BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI
Raspunsuri - Pagina 9
Eseea spune:
ma tot uit la Realitatea si imi vine sa plang si imi tot strang copiii in brate, neputandu-mi inchipui prin ce au trecut micutii tai........te rog angajeaza un avocat, tb facut ceva, poate putem participa si noi in caz ca e prea scump ?! ce ziceti fetelor?
felicitari pt echilibru in gestionarea situatiei !! sotul meu imi tot repeta ca o calca in picioare........ce politie, parchet, etc....???? In tara asta?????? Unde fiecare face ce vrea chiar afectandu-i pe ceilalti extrem??
Mami de fetita
si de baietel
Alexa Ioana spune:
n'am cuvinte... infiorator...
gabi, felicitari din suflet pentru cum ai reactionat. eu a trebuit sa ma abtin sa nu ma duc sa o iau de cap pe fosta educatoare a lui fii'mea, pe motive asemanatoare (lovit copii, bagat in debara, etc)... nu aveam dovezi clare, neputand instala webcam in gradinita, asa ca m'am limitat la a o reclama, si a'mi muta copilul imediat la alta gradi (si alexa incepuse sa ridice mainile sa se aprere cand ma apropiam de ea... )
ai rezolvat ceva cu avocatul ? daca nu, spune te rog, ca verisorii mei sunt avocati (nu in bucuresti, dar cine stie... poate pot ajuta cumva).
daca nu se poate nicicum, eu zic ca merita sa facem o cheta, o "campanie DC" sa strangem bani pt un avocat.
trebuie sa se creeze un precedent ! a luat deja amploare meditizarea cazului, deci e MUSAI sa se creeze un precedent. sa fie pedepsite, sa vada si celelalte bestii din lumea asta...
si inca ceva... ca sa nu ma enervez suplimentar, nu mai citesc niciodata comentariile articolelor (pe protv, hotnews, etc). mi'e imposibil sa cred cat de redusi sunt unii oameni...
multa putere in continuare, si spune'ne cu ce te putem ajuta concret !
Octavia75 spune:
gabita,
, multa putere si fii sigura ca Dumnezeu nu bate cu bata! Dar pana atunci sa ne rugam ca preminunatul nostru sistem judiciar sa isi faca treaba ca lumea si cele doua bestii sa isi primeasca "rasplata".
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi, Ce stim sa facem
"The lunatic, the lover and the poet
Are of imagination all compact"
MACARIE spune:
GABI, deschide un cont la banca si poteazal aici, sunt convinsa ca toate fetele ar da cate putin din banuti lor pt a strange suma necesara unui avocat.....ce ziceti fetelor , o ajutam pe Gabitza?!
eu sunt prima care fac o depunere
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
silvia_d spune:
Doamne,dumnezeule,am ramas fara grai,aseara,cand am vazut imaginile!!!Si imaginile sunt mult mai greu de privit cand esti MAMA!
Mama chiar mi-a zis aseara-DAR COPIII AIA NU FACEAU NIMIC in ne-regula,erau chiar f cuminti,la masa!
CE monstru!
Da,sunt furioasa,i ash fi smuls parul din cap,asta ash fi facut;si cum spunea cineva pe-aci,i ash fi dat drumul despuiata afara,si fara par in cap!!!
Ce mila mi e de copilasi,off,doamne...Gabi,fii tare,suntem alaturi de tine,iubeste-i si dragaleste-i pe copiluti de o mie de ori mai mult decat o faceai de obicei;au mare nevoie in perioada asta!
ciarli spune:
Gabita, si eu sunt alaturi de tine, si citind simteam cum mise zbarlea parul pe mine si imi imagina cum as fi omorat-o pe femeie. Credeti-ma fetelor ca m-am speriat chiar sipe mine unde m-a dus imaginatia.
Multa forta, iubita!
Mai adaugasem ceva, da' mi-e jena de mine
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
ciarli spune:
Gabita, si eu sunt alaturi de tine, si citind simteam cum mise zbarlea parul pe mine si imi imagina cum as fi omorat-o pe femeie. Credeti-ma fetelor ca m-am speriat chiar sipe mine unde m-a dus imaginatia.
Multa forta, iubita!
Mai adaugasem ceva, da' mi-e jena de mine
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
andrei001ro spune:
Asemenea oameni daca mai pot fi numiti asa, merita pedepsiti exemplar.
Daca ai nevoie de orice fel de ajutor, te rog sa-mi trimiti un mesaj si voi face tot ce pot sa te ajut...
Avem un bebe de o luna si jumatate. Daca i-ar face cineva asa ceva nu stiu ce as fi in stare sa fac.
Pur si simplu nu are nimeni nici o scuza sa faca asa ceva. Mai grav este ca era in mod repetat.