam si eu cu banii la cezariana, acum sa vedem ca probabil mai tine si de dr, poate nu o vrea sa ii ia inainte - oricum o sa fie mama acolo si ea e de baza in chestii din astea!

Maine ma duc la control, maine ma duc la control....yuhuuuu!!!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cafeaua mea e foarte buna si nu stiu unde ati plecat voi ?
Pe mine se pare ca in dimineata asta m-a iertat copilul cu impunsaturile acelea groaznice de ieri ....si sper sa ramana asa toata ziua

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput