BONA PERICULOASA DIN DR. TABEREI
Raspunsuri - Pagina 17
alina023 spune:
Si o intrebare suplimentara: cum se face sa de cat timp esti inscris pe acest forum ai avut asa de putin postari, iar acum brusc postezi cu mare interes? Care este interesul? 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_io Nu cred ca fondul de ten ar ajuta prea mult. Oricum s-ar vedea ca sunt barbat. Hint: Poti sa-ti dai seama de sexul cuiva uitandu-te la simbolul din stanga postarii. Si, nu le recomanzi celor doi parinti o bona buna? Apropo, dragi parinti, in prezent cine sta cu cei doi copii? Dar pe viitor, cine va sta cu ei? Nu de alta, dar am pe aici o ceata de mamici ingrijorate (pasamite) de soarte celor doi copii (in fapt le doare in frane de ei, dar ipocrizia e la mare moda azi). |
De ce, esti atat de urat(a)? Hint: nu mai sunt copil sa cred orice-mi arata ochii. Stiu ca unii oamenii care au lucruri de ascuns creeaza conturi cu informatii false, probabil manati de dorinte ascunse si reprimate.
De ce, vrei numele unei bonei bune ca sa o 'furi'?
Aceasta este doar treaba parintilor celor 2 copii.
Si aceasta tot treaba lor este.
Si pe tine unde te doare? Ca de durut vad ca te doare rau de tot!
Nota off topic: am un prieten ce spune tot timpul tampenii de dragul de a se afla in centrul atentiei, mai ales cand subiectul nu este el insusi. Este constient de lucrul acesta, dar tot il face. Sounds familiar?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Gabi, putere! Suntem alaturi de tine! Mergi pana la capat, daca asta iti dicteaza inima si constiinta!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bebe_io spune:
| citat din mesajul lui alina023 Bebe, eu cred ca tu nu intelegi deloc esenta demersurilor pe care le fac cei doi parinti. Ba mai mult decat atat, consideri ca "normal" ar fi ca cei doi sa stearga cu buretele zilele cumplite pe care le-au trait copilasii lor si sa mearga mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat (ah! cu ceva mai multa atentie in alegerea bonei). Gabi si sotul ei fac un mare bine si altor parinti. Atrag atentia asupra a ceea ce s-ar putea intampla (si sigur se mai intampla si in alte cazuri) daca nu aleg cu atentie maxima persoana careia isi lasa copiii in grija. Si fac asta pe banii lor, cu riscul de a nu mai gasi alta bona (cum tu singur ai spus...desi eu nu cred asta; cine se stie curat nu vad de ce si-ar facea griji ca ar fi filmat in timp ce ingrijeste copiii), cu stressul aferent expunerii masive la care sunt supusi in acest moment. In plus, de ce esti tu asa de sigur ca nu li s-ar recomanda bone bune de catre persoane de pe acest forum? Sau crezi ca asta ar trebui sa se faca in public, cu batut darabana in piata centrala? Iti respect si admir implicarea in cresterea copiilor tai. Nu inteleg si nu sunt de acord cu insistenta ta de a se ascunde gunoiul sub pres si nici faptul ca tu consideri ca este normal stilul in care "lucra" respectiva bona. Intrebare: tu, in cazul in care nu ai fi putut sa stai acasa cu copiii, ai fi acceptat o asemenea bona? Eventual ai fi si premiat-o pt modul in care avea grija de copii? Nu ma astept la un raspuns completamente sincer, dar sper sa fie asa. Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() poze cu noi Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Spre deosebire de voi eu nu afirm ce este normal si ce nu. Asta este apanajul vostru.
Am intrebat daca pus in balanta efortul cu rezultatul asteptat se merita efortul. Vad ca nu ai raspuns. Si nici altcineva, fiindca raspunsul este evident. Sunt economist asa ca pun in permanenta in balanta eforturile cu rezultatele (defect profesional, deh).
Eu nu am spus ca nu li s-ar recomanda bone (bune sau nu), ci ca eu cred ca nu aveti de unde sa recomandati, asta fiind extra-bonus fata de "publicitatea" pe care au dobandit-o.
Nu am spus nici o secunda ca as considera normal stilul in care lucra bona. Te invit sa imi arati unde am spus asa ceva. Hai ca nu-i asa greu sa cauti, am putine postari.
Evident, nu as fi apreciat o asemenea bona, ci doar as fi concediat-o (asta fiind parerea mea pur subiectiva, nu cer nimanui sa fie de acord cu ea).
Ce problema aveti voi cu motivul pentru care postez? Motivul pentru care postez face argumentele mai mult sau mai putin corecte, realiste sau demne de luat in seama? Nu puteti sa va argumentati o parere sau un raspuns daca nu stiti care este motivul pentru care un altul a postat ceva?
J G spune:
Prietene uite iti explic eu cateva lucruri simple pe care sper sa le intelegi.
In primul rand tamtamul asta e foarte binevenit. In Romania (in ciuda informatiilor si chiar a legii) este atat de raspandit obiceiul de a pedepsi si "educa" un copil cu bataia incat cineva care are altfel de abordare e vazut ca un ciudat. LIpsa de informare este nemaipomenita in randul maselor si tu esti un exemplu foarte bun. Tu nu vezi de pilda ca ce se intampla in acel filmulet era ceva grav. Copii sunt foarte foarte sensibili. E important sa ne straduim sa nu facem greseli pentru ca nu stii niciodata ce efect va avea o greseala.
Insa in Ro credinta generala este ca daca bati copilul bine, va iesi un adult responsabil si mai ales "respectuos" insa daca refuzi sa lovesti copilul sigur iti iei bataie de la el mai tarziu, ca n-o sa stie de frica. O mentalitate de-o prostie atat de uriasa ca sincer nici nu stii de unde sa o apuci. Si e atat de larg raspandita ca e coplesitor.
Eu, in parc, Carla in criza de nervi: "inteleg ca esti furioasa, deocamdata nu poti sa te exprimi cum trebuie si nu stii sa-ti stapanesti emotiile etc etc"
Vox populi : da arde-i doamna una la fund sa vezi ce se calmeaza.
Noah, ce-i aia sa verbalizezi, sa ajuti copilul sa identifice starile pe care le are, blabla.
Alte impresii, de data asta de la biblie cetire: Copii se nasc rai, trebuie atinsi cu nuiaua ca sa se corecteze.
De aceea zic. Trebuie sa "raise awareness" sa se faca campanii in care tot prostul din Romania sa inteleaga macar in mare care-s mecanismele abuzului, care sunt efectele. Si trebuie aplicata legea! ca vorba ceea, civilizarea se face cu forta.
2 Iarna nu-i ca vara si tata nu-i ca mama. Poti fi tu cel mai dedicat tatic din univers nu o sa intelegi in veci ce simte o mama. Comanda biologica prietene pe care tu nu o ai. Programate sa tinem copilul in viata in conditii bune. Programate sa sarim cand auzim un plans de copil chiar daca e altul si noi am nascut acum 20 de ani. Programate sa sarim la gatul cui ataca copilul nostru si al altora. Este ceva instinctual pe care n-ai cum sa-l intelegi asa cum nu stii ce-s alea contractiile uterului cand alaptezi. Ca n-ai.
In plus atitudinea pe care o recomanzi adica renuntarea in liniste fara dat in judecata si fara scandal e o chestie mioritica si nu inteleg ce e bun in ea?
J si Carla (05.02.2006)
silvia_d spune:
bravo, J.G.!!
bravo,ai pus punctul pe I.
mi-a placut cum ai inceput:"prietene"
:)))
hai,ca mi-ai inseninat ziua:P
dianad spune:
Inca un caz in sectorul 6 cu o bona ce a batut copilul-sursa: realitatea tv.DianaD & Alexandru
bebe_io spune:
| citat din mesajul lui J G Prietene uite iti explic eu cateva lucruri simple pe care sper sa le intelegi. In primul rand tamtamul asta e foarte binevenit. In Romania (in ciuda informatiilor si chiar a legii) este atat de raspandit obiceiul de a pedepsi si "educa" un copil cu bataia incat cineva care are altfel de abordare e vazut ca un ciudat. LIpsa de informare este nemaipomenita in randul maselor si tu esti un exemplu foarte bun. Tu nu vezi de pilda ca ce se intampla in acel filmulet era ceva grav. Copii sunt foarte foarte sensibili. E important sa ne straduim sa nu facem greseli pentru ca nu stii niciodata ce efect va avea o greseala. Insa in Ro credinta generala este ca daca bati copilul bine, va iesi un adult responsabil si mai ales "respectuos" insa daca refuzi sa lovesti copilul sigur iti iei bataie de la el mai tarziu, ca n-o sa stie de frica. O mentalitate de-o prostie atat de uriasa ca sincer nici nu stii de unde sa o apuci. Si e atat de larg raspandita ca e coplesitor. Eu, in parc, Carla in criza de nervi: "inteleg ca esti furioasa, deocamdata nu poti sa te exprimi cum trebuie si nu stii sa-ti stapanesti emotiile etc etc" Vox populi : da arde-i doamna una la fund sa vezi ce se calmeaza. Noah, ce-i aia sa verbalizezi, sa ajuti copilul sa identifice starile pe care le are, blabla. Alte impresii, de data asta de la biblie cetire: Copii se nasc rai, trebuie atinsi cu nuiaua ca sa se corecteze. De aceea zic. Trebuie sa "raise awareness" sa se faca campanii in care tot prostul din Romania sa inteleaga macar in mare care-s mecanismele abuzului, care sunt efectele. Si trebuie aplicata legea! ca vorba ceea, civilizarea se face cu forta. 2 Iarna nu-i ca vara si tata nu-i ca mama. Poti fi tu cel mai dedicat tatic din univers nu o sa intelegi in veci ce simte o mama. Comanda biologica prietene pe care tu nu o ai. Programate sa tinem copilul in viata in conditii bune. Programate sa sarim cand auzim un plans de copil chiar daca e altul si noi am nascut acum 20 de ani. Programate sa sarim la gatul cui ataca copilul nostru si al altora. Este ceva instinctual pe care n-ai cum sa-l intelegi asa cum nu stii ce-s alea contractiile uterului cand alaptezi. Ca n-ai. In plus atitudinea pe care o recomanzi adica renuntarea in liniste fara dat in judecata si fara scandal e o chestie mioritica si nu inteleg ce e bun in ea? J si Carla (05.02.2006) |
Ar trebui si sa precizezi pentru cine anume este binevenit tamtamul.
Sub argumentul sensibilitatii copiilor va propuneti plasarea lor sub globuri de sticla.
Fiica ta are des crize de nervi? I s-au mai rarit de cand ai inceput sa-i explici in ce constau starile pe care le traieste?
Asa crezi tu, ca nu stie lumea ce este abuz si ce nu fiindca nu ati aparut voi sa faceti campania asta nemaipomenita si nemaiintalnita? Te pomenesti ca iti imaginezi ca pana astazi nici nu au existat termenii astia in Codul Penal si in Codul Familiei. Apropo, ai citit in viata ta aceste doua cartulii?
In Biblie nu scrie nicaieri prostia pe care ai spus-o tu acolo. Spre deosebire de tine eu am citit Biblia si am si inteles ce scrie acolo.
Dimpotriva, in Biblie scrie "Lasati copiii sa vina la Mine, caci Adevar va spun, ca de nu veti fi asemenea lor nu veti intra in Imparatia Cerurilor".
Eu nu am recomandat nici o clipa sa renunte la a da in judecata bona. Te invit sa-mi arati unde am spus asa ceva. In schimb voi dati recomandari calduroase, pertinente si vadit superioare in permanenta.
MACARIE spune:
gabi, cum iti e
ste? ce iti fac puiuti?
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
mihutza11 spune:
| citat din mesajul lui J G 2 Iarna nu-i ca vara si tata nu-i ca mama. Poti fi tu cel mai dedicat tatic din univers nu o sa intelegi in veci ce simte o mama. Comanda biologica prietene pe care tu nu o ai. Programate sa tinem copilul in viata in conditii bune. Programate sa sarim cand auzim un plans de copil chiar daca e altul si noi am nascut acum 20 de ani. Programate sa sarim la gatul cui ataca copilul nostru si al altora. Este ceva instinctual pe care n-ai cum sa-l intelegi asa cum nu stii ce-s alea contractiile uterului cand alaptezi. Ca n-ai. In plus atitudinea pe care o recomanzi adica renuntarea in liniste fara dat in judecata si fara scandal e o chestie mioritica si nu inteleg ce e bun in ea? J si Carla (05.02.2006) |
multumesc pt intarirea ideii.. asta voiam si eu sa subliniez! dar nu le am asa bine cu zisul/scrisul..Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei